- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
bu hikayemı. senceHikayem bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu hikayemı. senceHikayem bu.
sen okuyormusun meslıgın varmıhala baska bakiyormusun hikayeye
Ya ben size anlattim , bekliyorum da cevao amaci icin demin bilip bilmeden azicik bilip de camur attiniz bana suan anlattim bendebu hikayemı. sence
Adam seni kandırmış polisim hesap açamıyorum yalanın daniskası neyse arkadaşlarıyla seni oynatmış farkında mısın ? Sonrada baktı taktın kurtulamayacak çünkü amaç azcık senle eğlenip kurtulmaktı. Sonuç olarak baktı bu takıntılı eşide öğrenir vs dıye artık peşimi bırak diyor anladın mı?Hikayem bu.
Ozamam neden geceleri de kiskqnsin bazen aktifdim felan dedi napiyon geceleri ve 2 gun. yazmadigimda ses atti delirmis hali felan sonra o yenge diyen de 1 fun sonra gece yazdi nie aktifsin yenge diye felan ?Adam seni kandırmış polisim hesap açamıyorum yalanın daniskası neyse arkadaşlarıyla seni oynatmış farkında mısın ? Sonrada baktı taktın kurtulamayacak çünkü amaç azcık senle eğlenip kurtulmaktı. Sonuç olarak baktı bu takıntılı eşide öğrenir vs dıye artık peşimi bırak diyor anladın mı?
cıtten sen ders cıkarmayı dusunmuyormusunYa ben size anlattim , bekliyorum da cevao amaci icin demin bilip bilmeden azicik bilip de camur attiniz bana suan anlattim bende
Hikaye hikaye dediğin z bir sürü yalancı adamin sana yalan söylemesi yahu baska birşey yok.hala baska bakiyormusun hikayeye
Merak ediyorum sadece sizin dusuncelerinizi nedir bu diye sadece buydu o yuzden de kk actimcıtten sen ders cıkarmayı dusunmuyormusun
kıskanıyor bıde canım sen 2aya kalmax burda hamileyım dıye konu acarsınOzamam neden geceleri de kiskqnsin bazen aktifdim felan dedi napiyon geceleri ve 2 gun. yazmadigimda ses atti delirmis hali felan sonra o yenge diyen de 1 fun sonra gece yazdi nie aktifsin yenge diye felan ?
Kaybetmemek icin demis dedi bana bunu da 100 kez dedik burda kendisi de dedi sonra hikayeler yazdi etti kaybetmemek icindi diye felan hepsiHikaye hikaye dediğin z bir sürü yalancı adamin sana yalan söylemesi yahu baska birşey yok.
Nasıl seni sevdiğini düşünüyorsun bu kadar yalanın içinde![]()
sana dpgruları soyşuyoruz halen sevgı dıyorsun ne sevgisi adam cınsellık pesındeMerak ediyorum sadece sizin dusuncelerinizi nedir bu diye sadece buydu o yuzden de kk actim
Kandırmaya çalışıyor işte bunu anla yok delirme vs yalan bunlar lütfen unut artık biraz kendini geliştir bak şu hikayem dediğini 10 yaşında ki çocuğa okut sen benle dalga mı geçiyorsun der . Yaşın kaç başın kaç daha eğitimine bakıp üniversitede arkadaşlarınla gezip tozcağın yaştasın azcık sosyalleş kendıne uygun yaşıtın bır sevgılı bulOzamam neden geceleri de kiskqnsin bazen aktifdim felan dedi napiyon geceleri ve 2 gun. yazmadigimda ses atti delirmis hali felan sonra o yenge diyen de 1 fun sonra gece yazdi nie aktifsin yenge diye felan ?
Ne desek anlamıyorsun ki.Kaybetmemek icin demis dedi bana bunu da 100 kez dedik burda kendisi de dedi sonra hikayeler yazdi etti kaybetmemek icindi diye felan hepsi
kartzamparaya bak hele vayyy eee bulmuş kızı kızda suzme aşik ben olsaö bende bırakmamKaybetmemek icin demis dedi bana bunu da 100 kez dedik burda kendisi de dedi sonra hikayeler yazdi etti kaybetmemek icindi diye felan hepsi
aynen öyle.Kandırmaya çalışıyor işte bunu anla yok delirme vs yalan bunlar lütfen unut artık biraz kendini geliştir bak şu hikayem dediğini 10 yaşında ki çocuğa okut sen benle dalga mı geçiyorsun der . Yaşın kaç başın kaç daha eğitimine bakıp üniversitede arkadaşlarınla gezip tozcağın yaştasın azcık sosyalleş kendıne uygun yaşıtın bır sevgılı bul
Yok da cok geldi arkamdan ya vallaha . Bazen engelledigmde de felan. OfKandırmaya çalışıyor işte bunu anla yok delirme vs yalan bunlar lütfen unut artık biraz kendini geliştir bak şu hikayem dediğini 10 yaşında ki çocuğa okut sen benle dalga mı geçiyorsun der . Yaşın kaç başın kaç daha eğitimine bakıp üniversitede arkadaşlarınla gezip tozcağın yaştasın azcık sosyalleş kendıne uygun yaşıtın bır sevgılı bul
sen fakesın yada suzme...... noltalı yerı sen doldur artıkYok da cok geldi arkamdan ya vallaha . Bazen engelledigmde de felan. Of![]()
Ben naptim ya hikayemi anlatiyorum size sizde skil almak icin yada bilerek akil vermiyorsunuz gordunuz pesimden geldigini belki veya hoslanmistir bendensen sakın karsıma cıkma senı maf ederim. helede bırı eşime yazarsa onu nufusta sılerım
Vallaha gercegim. Sadece cok takintiliyim. ;(sen fakesın yada suzme...... noltalı yerı sen doldur artık