Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Tedavi altinda gecen seneden beri.Hayir asla haketmiyor lohusaligimi mahvetti benim olsem unutamam

Benim de anlamadigim o zaten cocuk biblo mu ya da eğlence.kutusu mu ya da tatil bölgelerinde tatilcileri eglendirnek icin oynayanlara ne derler adını bilemedim ondan mi neden eglesin milleti sinir oluyorum ya

Benim de anlamadigim o zaten cocuk biblo mu ya da eğlence.kutusu mu ya da tatil bölgelerinde tatilcileri eglendirnek icin oynayanlara ne derler adını bilemedim ondan mi neden eglesin milleti sinir oluyorum ya
Aminatör

Ama tutamiyor ne yaparsa yapsin eskisi gibi olmayacagim ben anne.olduguma bile yeni yeni sevinmeye basladim onun saplantili davranislari yuzunden bana en zorzamanimda destek olmadi kostek oldu o

Kalmak değilher gün gidip orada duracakmışım akşam evime gidecemisim
Yok artık, her gün her gün... Eski konunuzu bilmiyorum ama bir de kırgınlığınız varken hem de. Iyi vallahi, görümce evlensin kendi düzenini kursun, mutlu olsun. Kv de sizi strese soksun... Biranda değil ama yavaş yavaş ayağınızı kesin. Zaten tek başına da yaşamıyormuş, daha ne. Sizin de bir ev düzeniniz, hayatınız var.

Uzak sehire gitse anlarim da 15 dk uzakta ya

e gitme? allah allah ya gidip gidip konu açıyosunuz gitmeyin yapmayın kafanıza silah mı dayıyolar.
kızı evlendi diye bu kadar kahrolacak ne varmış kızı gitti diye işini yapmanı istiyor işte
Gitmedim zaten ilk gun gittim dün de yarim saat ugradim o kadar bugun gitmeyi dusunmuyorum isini otursun kendi yapsin valla hizmetci degilim

Ben o kadar uzuldugune bile.inanmiyorum saplantili dusunceleri onu bu hale koyuyor

yok ya rahatlıga bak utanmasa benimle yasayacaksınız diyecek kv nin kocası yok mu yoksa gitsin evlensin çökmesin kimsenin basına ay insan da az utanma olur ya
Kocasi var da luksu seven kizi bir dunya ceyiz borcu takti karisi da kizi gibi olunca adam isten eve gelemiyor

Yok asla ama asla asla bırakmam oradaysak kızımı odada bırakip tuvalete dahi gitmiyorum

Ya zateb neyinle ilgilensinler ilk gün gittigimde kitlemiş kendini odaya ergenler gibi agliyordu 5 karis surat aglak surat ya kim ister.enerjisini emdirmek

Böyle insanları da hiç anlamıyorum elbet ağlarsın duygulanır üzülürsün.Ama evden ölüsü çıkmışçasına da yapılmaz ya.. siz keşke en baştan o mesafeyi bozmasaydınız .
Sınırlarim belli aslinda yuzune gulmuyorum bile her gun gitmeyecegim kararliyim

Her gun gitmeyecegim ki oraya gittigim her adimda ben gecmise gidiyorum unutamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…