Kızgın değilim ama kirginim..

derinnefes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
774
158
133
Kocaeli
Dün kayınvalidemi doktora goturdun 12den 5e kadar onunlaydim..daha sonra ilaçları su eczaneden alalım dedi, peki dedim.o dediği yerde kalabalık pazar filan var arabayı park etmem sıkıntı yani. Ama yine de kırılmasın dedim..ve arabayla geri geri giderken arkayi vurdum, çok iyi araba kullanamıyorum..
Bunun üzerine birşey demedim yine de..
Eşime telefon ettim, o zaman olsun dedi..sonra bir yere gitcektik arabayı gördü yalnız bayağı sağlam vurmussun dedi..hiç sen iyi misin, korktunmu yok..annem korktumu dedi, bunu da sırf beni kızdırmak için dediğini biliyorum..merak etme annem iyi, korkmadi ben de iyiyim dedim.. şoför adam korkmaz vs dedi..benden duymak istediklerini duyamiyacaksin dedi.. yani ben sadece senin canin sagolsun sana birsey olmasın demesini beklerdim. o daha cok benim cesaretimi kiriyor zaten sen arabayi aldigin her an ben birşey bekliyorum diyor, esimin araba umrunda degil biliyorum, ama malina deger verir telefonunu filan korur
Sonra akşam ilişkiye girmemiz gerekecekti çocuk için, gözümde yaşlar vardi ama o bunu bile farketmedi..
Dedim ki bir daha arabayla kaza yaparsam içinden sağ cikmim. Öyle çok kirginim işte..

Kazanciniz var mi? Kendinize bir araba alip onunkinin de anahtarini kafasina firlatmanizi tavsiye ederim. Gormemisin arabasi olmus

Sen de arabayı daha çok al ve kendini geliştir. Bu tarz şeylerde de üste çık arabayı vurursan tekrar de ki "canım sağolsun da gerisi önemli değil". Biraz pişkin ol.

Biz kadınlar erkeklere göre çok daha ince düşünüyoruz erkekler daha odun...Hepsi değil tabi...

zaten arabanın yarı parasini ben odedim bana ait zaten..içimden ona parasını verip anahtarı alasim gelmiyor değil..bu kadar g... nün kalkmasına da ben sebep oldum..şimdi nasıl davrancagimi bilmiyom

Bu kadar iclenmeyin erkekler ne yazik ki boyle ince dusunemiyorlar banada biri carpmisti aa baya kotu olmus filan dedi bende ben ve oglum iyiyiz yaptirirsin dedim hic uzatmadan :)
Cocuk icin iliskiye girmeniz gereken gunleri kacirmayin derim ;)

bence siz sürekli ince düşünce beklentinizi eşinize bu kadar belli ettikçe eşinizin diyeceği varsa da hiçbir şey dememiş.

Erkeklerin %90'ı böyle, üzülüp kafanıza takmayın.

Tek becerdikleri halt araba kullanmak olduğu için, her türlü araba mevzusunu kadınların başına kakmaya bayılıyorlar.

böyle böyle ööğreneceksin boşveer takma erkek değil mi öküz işte. benimde ehliyetim var babamın evinde araaba iyi kötü sürüyodum kocam arabasına kıyıp vermedi bi kere aa pardon bi kere emniyet seritinden 10 saniye kadar gitmiştim eşim dur dur dur diye arabasına bişe olacak diye (o şeritte nolacaksa) korkana kadar.

Eşlerimizin (ya da başka insanların) bizim hakkımızda ne düşündüğünü bu kadar önemsemesek daha mutlu olacağız.

Şöyle yorumlasak mesela: Arabanın arkasını çarptım. Hıımmm, kalabalık bir yerdi, olur öyle şeyler. Canıma bir şey olmadı ya. Ya da gidip bir insana, hayvana çarpmadım ya. Allah korudu beterinden. Kazalar olabilir, hayatta hiç kaza, sakarlık yapmayan insan yok. Eeee şimdi? Tamir ettireyim arabayı. Bitti.

Bu kadar...

Back
X