- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Tamam da onun icin degil ki anlamadim bu nerden cikti ?Yoo, kendini unutturmama derdindesin hala sen yazdın bunu değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam da onun icin degil ki anlamadim bu nerden cikti ?Yoo, kendini unutturmama derdindesin hala sen yazdın bunu değil mi?
Ne için değil?Tamam da onun icin degil ki anlamadim bu nerden cikti ?
Hayir normal merak amaci benim sucum ne ki herkes bana yuklenmis ben mi adama dedim gel benimle ol karini bosver diye allah askina suclamayi birakin ben derdimi anlattim merak ettim boyle niue oldu diye ve unutamadigimi ? Lutfen azicik benide anlayin uzerime fazla variyorsunuz.Eşi mi suçlu oldu şimdi![]()
Aklıma Elos geldi, saçlarını taramayan ve aldatılmayi hakeden kadınlarEşi mi suçlu oldu şimdi![]()
Kendini unutturmak istemediğini istemediğin için onun arkadaşına yazmayı aklından geçirmedinTamam da onun icin degil ki anlamadim bu nerden cikti ?
Off sana her şey müstahak malum sen ıkıncı kadına ne denilir biliyorsun onu olmayı fazlasıyla arzuluyorsun. Yaşı küçükmüşmüş her şeye aklın çalışıyor maşallah. Ar damarın çatlamışPeki esi nasil ki de boyle birsey yapabiliyor ?
Tamam ben ne desem yanlis anlasiliyor bisey demedim okey. Tessekurler yorumlariniz icin.Off sana her şey müstahak malum sen ıkıncı kadına ne denilir biliyorsun onu olmayı fazlasıyla arzuluyorsun. Yaşı küçükmüşmüş her şeye aklın çalışıyor maşallah. Ar damarın çatlamış
Hepimize kadınlık dersi vermişti hatırladımAklıma Elos geldi, saçlarını taramayan ve aldatılmayi hakeden kadınlar![]()
Pabucumun kadınıHepimize kadınlık dersi vermişti hatırladım![]()
Peki esi nasil ki de boyle birsey yapabiliyor ?
Birdahiki Tatile is garantiye almak icin derken?Neden kemik görmüş kopek gibi pesinde geziyor biliyor musun ,çünkü kolay lokmasın. Adam kilometre öteden anlamış seni kaldırabileceğini, bedavadan yatağa atacak tazecik kız, ee zaten tatile gelmiş gidecekte başına bela da olamaz. Parası cebinde kalacak, şimdi de zarf atıp yol yapıyor bir dahaki tatile işi garantiye almak için. Azcık akıl lütfen ya karısını değil seni seviyorsa boşansın , var mı böyle bir ihtimal sence , ya da sen kapatma bile olmayı kabul ederken adam evdeki gül gibi karısını bırakır mı?
Ah ah..Vermedim , niye kizligini her kiz vermek zorunda mi
Ya ben zaten devam etmek istemerim sadece unutamadim dedim
Söz uçar yazı kalırKizlar ben eski sevgiliimden ilgi veya kendimi unutturmamak icin arkadasins “sst” mi yazsam veya yakinindakilerini mi eklesem ? Nolur yardimci olun lutfen.![]()
Niye burda yasiyorum die ne anlama getiriyorsun beni?Ah ah..
Yıl olmuş 2021 hala kızlık, hala bekaret. Tamam evlenmeden cinsel ilişkiye girmek ya da girmemek herkesin kendi tercihi ama neden kendinizi verilecek birşey gibi görüyorsunuz? Zihniyetiniz çok üzücü vallahi, sen git koskoca Hollanda'da yaşa ama hala "kızlığımı vermediiğmm herkes vermek zorunda mıığğ" gibi bir cümle kur.
Bos bosuna o kadar pesimden gelmezdi bide evliPabucumun kadını
O da gözlerine yenildim diyordu ikide birbu kızımız da kalbini vermis. Kafalar aynı görüyorsun
![]()
Boşu boşuna değil, evde hazır düzeni devam ediyor, üstüne seninle gönül eğlendirdi işte.Bos bosuna o kadar pesimden gelmezdi bide evli
Yani canım maalesef kolayca seni yatağa atıp istediğini alacak ama karısından ayrılmayacak, sen de ah ilk kez onunla seviştim şimdi nerelere gidem ben diye el mecbur kendine layık gördüğün ikinci kadın olacaksın. Don lastiği gibi bu olay uzayacak taa ki kopana kadar,Birdahiki Tatile is garantiye almak icin derken?