- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
Lutfen nerde migden bulandi bu hikayede ne var ki ? Herseyi yapmis kaybetmemek icin cocuksenın beynınle dusunme ye karar verdım ve dusundum. ask denen p.. ktan nefret etmeye basladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen nerde migden bulandi bu hikayede ne var ki ? Herseyi yapmis kaybetmemek icin cocuksenın beynınle dusunme ye karar verdım ve dusundum. ask denen p.. ktan nefret etmeye basladım
cocukmu kartzampara de ona kac yadında 45 miLutfen nerde migden bulandi bu hikayede ne var ki ? Herseyi yapmis kaybetmemek icin cocuk
25cocukmu kartzampara de ona kac yadında 45 mi
yasliymiş
O kadar da degilyasliymiş
Uyuyamiyorum ki, ya dalga gecmeyi bir biraksaniz lutfen rica ediyorum?gız get yat . sabah kalk evı domestosla sıl supur bıraz beynın acılır ha yoksa sen. gıdıcısın
senın matematigın zayof buyugunu dınle ben yaslı dıyorsam yaslıO kadar da degil
Hikayemi bile bilmeden iyice , yorum yapan sendin amasenın matematigın zayof buyugunu dınle ben yaslı dıyorsam yaslı
ne yaparyım. ayagıma alıp salayayımmı senıUyuyamiyorum ki, ya dalga gecmeyi bir biraksaniz lutfen rica ediyorum?
Oyle bisey mi sordum?ne yaparyım. ayagıma alıp salayayımmı senı
hılayeyı bastan sona okudum ve hepsı yalan dolanHikayemi bile bilmeden iyice , yorum yapan sendin ama
Amaci da neymis desene herseye bi sozun varya yalan dolan diyorsunyahılayeyı bastan sona okudum ve hepsı yalan dolan
daha ne istiyorsunOyle bisey mi sordum?
amacı senle cınsellıkAmaci da neymis desene herseye bi sozun varya yalan dolan diyorsunya
Cinsellik yapmadigkm halde yanimdaydi halaamacı senle cınsellık
yapacak cumku zaman kolluyor guvenını kazanıyorCinsellik yapmadigkm halde yanimdaydi hala
Gittim bile ordanyapacak cumku zaman kolluyor guvenını kazanıyor
????Gittim bile ordan