Kızdığımda Ağlamam :(

Zor ağlayan Insanlar aslında çok duygusaldir. Psikoloji kitabında okumuştum bunu..
Buna bi nevi katılıyorum
Eşim de benim gibi duygusal ama mesela o hiç mi hiç aglamaz
Ya diyorum bi kez bile aglaman gelmiyo mu agla rahatla yok diyo sadece bi filme gitmiştik sonunda biraz döküldü gözünden yaşlar..
Aaa dedim sende de varmıss:KK45:

Evet malesef ben bişeye çok sinirlendiğimde ağlamaya başlıyorum
:KK43: elimde değil ki bu durum çok rahatsız edici karşındakine güçsüz gibi gözüküyorsun keşke gözlerim hemen dolmasa..
Misal duygusal bir durum oldugunda ya da film izlerken ağlayanlardan değilim ama sinirlenirsem başlıyorum ağlamaya..bu durumum düzelir mi sizce?

İnanır mısın ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Sinirlenince ağlamaya başlıyorum, kendimi durduramıyorum. Resmen ezik konumuna düşüyorum. Üstüne bir de ezikliğime sinirlenip daha çok ağlıyorum. Psikolojim bozuldu resmen bu huyum yüzünden. Bunu yenebilen var mı ya? :mad:

Bir de mesleğiniz dimdik,ketum durmak gereken bir meslekse ayvayı yemiş oluyorsunuz. Kimsenin saygısı kalmıyor. Offf :KK42:

İnanır mısın ben de böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Sinirlenince ağlamaya başlıyorum, kendimi durduramıyorum. Resmen ezik konumuna düşüyorum. Üstüne bir de ezikliğime sinirlenip daha çok ağlıyorum. Psikolojim bozuldu resmen bu huyum yüzünden. Bunu yenebilen var mı ya? :mad:
Varsa ben de merak ediyorum nasıl yenmişler ;)

Varsa ben de merak ediyorum nasıl yenmişler :KK66:

Mesela bu ağlama durumu bende genelde haksızlığa uğrama, kaba davranışlara maruz kalma durumlarında oluyor. Bence bunun sebebi ailelerimizin bizi korumacı bir şekilde yetiştirmiş olması olabilir. Mesela bebek düştüğünde tepki verirseniz ağlamaya başlar ya. Siz de böyle misiniz acaba? :KK14:

Mesela bu ağlama durumu bende genelde haksızlığa uğrama, kaba davranışlara maruz kalma durumlarında oluyor. Bence bunun sebebi ailelerimizin bizi korumacı bir şekilde yetiştirmiş olması olabilir. Mesela bebek düştüğünde tepki verirseniz ağlamaya başlar ya. Siz de böyle misiniz acaba? :KK14:
Olabilir doğru noktaya parmak bastınızz
Ben küçükken herşeye aglarmısım her istediğimi aglayarak yaptırırmısım ondan şimdi kızdığımda böyle oluyorum galiba ;)

Bu durum sizi rahatsız etmesin.
Bu duygu boşalmasıdır. Eğer gerginseniz ve ağladığınızı biri görsün istemiyorsanız uzaklaşın. Bu durumun düzelmez sizin yapınız bu

Back
X