Kizacaksiniz ama

3. Bi seçenek daha var karısı elinde hevesini aldı konu sahıbınden Yenı sevgılı yaptı daha cekıcı gelen ulaşamadığı insana odaklandı Yenı avında olabılıe

Konu Dısı konu ile alakasız ama ben neler görüyorum ya evli adama yürüyen kadınlarda var (evlı yada sevgılısı oşan kadınlar dahil)
Bütün hesaplar açık bende yazanı görünce hayırdır bacım diye ben yazıyorum benım hesaplarda esımde açık erkek yazarsa buyur birader diye o yazıyor 😁

Erkekler kadınlar gibi değil elde ettikten sonra sende herkes gibi olursun elde edip (bazı kullanamayacağım tabırler var ) bırakır
Sevdıgınden değil senı elde edip erkek arkadaşlarına bak bunu diye gösterir
O sana yenge yazan Arkadaşı da yol yapıyor o da sana yazar o yolun yolcusu bu banada bakar diye düşünür
Senı sevmiyor önce bunu kabullen elde etti elde edene kadar tüm adilliği yaptı tüm yapanları söyledi şimdide hevesi bitti
Hadi oyle diyelim
Ablacim, neden ozaman ben bitirdigimde
Benim hoşlandığım adamlar evli çıkınca ışık hızıyla soğuyordum yahu, ne bileyim hiç evli herife takmadım bu kadar kafayı. Benim de 3 aydır telefonla görüştüğüm biri evli çocuklu çıkmıştı. Şak diye kestim irtibatı. Bi şekilde ulaştı yok boşanma aşamasındayız, yok ayrı yaşıyoruz, yok yıllarca elimi bile sürmedim ona, yok çekişmeli dava açtım inat ediyor bırakmıyor yakamı falan fişmekan. Dinledim dinledim, sonra kafamda bir ampul yandı. Bu adama o istediği zaman ulaşabiliyordum. 🤨 Defalarca çaldırırdım dönmezdi. Ancak o aradığı zaman görüşebilirdik.Kontörüm yok diyordu ahahaha. İnanıyordum, salağım ya. Hâlbuki çok uygun fiyata tarife yapabilirdi,işi gücü olan adam. Ben bunu biliyordum, ama dedim ya salaktım. İnandım. Evli olduğunu öğrendiğim gün kafama dank etti, karısının yanında açamaz tabi telefonlarımı. 🤨 Neyse sıktı sıktı palavraları, ben sadece dedim ki, '' Amca, ne diyon sen yiaaaa?!... ''. Ahahahahaha. Nasıl koydu anlatamam, sürekli arıyo mesaj atıyo. Numaramı değiştirdim, kurtuldum.
twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisir

Back
X