bencillik diye diretiyorum cunku bencillikSiz niye şu ana odaklısınız ve bencillik bencillik diye diretiyorsunuz, ben bunu anlayamadım.
Belki aralarında bir bağ olsun istiyorlar, belki ilerleyen zamanlarda o çocuk ile bir araya geldikçe aşkları alevlenecek yani neyi ne kadar biliyorsunuz da insanların çocuk kararına dışarıdan bakıp yargılayıp böyle buralara kadar konu açacak hale geliyorsunuz?
Sperm bankasından hamile kalmıyor kadın, ki onu da dileyen yapar, niçin çocuk isteği üzerine birilerine hesap vermek zorunda olsun? İlla hesap verecekse kendi evladına verir, ancak o sorar günün birinde "Anne bu bencillik değil mi? Beni niye yaptın ayrılırken?!" diye ki o çocuk o soruyu soracak bir hayat içine çekilir mi onu da yaşayıp görecekler.
Babası belli, anası belli, genelini düşünürseniz çocuk fikri evli olunsun olunmasın vs. her şartta ayrı bir noktadan bencillik tanımına girebilecek bir şey. Ancak şu halde olaya bir katkınız yok madem, negatifinizle zararınız da olmasın. Evet, tuhaf, evet insan ister istemez olumsuzu düşünüyor ama size düşmüyor işte.
Siz bunu bi düşünün derim.
Ayrica ayrilmayi dusundugun adamdan nasil oluyorda aralarinda bir bag olmasini isteyebilir boyle bi mantik var mi ?