- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
- Konu Sahibi UmayBabacan20
kartzampara senın olsun valla sende yakamızı bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fanusta beslemişler.Bu yaşa kadar nasıl hayatta kalmış acaba
olmasın dondum dısarda. zaten onu cekememUmay sen hala burada mısın![]()
Fanusta hayatta kalması da mucizeFanusta beslemişler.
yasıyor olması mucızeFanusta hayatta kalması da mucize
Kız gülme tam ibretlik.umay sayende cok guldum bugun... sende macera bıtmez
anam agladım. olmadı guldum olmadıKız gülme tam ibretlik.
Sen de haklısın valla.anam agladım. olmadı guldum olmadı
aynen canım konu sahıbı zaten tuafSen de haklısın valla.
Olmamış bu![]()
Çıkmasa şaşardım.kızlar umay ve kartzamparayı bırakında hindistanda yenı vürıs cıkmış![]()
zombi amcalar geldi kız umay sen askın gene kaldıÇıkmasa şaşardım.
Hadi oyle diyelimErkekler kadınlar gibi değil elde ettikten sonra sende herkes gibi olursun elde edip (bazı kullanamayacağım tabırler var ) bırakır
Sevdıgınden değil senı elde edip erkek arkadaşlarına bak bunu diye gösterir
O sana yenge yazan Arkadaşı da yol yapıyor o da sana yazar o yolun yolcusu bu banada bakar diye düşünür
Senı sevmiyor önce bunu kabullen elde etti elde edene kadar tüm adilliği yaptı tüm yapanları söyledi şimdide hevesi bitti
twmwm dogru da bak bunu bende dusundum acamiyor felan veya giremiyor ama ? Belli ki sakli gizli yaptigina gore deger veriyor sana . Yoksa kim bu ise kalkisirBenim hoşlandığım adamlar evli çıkınca ışık hızıyla soğuyordum yahu, ne bileyim hiç evli herife takmadım bu kadar kafayı. Benim de 3 aydır telefonla görüştüğüm biri evli çocuklu çıkmıştı. Şak diye kestim irtibatı. Bi şekilde ulaştı yok boşanma aşamasındayız, yok ayrı yaşıyoruz, yok yıllarca elimi bile sürmedim ona, yok çekişmeli dava açtım inat ediyor bırakmıyor yakamı falan fişmekan. Dinledim dinledim, sonra kafamda bir ampul yandı. Bu adama o istediği zaman ulaşabiliyordum.Defalarca çaldırırdım dönmezdi. Ancak o aradığı zaman görüşebilirdik.Kontörüm yok diyordu ahahaha. İnanıyordum, salağım ya. Hâlbuki çok uygun fiyata tarife yapabilirdi,işi gücü olan adam. Ben bunu biliyordum, ama dedim ya salaktım. İnandım. Evli olduğunu öğrendiğim gün kafama dank etti, karısının yanında açamaz tabi telefonlarımı.
Neyse sıktı sıktı palavraları, ben sadece dedim ki, '' Amca, ne diyon sen yiaaaa?!... ''. Ahahahahaha. Nasıl koydu anlatamam, sürekli arıyo mesaj atıyo. Numaramı değiştirdim, kurtuldum.
Herkes de agzini yummus. Ne kadar cesaretliyseAdamın karısını tanısam valla uyarırdım kadına da üzüldüm ben kocasından haberi yok![]()