Buna ilgisizlik deniliyor..sevgilim böyle birazcık eski kafa gibi ilişkide böyle çok buluşmak bisiler yapmak ona lüks geliyor hep
Sorma tatlım ya herkese öyle bı imreniyorum ki ben buluşalım felan diyince bak sıkma bunaltma diyor çalışıyorum diyor ya bazen seytan dio sende biraz ağırdan al çek kendini ilk hallerim gibi ilk zamanlar Deli gibi ben nereye o oraya beş dakkada olsa görmeye gelirdiBurda benim koca aklıma geldiadam evlenince değişti ilgiler sevmeler felan bekarken yapsaydın bunları diyorum o zaman kanımız deli akıyordu diyor bende çok imrenirdim ahh giden üni yıllarım
Çalışabilir canım evet ama herkes çalışıyor görüşmüyor mu çokta güzel gorusuyolarBuna ilgisizlik deniliyor..
Bende gözünün içine bakıyorum kuzum ya ilk zamanlar asla yüz vermezdim benden değerlisi yoktuSevdiğinizi biraz belli etmeyip geri mi çekilseniz acaba ben yapmadım pişmanım gözünün içine baktım süründürseydim az keşke
Kız bende de şu korku var bende kendimi geri çeksem o da uzaklasirmi salagim ya galiba ben kızBu işler böyle ya ben acemiliğime denk geldi ilk sevgilimde ne yapacağımı bilemedimama kaçan kovalanıyor
Estafurullah öyle demeyin ama en azından sürekli buluşmayı dile getirmeyin bakalım nasıl tepki verecekKız bende de şu korku var bende kendimi geri çeksem o da uzaklasirmi salagim ya galiba ben kız
Anneme felan anlatınca bunlar dertmi herkeste neler var diyor ama emin ol herkesine kendine göre oluyor canını sıkıyor bunumu dert ediosun diyecekler diye de kimseye anlatamıyorumEstafurullah öyle demeyin ama en azından sürekli buluşmayı dile getirmeyin bakalım nasıl tepki verecek
Kuzum flortken sürekli isterdi ilk sevgili olduğumuz da da boyleydi bız kırsal kesimde oturuyoruz burdaki insanlara sevgiliyle buluşmak Lüks geliyor sevgilimde o kafadaIlgisizlesmis boyle zor olur senin için
Canim bence alakasi yokKuzum flortken sürekli isterdi ilk sevgili olduğumuz da da boyleydi bız kırsal kesimde oturuyoruz burdaki insanlara sevgiliyle buluşmak Lüks geliyor sevgilimde o kafada
Şey diyor bizim çalışıyorum bu kadar sozlenelim evlenelim diye aşırı erken gidiyor ise beşte felan akşamda 8 gibi geliyor canım ama bilmiyorum ya sırf sozlenicez diye birbirimizi mi gormiycez geleceği düşüncez diye bu günler gidiyor elimizdenCanim bence alakasi yok
Hm cok calisiyormus madem sizin icin bir sure idare edebilirsinŞey diyor bizim çalışıyorum bu kadar sozlenelim evlenelim diye aşırı erken gidiyor ise beşte felan akşamda 8 gibi geliyor canım ama bilmiyorum ya sırf sozlenicez diye birbirimizi mi gormiycez geleceği düşüncez diye bu günler gidiyor elimizden
Birde şeydi askerden yeni geldi zaten altı ay gorusmedik ya canım ondan böyle duygusalligim sinirimHm cok calisiyormus madem sizin icin bir sure idare edebilirsin
Ya kiyamam. Ben olsam bende sorun ederdim. Umarim duzelir :)Birde şeydi askerden yeni geldi zaten altı ay gorusmedik ya canım ondan böyle duygusalligim sinirim
Amin kuzum zahmet ettin sende çok teşekkür ederimYa kiyamam. Ben olsam bende sorun ederdim. Umarim duzelir :)
Ne demek :)Amin kuzum zahmet ettin sende çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?