Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Yok gitmiyorum zaten 1 2gun gittim daha da yok yani yeter

e gitme? allah allah ya gidip gidip konu açıyosunuz gitmeyin yapmayın kafanıza silah mı dayıyolar.
kızı evlendi diye bu kadar kahrolacak ne varmış kızı gitti diye işini yapmanı istiyor işte
Gitmiyorum ki 12gun gittim daha da gitnedim bir de bu sabah aramis iste sonra dondum kesin yanina cagiracakti iyi dedim annemdeyim o da kendini bahceye vermis salatalik biber vs onlara bakiyormus sadik yarim kara topraktir diyorsun yani dedim alaya aldim tipki beni lohusayken alaya aldigi gibi

Ona 5 dk bile emanet etmem cocugumu

Aman vicdan yapmayın. Kızına çok üzülüyorsa akşamları iş çıkışı kızı gelsin, görsün annesini.

Oh ne güzel. Söz konusu kızı olunca sonsuz anlayış. Size gelince naz niyaz.

Sizin de evinizin, bebeğinizin bir düzeni var. Bunu bozacak bir sebep yok. Kurallarınızı belirlemezseniz daha çok konu açarsınız.

Valla benim kv demde ne kadar sevse de beni kızını daha çok sever düşünür bende ne korum ne sağır ne kadar ekmek o kadar köfte diyorlar ya yinede o eşimin annesi eşimi seviyor saygı duyarım ama mesafe...su hayatta kim kime acıyor ki kızı gelsin görsün annesini acıma o sana nasıl davrandiysa sende öyle davran

Beddua etmem görümcenin suçu yok ama kendi canindan aynilarini gormedigi surece hatasini anlamaz o hoş gorse de anlamaz

Tabii ki zamaninda el ustunde tuttuklarima saysin

Ay içim bayıldı kv bu hareketlerini okudukça bildiğin krizi fırsata çevirmiş bence çok yüz vermeyin mesafe iyidir koruyun yoksa ipin ucunu alamazsın ele . Benimde yakın zamanda görümcem evlendi valla kv hiç öyle yapmadı aksine biz her gün gidince anladı onları yalnız bırakmamak için gittiğimizi telefonla aradı kızım kendinizi mecbur hissetmeyin gelmeye keyfinize bakın dinlen evinde kocanla gez bu gece gelme dedi valla şimdi sizinkini okuyunca benimkini öpüp başıma koydum

Gitme , görümce gitsin onun annesi

Gerci gitmiyorum kızlar postu actiğımdan beri 1 kere gittim gorumcem gelmisti onu gormeye diye ondan baska bayadir gitmedim beklemiyor da arayip gelin diye darlamiyor hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…