Kizacaksiniz ama

Ama oda seviyordu gibi , ben artik geceleri zor uyuyorum herseyim geride kaldi
Valla sizlere ben hiç üzülmüyorum
Çektiğiniz aşk acilari da sözde aşk ...sözde acı
Hiç kendine kizmiyormusun gerçekten
Hiç mi ya hiç mi ?
Ben böyle bişey yapsam utancımdan uzulemem.

uzulsem utancımdan paylasamam.
Utancimdan unuturum zaten

hanımlar çok haklısınız, ben de en başta sizin gibi tepki verdim, o kadar sinirledim ki...

ancak daha sonra üzüntümün ağır bastığını fark ettim. bu kız toy,cahil,daha çocuk

fena kandırılmış, neyse ki buraya yazmayı akıl etmiş. gerçekten anlayamıyor.

yani bence şaka veya inadına yapmıyor. gerçekten idrak edemiyor.

gözlerini açmasını sağlayabilsek keşke :KK43:

NOT: hatta bir önceki konusundaki yorumlara bakabilirsiniz. durum gerçekten vahim...
Valla can yorumlarını gördüm ıkıncı kadın olayım kuma olayım razıyım diyor. Böyle birinin yolu belli ben üzülmüyorum. Bir erkek için kim ölür helede evli çocuklu bir şerefsiz için yani geç onları adam buna ev alacam bile demiş aşk değilde para aşkı diyelim biz ona

Olayi anlamak icin size anlatiyorum yaziyorum karisi ne alaka ve onun yaninda kopek gibi olmasi ne alaka , hep bir ezmelik laflar felan niye hic normal bi dusunuptr ha soyle olabilirmis yada belki bundandir demiyorsun
Felan değil falan. Ezmelik laflar değil de şöyle böyle denmesini mi istiyorsunuz bir de?? Evli adamlardan uzak durun EVLİ ADAMLARDAN UZAK DURUN!!! EVLİ ADAMLARDAN UZAK DURUNNNNN!!!

Hayir bana o arkadasi 2/3 hafta sonra yenge flan napiyosun demesine hep derdi de bittikten sonra neden demesini anlamadim
Bak sen diyorsun ya kendimi unutturmamak için napmalıyım o adam seni takmıyor ki unutsun bir ikincisi o da aynı senin gibi düşünüyor ki peşinden sürün diye

Valla can yorumlarını gördüm ıkıncı kadın olayım kuma olayım razıyım diyor. Böyle birinin yolu belli ben üzülmüyorum. Bir erkek için kim ölür helede evli çocuklu bir şerefsiz için yani geç onları adam buna ev alacam bile demiş aşk değilde para aşkı diyelim biz ona
evet maalesef, gerçekten çileden çıkarıcı yorumları,düşünceleri var. haklısın Elektra, ben de gerçekten en başta senin,sizin gibi tepki verdim. ama sonradan bi yaşına baktım, bi de yurtdışında yaşıyormuş.

adam bildiğiniz kancayı takmış kıza,bu kız da saf gibi kaptırmış kendini. aşk zannediyor. sence var mıdır bu kıza yol göstermenin bir yolu? :(

ay vallahi gencecik kız hayatına yazık edecek onun üzüntüsünü yaşıyorum şu an :(

evet maalesef, gerçekten çileden çıkarıcı yorumları,düşünceleri var. haklısın Elektra, ben de gerçekten en başta senin,sizin gibi tepki verdim. ama sonradan bi yaşına baktım, bi de yurtdışında yaşıyormuş.

adam bildiğiniz kancayı takmış kıza,bu kız da saf gibi kaptırmış kendini. aşk zannediyor. sence var mıdır bu kıza yol göstermenin bir yolu? :KK43:

ay vallahi gencecik kız hayatına yazık edecek onun üzüntüsünü yaşıyorum şu an :KK43:
Canım sen gidip evli bir erkeğe bakar mısın ? Ya da hadi sakladı ama öğrendin götüne tekmeyi basarsın. Ölüyorum bitiyorum ağlıyorum yok ikinci kadın olayım vs hiç gerçekçi gelmiyor. Adam paralı ve kısa yoldan rahat yaşama hayali bu yoksa kimse aşkından vs ölmez. Eski aşklar şimdi var mı ? Yok. Hayır yani bekar erkek kemdi yaşıtlarına kıran mı girdi🙄 Böyle tipler böyle pisliklerden darbe görünce akılları başlarına gelir. Karısının bile haberı yoktur. Belkıde ona adam rol yapıyor. Garibimde kocam bana çocuğuna düşkün iyi bir evliliği olduğunu sanıyor

Yakin arkadasi da 2/3 hafta sonra yenge napiyon felan seyler yazdi aceba o mu yazdittirdi gibi bi hisim vardi
evlı adam :) seref yoksunu .. arkadasları da tencere kapak.. ınsanlar bazen kendı kuyusunu kendı kazar.. cok ıstıyorsan devam et:)) yakında senle de sevgılıyken/evliyken baskalarıyla takılan eglenen bırıyle bırlıktelıgın oluverır nolcakmıs :D rahatız bu konuda :)) 19 yasında ınsan ne ara buyuyecek de saplantılı sevecek .. pişman olursun.. bu konuyu okuyanlara yanı bıze de hıc bısey olmaz..

Canım sen gidip evli bir erkeğe bakar mısın ? Ya da hadi sakladı ama öğrendin götüne tekmeyi basarsın. Ölüyorum bitiyorum ağlıyorum yok ikinci kadın olayım vs hiç gerçekçi gelmiyor. Adam paralı ve kısa yoldan rahat yaşama hayali bu yoksa kimse aşkından vs ölmez. Eski aşklar şimdi var mı ? Yok. Hayır yani bekar erkek kemdi yaşıtlarına kıran mı girdi🙄 Böyle tipler böyle pisliklerden darbe görünce akılları başlarına gelir. Karısının bile haberı yoktur. Belkıde ona adam rol yapıyor. Garibimde kocam bana çocuğuna düşkün iyi bir evliliği olduğunu sanıyor
haklısın... galiba ben gerçekten inanmak istemiyorum,saflığına,kandırıldığına inanmak istiyorum..

çünkü öteki türlüsü gerçekten dehşet verici !

evlı adam :) seref yoksunu .. arkadasları da tencere kapak.. ınsanlar bazen kendı kuyusunu kendı kazar.. cok ıstıyorsan devam et:)) yakında senle de sevgılıyken/evliyken baskalarıyla takılan eglenen bırıyle bırlıktelıgın oluverır nolcakmıs :KK70: rahatız bu konuda :)) 19 yasında ınsan ne ara buyuyecek de saplantılı sevecek .. pişman olursun.. bu konuyu okuyanlara yanı bıze de hıc bısey olmaz..
Iste ne derler basina ne gelecegini insan hic bilmiyor . O yuzden hepimizin defteri daha henuz kapanmadi ve yolumuz daha bitmedi

Kızım önce bir uyan silkelen kendine gel.
Adam evli.
EV-Lİ.
Sen adamın yaptığı hataya takılıyorsun. Nasıl cesaret etmiş diyorsun.
Adamın yaptığından cesaretinden sana ne?
Sen kendi yaptığın hataya bak.
O kadının yerine koy kendini.
Yuva yıkanın yuvası olmaz.
Kusura bakmasın kimse 19 yaş doğru ile yanlışın ayırt edilmesi gereken bir yaş.
Kilo verdim bilmem ne her gece ağlıyorum geçeceksin bunları.
Allah herkese akıl vermiş neden?
Düşünebilelim diye değil mi?
Kullan biraz kullan

Seviyorsan sev canım içinden ne yaparsan yap,kendi kendine takıl işte bi gün geçer illa ona ulaşmak etrafında dolanmak nedir ya

Yok artik okadarini da kotu dusunmeyin hakkmda lutfen
Kendini adama unutturmama niyetinin altında dünya ahret kardeş olma arzusu mu varda hakkında kötü düşünmeyelim?
Basbaya kötü kadını oynuyorsunuz.
Neden şaşırıyorsunuz?
Evli adamla konuşan kadın kendini unutturmak istemeyen kadın ahlaklı kadın olabilir mi?

Back
X