- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yok gitmiyorum zaten 1 2gun gittim daha da yok yani yeterAy ben kiziyorum boyle konulara..neden ses cikarmiyorsunuz arkadasim,neden size hukmetmesine musade ediyorsunuz?Esin kendi ugrasin gorumcen kendi gitsin herkesin anasi kendine kiymetlidir bi zahmet ilgilensinler.Torun bahane..Senin hayatini yonlendirmek amac.Seni sevmeyen toruna mi bayilacak allahaskina.Benim kv de lohusayken neler yapti unuturmuyum asla.Ben de insan evladiydim neler yapti affetmem asla.Esimin hatrina konusuyorum o yeter.Daha fazlasi olmaz.
Gitmiyorum ki 12gun gittim daha da gitnedim bir de bu sabah aramis iste sonra dondum kesin yanina cagiracakti iyi dedim annemdeyim o da kendini bahceye vermis salatalik biber vs onlara bakiyormus sadik yarim kara topraktir diyorsun yani dedim alaya aldim tipki beni lohusayken alaya aldigi gibie gitme? allah allah ya gidip gidip konu açıyosunuz gitmeyin yapmayın kafanıza silah mı dayıyolar.
kızı evlendi diye bu kadar kahrolacak ne varmış kızı gitti diye işini yapmanı istiyor işte
Saplantili iste histerikAy daha neler ya. Sanki kızı öldü evlendi alt tarafı. Tek anne o değil sizin de anneniz var ama anlattığıniza göre saygı görmemiş. Saygı gösteren saygı görür. Gazlamis gibi gorunecegim ama benim düşüncem böyle.
Kocasi var da adam isten eve gelemiyor ek is yapiyor arti servis cekiyor adami goren kimyok ya rahatlıga bak utanmasa benimle yasayacaksınız diyecek kv nin kocası yok mu yoksa gitsin evlensin çökmesin kimsenin basına ay insan da az utanma olur ya
Ona 5 dk bile emanet etmem cocugumuKendisi yenidoğan bebeğe mandalina yedirmekle ünlü bir babaanne.
Konu sahibi canını bırasın ama kızını bırakmasın oraya
Gözümde 100 yaşında inatçı ihtiyar bir kadın canlanıyor ama 45 yaşındaymış henüz. Vallahi yazık...
Bence ayagını alıştırmak ıstıyor o yüzdenGörümceniz yurtdışına mı gitti?
Şayet yakınlarda ise onların sizi tembihlediği givi siz de onu tembihleyin. "Torun bile teselli etmiyor, tek seni istiyor mutlaka her gün uğra." diye.
Beddua etmem görümcenin suçu yok ama kendi canindan aynilarini gormedigi surece hatasini anlamaz o hoş gorse de anlamazDerdi kızından ziyade, oğlunun gelininin evi ayrı yolu ayrı olursa nasıl hükmedecek, nasıl gelin faydası görecek? Şimdi kızına da gittiği yerde aynını yapacaklar, onun telaşına düşmüş biraz da. Bu ayılmalar bayılmalar bundan sanki.
1 2 gun gidip takildim bir daha da gitmedim bir de bugun kisa bir tel.konusmasi yaptik o kadarKızı düşünmüyor sen mi düşüneceksin? Evini köyünü ihmal etme soğursun.Velevki gidicem dersen haftada iki gün akşam oturması yeterli bence
Tabii ki zamaninda el ustunde tuttuklarima saysinValla benim kv demde ne kadar sevse de beni kızını daha çok sever düşünür bende ne korum ne sağır ne kadar ekmek o kadar köfte diyorlar ya yinede o eşimin annesi eşimi seviyor saygı duyarım ama mesafe...su hayatta kim kime acıyor ki kızı gelsin görsün annesini acıma o sana nasıl davrandiysa sende öyle davran
Ay içim bayıldı kv bu hareketlerini okudukça bildiğin krizi fırsata çevirmiş bence çok yüz vermeyin mesafe iyidir koruyun yoksa ipin ucunu alamazsın ele . Benimde yakın zamanda görümcem evlendi valla kv hiç öyle yapmadı aksine biz her gün gidince anladı onları yalnız bırakmamak için gittiğimizi telefonla aradı kızım kendinizi mecbur hissetmeyin gelmeye keyfinize bakın dinlen evinde kocanla gez bu gece gelme dedi valla şimdi sizinkini okuyunca benimkini öpüp başıma koydumGörümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen
Gitme , görümce gitsin onun annesiGörümcem evlendi kızlar k validemin kiymetlisi gozbebegi her annenin oldugu gibi o da kizina cok duskun. Hali hazirda bir depresyon panik bozukluk tedavisi goruyor zaten gorumcem evden gidecek diye aylar öncesinden ağlamaya X gidince her gun gelirsiniz kalırsinizin lafini yapmisti zaten.Benim kendisiyle aramda gecenleri bilenler bilir mesafeliydik ama dugun hazirligi derken gorumcemin hatrina her ise kostum cunku uzerimde cok emegi var kendisinin ve kv ye koydugum mesafe biraz bizuldu ne yazik ki hazirliklar icin her gun gidince heh dedi tamam bunlar sonra da her gun gelir.Evi b.. goturuyor tabi benim ama dugun uzeri kim gelecek benim isim orada dedim.Her neyse dugunumuz oldu cok da guzel oldu ama k.validem aglamaktan hasta oldu resmen evden cenaze cıkmıs havasi var.Sürekli gelirsiniz dimi gelirsiniz isini bitir gel tarzi konusuyor.Gidince de mesafenin vermis oldugu bir ciddiyet var somurtup oturuyorum is yapilacaksa yapiyorum oturup muhabbet ettigim bir sey yaptigim yok.herkeste 5 karis surat ama gorumcem olsun ama kv min annesi olsun herkes tembihliyor anneni yalniz birakma torun severken oyalanir her gun git alışana kadar yoksa yine kotulesir vs.Ama kızlar gram icimden gelmiyor bana yasattiklarini anneme yaptiklarini unutamiyorum lohusaligimi mahvedislerini unutamiyorum ve gitmek istemiyorum o oyle aglayip kotu olunca da aklimla vicdanim arasinda kaliyorum salakligima doymayayim kiyamiyorum evde k.validesi ust katinda eltisi eltsinin kizlari var yalniz degil ama illa torunu gorsun ona o iyi gelir diyorlar doğru evet fakat benim kalbim o kadar taşlaşmış ki ona icimden gelmiyor ne yapmaliyim sizce ? Neyin uzulmesi bu anlayamiyorum ben evlenince 1 hafta sonra kardesim atanip baska sehire gitmisti babam da yurtdisina calismaya gitmisti annecim koca evde bir basina kalmisti hic bu triplere girmemisti k.valideminki simariklik tamamen
Kv nin isini mi tut diyorlarYakiniz ya isini bitir git diyorlar cocukla ne kadar is halledilir bilirsiniz
Hayir evdeki isini bitir git oraya orada dur diyorlar sanki evde is bitiyor daKv nin isini mi tut diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?