• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızçelerim yardım edin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ByKugukrdeln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2021
48
5
1
Kızlar daha önce de burda konu açtım sizinle konuşunca iyi geliyor. Ben uzun ilişki sonrası ayrılık yaşadım. Eski sevgilim emin değildi ama. Ayrılmak istiyordu ama ayrılmadı en sonunda ben bitirdim çünkü bu süreç uzadı ve yoruldum. Pişman olur mu emin olmadan ayrılan erkekler? Aramızda ki bağ çok güzeldi nasıl böyle olduk bilmiyorum . Adam bi beş günlük dubaiye tatile gitti arkadaşının iş görüşmesi vs vardı aynı zamanda böyle davranmaya başladı. İlişki ve evlilik ona göre değilmiş,ömür boyu hep turist gibi yaşamak istiyormuş böyle ciddi sorumluluk isteyen işlere kalkışmak istemiyormuş gibi şeyler dedi. Bu arada inançlı birisi ve çok etkilenir herşeyden. Bu kafaya girdi ve çıkmadı en sonunda ayrıldık. Bu arada ben ayrılınca çok kızdı bana. Emin değildi yani. Geldi yüzüme karşı demek bu kadar meraklıymışsın ayrılmaya gibi şeyler dedi ve gitti. Ben birşey diyemedim çünkü yerimde kim olsa aynısını yapardı.

Bazen erkekler bu kafa yapısına girebiliyormuş sanırım. Evliliğin özgürlüklerini kısıtlayacaklarını düşünüyorlar galiba. Yani çok saçma şeyler yaptı acaba pişmanlık çeker mi diye fikirr almak istedim
Kendinizi kandırmayın, seven erkek bu kafa yapısına girmez. Dubai’de free takılmış, artık hep böyle devam etsin istiyor.

Pişman olup dönmez ama yalnız kalırsa kısa süreliğine dönebilir. Boşuna bu adam için üzülmeyin, önünüze bakın.

Biz yıllardır beraberiz ve ciddi bi boyutta idi ilişkimiz. Ve bu böyle birisi değildi yani oraya bi gitti öyle oldu. Başka bir şey görse bu sefer öyle olur. Bir şeyden etkilenince ona dönüşüyor
Uygun şartlar sağlandığında herkes her şeyi yapar. Demekki gözü açılmış oraya gidince.

Donup dolasip gelir merak etme.Sadece kendini ona kaybetmelisin ulasamasin sana.
Gelmezse de o yansin az biraz bunca zamana.
Üzülme🌸
Ayrılmakla iyi etmişsiniz.
Sizi seviyormuş ama "o kadar da değil". Yani sizi seviyor ve kaybettiğine üzülüyor ama hayat tarzını değiştirmeye yetecek kadar da sevmiyor. Rahatını ve huzurunu bozduğunuz için sizi suçlaması çok normal. Siz dokunmasanız daha kaç yıl aynı şekilde takılmaya devam edecektiniz ve şikayet etmeyecekti.
Onu kötü bir insan gibi düşünmeyin. Hayattan beklentileriniz farklıymış. İntikam vb. geçiniz. Herkes kendi istediği yola gitsin. Uzun yıllar ben de aynı evlilikten uzak kafadaydım o yüzden çok iyi anlayabiliyorum o kişiyi de. Bir türlü rahatını bozup ayrılıp acı çekmek istemez ama evlenip bir dünya sorumluluğu da almak istemez. O fikrini değiştirecek kişi siz değilmişsiniz. Eğer olsaydınız bunu bilirdiniz ve "kaç yılım gitti" vb cümleler kurmazdınız.
Güçlü olun ve size duygu sömürüsü yaparsa bunları yemeyin :) Elbette size geri dönmek ve rahatını geri kazanmak isteyecektir. Bu sizinle aynı yolu seçtiği yani evlenmek istediği vb anlamına gelmiyor. Siz de "pişman oldu" sanacaksınız ama alakası yok. Sadece eskiyi özlüyor ve alışkanlıklarını devam ettirmek istiyor hepsi bu.
Gerçi istisnalar da var. "Yapamıyorum ben sensiz, yokluğunda anladım bunu, tamam evlenelim" der mi? Bunun için yaklaşık 1-2 ay beklemeniz lazım. Çok düşük ihtimal. Belki de bu süreçte siz de onunla aynı şeyleri hissettiğinizi anlarsınız. Belki yokluktan ya da daha iyisinin varlığını bilmediğiniz için o kişiyle beraberdiniz? Belki o kadar uygun değildiniz. Belki üstünüzden yük kalkacak :)
Evet asla intikatam vs istemiyorum zaten onu seviyorum. Kızamıyorum ama bunca yılımızı böyle bir şey için silip atması beni öfkelendiriyor ve acıtıyor ama dediğim gibi isteyen istediği gibi yaşar hayatını. Ayrılmak da var. Kimse zorla ilişkiyi sürdürmek zorunda değil zaten bana fikrimi sorunca ona hayatını istediği gibi yaşamasını söyledim ve kendine iyi bak dedim ama evet o bitiremiyordu. Bir yandan istemiyor bir yandan bırakmıyor. Kafası karışık. Bu arada bunu ilk defa yaşamıyoruz. Daha önce de başımıza geldi ama farklı bi sebep ile. Ozaman hemen toparlayabilmiştik durumu ve özür dilemişti. Ama evlilik ile ilgili hep bi karamsarlığı vardı ve dile devamlı getiriyordu. Sonra da pişman oluyordu. Hatta ona bunu yıllar önce dile getirdim ve aklımda iki profil çizdin kendinle alakalı dedim herşeyi telafi edicem dedi. Şimdi yine aynısını yaptı. Bilmiyorum hayırlısı artık..

Dubai'ye gidip rahat rahat takılmış. Karışan yok sorumluluk yok kafa rahat. Seven insan zaten ikileme düşmez. İki gezdim kafam karıştı demez. Sizi sevseydi bak dubai böyle bi yer evlenince balayına oraya gideriz derdi bence. Farklı heyecanlar peşindeyse güle güle diyin

Dubai'ye gidip rahat rahat takılmış. Karışan yok sorumluluk yok kafa rahat. Seven insan zaten ikileme düşmez. İki gezdim kafam karıştı demez. Sizi sevseydi bak dubai böyle bi yer evlenince balayına oraya gideriz derdi bence. Farklı heyecanlar peşindeyse güle güle diyin
Evet bende orasını görmeyi çok istiyorum dediğimde birlikte geliriz birtanem dedi. Ama son gün bunda bi değişiklik oldu ilk günler hep video atar ceker oralarını ama noldu bilmiyorum

Evet ama herkesin derdi farklıdır ve önemsediği şeyler. Bende bu durumumdan hoşlanmıyorum ama uzuluyorum işte
Derdinizle alakalı birsey demedim böyle adamlarla uğrasmaktan sıkılmiyor musunuz dedim işiniz mi yok uyuzları çekiyorsunuz adam turist gibi yasamak istiyorum diyor daha ne desin

Evet asla intikatam vs istemiyorum zaten onu seviyorum. Kızamıyorum ama bunca yılımızı böyle bir şey için silip atması beni öfkelendiriyor ve acıtıyor ama dediğim gibi isteyen istediği gibi yaşar hayatını. Ayrılmak da var. Kimse zorla ilişkiyi sürdürmek zorunda değil zaten bana fikrimi sorunca ona hayatını istediği gibi yaşamasını söyledim ve kendine iyi bak dedim ama evet o bitiremiyordu. Bir yandan istemiyor bir yandan bırakmıyor. Kafası karışık. Bu arada bunu ilk defa yaşamıyoruz. Daha önce de başımıza geldi ama farklı bi sebep ile. Ozaman hemen toparlayabilmiştik durumu ve özür dilemişti. Ama evlilik ile ilgili hep bi karamsarlığı vardı ve dile devamlı getiriyordu. Sonra da pişman oluyordu. Hatta ona bunu yıllar önce dile getirdim ve aklımda iki profil çizdin kendinle alakalı dedim herşeyi telafi edicem dedi. Şimdi yine aynısını yaptı. Bilmiyorum hayırlısı artık..
Adam sizinle net olarak evlilik gibi bir düşüncede değilmiş. Sizi kandırmamış, sizi aldatmamış. İkna olmak için daha neye ihtiyacınız var? Adamın söylediklerine rağmen onunla kalmayı siz tercih etmişsiniz. Siz ikna etmeyi ummuşsunuz ama umduğunuz gibi olmamış. Hokus pokus ile olmuyor bu işler. Her kadında nedense bir "erkeği düzeltme" tripleri var. Ben kabul etmiyorum bu tür erkeklerin bozuk olduğunu. Hayat tercihi dedim ya.
Kafası karışık falan değil. SİZİNLE EVLENMEK İSTEMİYOR. Siz onu zorladıkça ya da o korkunç günün elbet bir gün geleceğini hatırlatıp durdukça afakanlar basıyormuş demek. Daha önce defalarca bunu yaşamışsınız. Anlamak için daha ne olması gerekiyor? Sizi kırmamak için denemiş üstelik ama hep ters tepmiş ve başa dönmüş. Yani kafası karışık falan değil, siz aklını çelmeye çalışıyorsunuz. O yüzden sizi kırmamak için yaptığı şeyleri "kafası karışık" diye yorumlursunuz. Gerçekler dışarıdan bakınca kabak gibi ortada işte. Elbette üzülür ve ayrılmak istemez. Herşeyden önce arkadaşsınız. İyi zamanlar geçirdiniz, birlikte güzel şeyler yaşadınız. AMA SİZİNLE EVLENMEK İSTEMİYOR. O kadar da değil...
Ama siz ego yapmayı "nasıl olur da benimle evlenmek istemez" demeyi seçiyorsunuz. Yolunuz yol değil.

Biraz sert yazdım kusura bakmayın :) özellikle yaptım. Bi de buradan deneyin, bazı insanların yüzüne gerçekler böyle söylenince daha iyi gelebiliyor. Kırıldıysanız üzgünüm :) Ama umarım kısa sürede aydınlanma yaşarsınız. Kötü bir insan değil, dengesiz değil. Sadece hayattaki seçimleriniz farklı. İyi bir arkadaşınız olmuş olabilir ama belli ki yoldaşınız değilmiş.

Böyle erkekleri sevmiyorum hic.aslinda verdikleri sinyal: sen burda bekle, ben biraz egleneyim. Sonra seni aileme tanistiracak kiz olarak belki düsünürüz. Hayir gelmez. En fazla hastalik kaparsiniz.

Adam sizinle net olarak evlilik gibi bir düşüncede değilmiş. Sizi kandırmamış, sizi aldatmamış. İkna olmak için daha neye ihtiyacınız var? Adamın söylediklerine rağmen onunla kalmayı siz tercih etmişsiniz. Siz ikna etmeyi ummuşsunuz ama umduğunuz gibi olmamış. Hokus pokus ile olmuyor bu işler. Her kadında nedense bir "erkeği düzeltme" tripleri var. Ben kabul etmiyorum bu tür erkeklerin bozuk olduğunu. Hayat tercihi dedim ya.
Kafası karışık falan değil. SİZİNLE EVLENMEK İSTEMİYOR. Siz onu zorladıkça ya da o korkunç günün elbet bir gün geleceğini hatırlatıp durdukça afakanlar basıyormuş demek. Daha önce defalarca bunu yaşamışsınız. Anlamak için daha ne olması gerekiyor? Sizi kırmamak için denemiş üstelik ama hep ters tepmiş ve başa dönmüş. Yani kafası karışık falan değil, siz aklını çelmeye çalışıyorsunuz. O yüzden sizi kırmamak için yaptığı şeyleri "kafası karışık" diye yorumlursunuz. Gerçekler dışarıdan bakınca kabak gibi ortada işte. Elbette üzülür ve ayrılmak istemez. Herşeyden önce arkadaşsınız. İyi zamanlar geçirdiniz, birlikte güzel şeyler yaşadınız. AMA SİZİNLE EVLENMEK İSTEMİYOR. O kadar da değil...
Ama siz ego yapmayı "nasıl olur da benimle evlenmek istemez" demeyi seçiyorsunuz. Yolunuz yol değil.

Biraz sert yazdım kusura bakmayın :) özellikle yaptım. Bi de buradan deneyin, bazı insanların yüzüne gerçekler böyle söylenince daha iyi gelebiliyor. Kırıldıysanız üzgünüm :) Ama umarım kısa sürede aydınlanma yaşarsınız. Kötü bir insan değil, dengesiz değil. Sadece hayattaki seçimleriniz farklı. İyi bir arkadaşınız olmuş olabilir ama belli ki yoldaşınız değilmiş.

Evet haklısınız ama onun hayatına ben girmedim ki. Benimle evlenmek için binbir takla attı. Sonra bir olay yaşandı geri çekildi ve ben onu ikna etmedim o pişman oldu kendisi. Arayıp sebebini anlattı. Şimdi yine ben ikna etmiyorum. Zaten ben kendine iyi bak dedim yalvarmadım. Yalvarmam da.

Evet haklısınız ama onun hayatına ben girmedim ki. Benimle evlenmek için binbir takla attı. Sonra bir olay yaşandı geri çekildi ve ben onu ikna etmedim o pişman oldu kendisi. Arayıp sebebini anlattı. Şimdi yine ben ikna etmiyorum. Zaten ben kendine iyi bak dedim yalvarmadım. Yalvarmam da.
Belki de sonradan fikri değişmiştir. Hepimiz insanız, bir sürü konuda bir kaç yıl önceki kafamız aynı kalmayabiliyor. Damak tadımız, sevdiğimiz yemekler vb. her şeyimiz değişiyor. Siz yine de sorgulamak, kurcalamak yerine başka işlerle uğraşın. Kafanızı dağıtın. Geri dönmek isteyecek, o kesin. Ama sizin istediğiniz şekilde değil. Kendi istediği şekilde geri dönmek isteyecek. Daha yaşınız 26 görünüyor. Ne aceleniz var? Ben sizin yerinizde olsam bir ilişkiyi böyle sağdan soldan sıkıştırıp çekiştirmek yerine, hazır gezecek adam da varken, bir kaç sene gezer tozardım. Ki ben böyle yaptım zaten, arada farkında olmadan (işte bu beklenti farklılıkları yüzünden) terkedildiğim de oldu :-) O zamanlar hiç anlam verememiştim yani ne derdimiz vardı, rahat mı batıyordu? Şimdi yeni yeni anlıyorum bir kaç yıldır. Siz de sizinle kendi isteğiyle yola çıkmak isteyen birini bulun. Bu gibi beklentisi uymayan kişilerle zaman kaybetmeyin. Hem öyle olunca her şey su gibi akıp gidiyor, sizin iteklemenize gerek kalmıyor :)

Bir sürü saçma şey yaptı diyorsunuz, evlilik bana göre değil ben böyle yaşamak istiyorum dedi açıkça diyorsunuz. Bu durumda onurlu bir insan olarak ayrılmışsınız, beyefendi de "ben ayrılmalıydım o acı çekmeliydi, nasıl benden önce davranıp benden ayrılır" kaprisini dökmüş ortaya. Bir tatile gitmeyle fikri değişip ilişkinize yamuk yapan, evlilik adamı değilim diyen bir adamdan ayrılmayıp da ne yapacaktınız, askıya asılmış giysi gibi geri döner mi, canı isterse giyer mi, gözü bana takılır mı diye sıra mı bekleyecektiniz. Pişman olsa ne fark eder ki, ertesi gün pişman olduğuna pişman olup yeniden bekar hayatımı istiyorum da der böyle insanlar. Ona odaklanıp pişman mıdır, üzgün müdür, gibi gereksiz senaryolar kurmayın kafanızda. Sizi oyalıyacak, mutlu edecek uğraşlara ve yeni ortamlara yöneltin zihninizi. Sadece ayrılığı kabullenme süreci yaşıyorsunuz şu anda Hoppa

dün de bu kişiyle ilgili konu açmadınız mı ? kardeşiyle paylaştığı fotoğraftan bir anlam arıyordunuz. bence siz ayrıldığınıza çok pişman oldunuz.
Evet. Haftalardır ayrılmak istediğini ima edip,evlilik istemiyorum diyen birisi terk etmiş olmuyor mu? Yani evet o ayrılamadığı için ben bitirdim ama terk eden o olmuyor mu ki? Pişman olması gereken o değil mi?

Evet. Haftalardır ayrılmak istediğini ima edip,evlilik istemiyorum diyen birisi terk etmiş olmuyor mu? Yani evet o ayrılamadığı için ben bitirdim ama terk eden o olmuyor mu ki? Pişman olması gereken o değil mi?

pişman olmasını mı istiyorsunuz ? yoksa siz mi ayrıldığınıza pişman oldunuz ve takip ediyorsunuz onun paylaşımlarını ?

Pişman olsun istiyorum.. onca yılımı verdim çok canım acıyor gerçekten

O zaman hiç takma, görmezlikten gelmek en büyük intikam. Kimse vazgeçilmeyi hazmedemez. İletişim kurmaya çalıştıkça değerin düşer, durumun inandırıcılığını kaybeder. Sosyal medya takiplerini bırakarak başlayabilirsin.

pişman olmasını mı istiyorsunuz ? yoksa siz mi ayrıldığınıza pişman oldunuz ve takip ediyorsunuz onun paylaşımlarını ?
Yok ben pişman olmadım çünkü her kadın bu laflardan sonra bitirirdi diye düşünüyorum. Üstelik düiünmesi için de zaman verdim ama yazdığımda aynı şeyleri söyledi bende bitirelim ozaman dedim böyle olmaz dedim. Evet pişman olsun istiyorum sırf kafası karıştı diye ayrılığa getirdi bizi. İkilimde kaldı yani. Bu durumda terk eden o oluyor değil mi? Son sözü ben söylemek zorunda kaldım ama onun yüzünden ayrıldık. Terk eden ben olmuyorum değil mi? Çünkü bana öyle hissetircrk şeyler söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X