Ben şuraya birebir yakın şahidi olduğum ibretlik hikayeyi yazayım da, evli adama aşık olan başka kızlar belki ders çıkarır, konu sahibesinden ümidim yok çünkü.
Çocukluk arkadaşım birini sevdi, sevdiğinde adam bekardı, gel zaman git zaman adam başkasıyla evlendi, arkadaşıma da zorla evlendim dedi, arkadaşım bu söze inandı, ne yaptıysam adama inanmaktan vazgeçiremedim, görüşmeye devam ettiler.
Ben yapma adam evli artık dedikçe beni seviyor karısını sevmiyor, birlikte uyumuyorlarmış bile dedi, ya bende çok erişkin değildim, 17-18 yaşındaydım ama arkadaşım kadar da saf değildim, inanmadım adamın yalanlarına, yapma dedim aynı evde evlenmiş bir erkekle kadın ayrı uyuyacak bunu aklın kesiyor mu?
Sen inanma, uyumuyorlar dedi, çok vakit geçmedi arkadaşım ağlıyor, ne oldu dedim? Karısı hamileymiş dedi.
Hani ayrı uyuyorlardı, hani zorla evlenmişti, ne oldu dedim? Karısı da öğrenmiş bu arada, arkadaşımı evinden arayıp açtı ağzını yumdu gözünü, adamın ailesi de sürekli arayıp ağzına geleni sayıyordu, düştüğü konum berbattı ve çoook uzun süre atlatamadı bu şoku, belki adama inanmak istedi, belki gerçekten inandı bilemem ama şunu bilir şunu söylerim, evli adamdan kimseye yar olmaz, hayır gelmez, aşığım seviyorum demeleri yalandan başka bir şey değil, hele zorla sevmeyerek evlendim demeleri koca bir yalan, eşleri duyunca etekleri tutuşuyor bunların.