Kızçeler günaydın bişi sorcam

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
26
Kızlar günaydın içimi kemiren böyle sinir eden birşeyi sizinle paylaşmak istiyorum belki bu da dertmi dersiniz ama benim canımı sıkıyor kızlar sevgilim böyle birazcık eski kafa gibi ilişkide böyle çok buluşmak bisiler yapmak ona lüks geliyor hep ben yaparım planları ona derim o müsaitse gelir neyse şimdi ise başladı işte işi biraz yoğun öyle pek mesajlasamiyoruz arasamiyoruz diyor ki yeni girdim bir aya kadar izin alamayabilirim belki iki aya kadar ya sinirlendim bana neyse sanada o ben seni gormiyceksem sende beni gormiyceksin ya diğer cevremdeki sevgililere öyle bı imreniyorum ki ya her hafta buluşuyorlar sürekli sevgilileri akşam bile olsa görmeye geliyorlar ya asla kimseye kıskanarakta bakmam herkes mutlu olsun ama benimki neden böyle sevdiğinde eminim söz düşünüyoruz ama insan görüşmek için görmek için hiç mi cabalamaz bilmiyorum artık ne yapicagimi 3 buçuk yıldır sevgiliyiz bu sorunu asla çözemedim

Burda benim koca aklıma geldi adam evlenince değişti ilgiler sevmeler felan bekarken yapsaydın bunları diyorum o zaman kanımız deli akıyordu diyor bende çok imrenirdim ahh giden üni yıllarım

Burda benim koca aklıma geldi adam evlenince değişti ilgiler sevmeler felan bekarken yapsaydın bunları diyorum o zaman kanımız deli akıyordu diyor bende çok imrenirdim ahh giden üni yıllarım
Sorma tatlım ya herkese öyle bı imreniyorum ki ben buluşalım felan diyince bak sıkma bunaltma diyor çalışıyorum diyor ya bazen seytan dio sende biraz ağırdan al çek kendini ilk hallerim gibi ilk zamanlar Deli gibi ben nereye o oraya beş dakkada olsa görmeye gelirdi

Sevdiğinizi biraz belli etmeyip geri mi çekilseniz acaba ben yapmadım pişmanım gözünün içine baktım süründürseydim az keşke

Estafurullah öyle demeyin ama en azından sürekli buluşmayı dile getirmeyin bakalım nasıl tepki verecek
Anneme felan anlatınca bunlar dertmi herkeste neler var diyor ama emin ol herkesine kendine göre oluyor canını sıkıyor bunumu dert ediosun diyecekler diye de kimseye anlatamıyorum

Canim bence alakasi yok
Şey diyor bizim çalışıyorum bu kadar sozlenelim evlenelim diye aşırı erken gidiyor ise beşte felan akşamda 8 gibi geliyor canım ama bilmiyorum ya sırf sozlenicez diye birbirimizi mi gormiycez geleceği düşüncez diye bu günler gidiyor elimizden

Hm cok calisiyormus madem sizin icin bir sure idare edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…