Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Beklenenleri yaparsanız da sizin ruh sağlığınız bozulacak. Herkes kendinden sorumlu siz kendinizi korumalısınız.

Sanki ben teselli timiyim ay baydi vallahi

Bana yapılanı belki unuturum ama anneme yapılanı asla

torunu çok kıymetli olsaydı sana lohusayken sana onları yaşatmazdı ,
bırak ne hali varsa görsün , sana mı güvenip kızını evlendirdi ,

1 gün git 2 gün gitme böyle böyle mesafeyi açarsın ,
Oyle yapacagim zaten gitsem de kakara kiiri konusmuyoruz.ki somurtuyorum sadece

Tahmin etmiştim de ondan sordum zaten. Kızı gitsin her gün o zaman bırak sana ne
Derdi kızından ziyade, oğlunun gelininin evi ayrı yolu ayrı olursa nasıl hükmedecek, nasıl gelin faydası görecek? Şimdi kızına da gittiği yerde aynını yapacaklar, onun telaşına düşmüş biraz da. Bu ayılmalar bayılmalar bundan sanki.

Gorumceniz annesini o kadar dusunuyorsa size her gün gel diyecegi yerde kendisi evlenmeyip otursaydi anasının dizinin dibinde.

benim anneannemin de dayıma düşkünlüğü aynı o yüzden anlattığın modeli çok iyi biliyorum. yalnız sefasını kızı sürer cefasını sen çekersin tıpkı annemin cefa çektiği gibi..o yüzden kendini hırpalamayacaksın hiç onun için.

Çok güldüm öyle bir tepki vermişler ki sanki kızcağız rahmetli olmuş sallamayın önceden nasılsanız öyle devam edin.

Madem kızını özlüyor, hergün kızını çagırsın. O gelsin. Bahane ile seni evine alıştıracak. Bu oyunlara gelme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…