- 1 Aralık 2020
- 619
- 111
- 18
- 24
- Konu Sahibi UmayBabacan20
- #2.301
Bn sana dalga gecmekle dur dedim sevmiyorum diyeBaktim normal mesajdan anlarsin diye ama anlamiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn sana dalga gecmekle dur dedim sevmiyorum diyeBaktim normal mesajdan anlarsin diye ama anlamiyorsun
attıgı şey kumalıkBaktim normal mesajdan anlarsin diye ama anlamiyorsun
Uzaydan bile mesaj atsan haksızsın.Baktim normal mesajdan anlarsin diye ama anlamiyorsun
Bemi dedim hayir ? Suan da isre saf duygularimla sevdim kandim icimi actim. Belki bir yoldan kuma ile beraber olurm diye umayın mesajıAnlamadım?![]()
anlattıgı şey kumalık kumalıkUzaydan bile mesaj atsan haksızsın.
Belki biseyler yazip kumaliigi kabul eyme die umdum ama sen gene baka yerden anladinBemi dedim hayir ? Suan da isre saf duygularimla sevdim kandim icimi actim. Belki bir yoldan kuma ile beraber olurm diye umayın mesajı
umay bılıyormusun sen baska ayaksın cozdum senıBelki biseyler yazip kumaliigi kabul eyme die umdum ama sen gene baka yerden anladin
Adam bi ulaşsa olacak da, numara bile vermemiş başıma bela olmasın diye.Bemi dedim hayir ? Suan da isre saf duygularimla sevdim kandim icimi actim. Belki bir yoldan kuma ile beraber olurm diye umayın mesajı
Biktim yemin ederim senden s, su yazismalarindan aklina basmiyor mu kizm senin gercekten cinlendim artik istesem bi sekilde giderim ona ama ben sizden yardim acimi hafifletmek amaci yol icin icimi actim yazdim siz her seyi baska yerden oynatiyorsunuz dedigim seyi A dan C ye donusturuyorsunuz ? Aklinizi degistirdin benim laflarimi degistiriceginizeumay bılıyormusun sen baska ayaksın cozdum senı
Sakin ol reisBiktim yemin ederim senden s, su yazismalarindan aklina basmiyor mu kizm senin gercekten cinlendim artik istesem bi sekilde giderim ona ama ben sizden yardim acimi hafifletmek amaci yol icin icimi actim yazdim siz her seyi baska yerden oynatiyorsunuz dedigim seyi A dan C ye donusturuyorsunuz ? Aklinizi degistirdin benim laflarimi degistiriceginize
salaknı adam boyle mayagı bela etmeyeAdam bi ulaşsa olacak da, numara bile vermemiş başıma bela olmasın diye.
dostum konusmana dıkkat et ben etrafındakılere benzemem senı benzetırım ha. mal mal konusma sende.Biktim yemin ederim senden s, su yazismalarindan aklina basmiyor mu kizm senin gercekten cinlendim artik istesem bi sekilde giderim ona ama ben sizden yardim acimi hafifletmek amaci yol icin icimi actim yazdim siz her seyi baska yerden oynatiyorsunuz dedigim seyi A dan C ye donusturuyorsunuz ? Aklinizi degistirdin benim laflarimi degistiriceginize
Ilk gunden dedi zamsn gectikten sonra demedi tanimadigi halde dedi hat yok net yok flnsalaknı adam boyle mayagı bela etmeye
Ama kola almış umuya öyle deme.Adam bi ulaşsa olacak da, numara bile vermemiş başıma bela olmasın diye.
akıl herkesde var kım nerde kullanırsa senınkı p. k yoluna gidiyorIlk gunden dedi zamsn gectikten sonra demedi tanimadigi halde dedi hat yok net yok fln
Sende duzgun konus ozamsn ben nasil normalce yazisiyorsam sende yap cogu kez dedim bak sevmiyorum uzuluyorum diye anlamak istemedin. Baska napayim daha ?dostum konusmana dıkkat et ben etrafındakılere benzemem senı benzetırım ha. mal mal konusma sende.
salak kızım kendıne gel kendıneSende duzgun konus ozamsn ben nasil normalce yazisiyorsam sende yap cogu kez dedim bak sevmiyorum uzuluyorum diye anlamak istemedin. Baska napayim daha ?
senın sarf ettıgın cumleler normalmı sen bızlerı ornek alda basına tac yap kac gundur. dılımızde rup kalmadı senın yuzundenSende duzgun konus ozamsn ben nasil normalce yazisiyorsam sende yap cogu kez dedim bak sevmiyorum uzuluyorum diye anlamak istemedin. Baska napayim daha ?
işini garantiye alıyor kartzampara. domuzIlk gunden dedi zamsn gectikten sonra demedi tanimadigi halde dedi hat yok net yok fln
Bu adamlar hep mi boyledir yoksa ilk defa mi oldularişini garantiye alıyor kartzampara. domuz