- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.021
Banane , duysun valla bisey ypzmlr banaay inansın ya. karısı falan duysun adamın bunun da ailesi duysun el atsınlar olaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane , duysun valla bisey ypzmlr banaay inansın ya. karısı falan duysun adamın bunun da ailesi duysun el atsınlar olaya
bıze takmaya ha...E hani kızıyordun ya bize yok dalga geçtiniz yok yargıladınız yok konuyu uzattınız. Aman ha sakın bizi de takıntı haline getirme![]()
eminmısınBanane , duysun valla bisey ypzmlr bana
sinir harbine hoş geldin canoYa bu saf maf degil birkac sayfayi okudum sinirim tepeme cikti gece gece. Evet evli ne olmus, bunda gulunecek ne var demis bir de piskin piskin. Boylelerine hic acimiyorum. Hidayet midayet vermesin Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.
Yaparlar yaparlaaarBanane , duysun valla bisey ypzmlr bana
Ver kız babangilin numarayı arıcam.Banane , duysun valla bisey ypzmlr bana
Kizlar son soru ya .. bu basima geldi ya ? Ah veya bedduayla alakasi yoktur degil mi.Banane , duysun valla bisey ypzmlr bana
geçen öyle demedin memlekette duyuluraa mahvolurum dedin.Banane , duysun valla bisey ypzmlr bana
Yalnız hepiniz itiraf edin Umay'ı bir bağrınıza bastınız, konudan kopamıyor kimse.Haklısın senın için cok zor cok kaldın..
kesin o kadın etmiştıtKizlar son soru ya .. bu basima geldi ya ? Ah veya bedduayla alakasi yoktur degil mi.
Ah ve beduualar kurumu mu burası ne bilelimKizlar son soru ya .. bu basima geldi ya ? Ah veya bedduayla alakasi yoktur degil mi.
hee oyle dedıgeçen öyle demedin memlekette duyuluraa mahvolurum dedin.
Aptallığın adını ah mi koymuşlar.Kizlar son soru ya .. bu basima geldi ya ? Ah veya bedduayla alakasi yoktur degil mi.
Yok yok cennet is loading.Kizlar son soru ya .. bu basima geldi ya ? Ah veya bedduayla alakasi yoktur degil mi.
can sıkıntısıYalnız hepiniz itiraf edin Umay'ı bir bağrınıza bastınız, konudan kopamıyor kimse.
Şeytan tüyü var nerdeyse ben bile kumalık teklif edicemYalnız hepiniz itiraf edin Umay'ı bir bağrınıza bastınız, konudan kopamıyor kimse.
ay Hollanda da umayla yaşıt yeğenlerim var. biri bile böyle düşünse naparız diye kahroldum.Yalnız hepiniz itiraf edin Umay'ı bir bağrınıza bastınız, konudan kopamıyor kimse.
Bende acımıyorum. Ama o şerefsize bile acıdım düşün neye bulaşmış sgghhYa bu saf maf degil birkac sayfayi okudum sinirim tepeme cikti gece gece. Evet evli ne olmus, bunda gulunecek ne var demis bir de piskin piskin. Boylelerine hic acimiyorum. Hidayet midayet vermesin Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.
Ya kac gundur goruyorum bu basligi bir bakayim dedim bakmaz olaydim ilk birkac sayfayi okudum yeterli geldi. Boyle bir piskinlik yok utanma arlanmada yok.sinir harbine hoş geldin cano![]()
Ya hayirrr bu olaydan once diyorumAptallığın adını ah mi koymuşlar.
Adam evli olduğunu gayet gözüne sokmus senin.