- 24 Aralık 2014
- 5.295
- 7.086
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Tedavi altinda gecen seneden beri.Hayir asla haketmiyor lohusaligimi mahvetti benim olsem unutamamPsikolojisi bozuksa tedavi olabilir. Bu saatten sonra 44 yaşındaki kv yi pışpışlamayın. Çocukları düşünsün siz değil.
İyi bir insan olsa yardım etmelisiniz derdim ama hak edene hakettiği gibi davranın
Benim de anlamadigim o zaten cocuk biblo mu ya da eğlence.kutusu mu ya da tatil bölgelerinde tatilcileri eglendirnek icin oynayanlara ne derler adını bilemedim ondan mi neden eglesin milleti sinir oluyorum yaŞımarık kaynananıza allah gerçek bir dert vermemiş anlaşılan hiç. Çocuğumuzu onlar sevsin gönül eylesin diye de yapmadık ayrıca. Sizin kendinize ait bir hayatınız ve sosyal ortamınız var kaynananız zaten çoktan kredisini doldurmuş hiç de vicdan yapmayın istemiyorsanız gitmeyin size ne canım kadının depresyonundan siz psikolog musunuz gerçi psikolog olsanız bile kendi yakınınızı tedavi etmeniz hiç etik değil
AminatörBenim de anlamadigim o zaten cocuk biblo mu ya da eğlence.kutusu mu ya da tatil bölgelerinde tatilcileri eglendirnek icin oynayanlara ne derler adını bilemedim ondan mi neden eglesin milleti sinir oluyorum ya
Ama tutamiyor ne yaparsa yapsin eskisi gibi olmayacagim ben anne.olduguma bile yeni yeni sevinmeye basladim onun saplantili davranislari yuzunden bana en zorzamanimda destek olmadi kostek oldu oKayinvalide sizi yaninda tutmak icin guzel rol yapiyor masallah.istedigine de ulasmis gorunuyor vicdan yaptirarak.
ben de hamileleligimde logusaligimda kayinvalidemle sorun yasadim herseyimi zehir ettiler.o yuzden merhametim yok ona karsi.agaca hayvana insana herkese var ama ona karsi merhamet duyamiyorum pek.
size git diyenlere benim de evim isim gucum var cok dusunuyorsaniz siz gidin deyin gecin.cok biliyor herkes akil vermeyi.hele bana boyle denilecek gidecegim varsa bile gitmezdim.
Kizi balayinda kv annesinin hastası var eşi hasta ihale hic bir seye sesi ciknayan salak leylosa kaliyor ama leylos da eskisi kadar salak degil isteKızi ya da kv nizin annesi kalsaymıs yaninda
Ta geline gelene kadar
Yok artık, her gün her gün... Eski konunuzu bilmiyorum ama bir de kırgınlığınız varken hem de. Iyi vallahi, görümce evlensin kendi düzenini kursun, mutlu olsun. Kv de sizi strese soksun... Biranda değil ama yavaş yavaş ayağınızı kesin. Zaten tek başına da yaşamıyormuş, daha ne. Sizin de bir ev düzeniniz, hayatınız var.Kalmak değilher gün gidip orada duracakmışım akşam evime gidecemisim
Uzak sehire gitse anlarim da 15 dk uzakta yakızı düşünmeyip evlenmiş madem siz niye her gün gidip onun sorunlarıyla uğraşasınız ki bırakın alışsın. bende evlendim annem yalnız kaldı koca evde ama kimseye gelin gidin ayılıyorum bayılıyorum falan yapmadı ne saçma yaa gerçekten anlayamıyorum bu insanları
Hah ondan aynen. Ama çocuğun anası da yanında olsun ki karnı açsa doyursun altı pisse değiştirsin, huysuzlanırsa gazını alsın. Kaynana da yumoş yumoş sevsin, aman ne güzel.Aminatör
Gitmedim zaten ilk gun gittim dün de yarim saat ugradim o kadar bugun gitmeyi dusunmuyorum isini otursun kendi yapsin valla hizmetci degilime gitme? allah allah ya gidip gidip konu açıyosunuz gitmeyin yapmayın kafanıza silah mı dayıyolar.
kızı evlendi diye bu kadar kahrolacak ne varmış kızı gitti diye işini yapmanı istiyor işte
Ben o kadar uzuldugune bile.inanmiyorum saplantili dusunceleri onu bu hale koyuyorAy daha neler ya. Sanki kızı öldü evlendi alt tarafı. Tek anne o değil sizin de anneniz var ama anlattığıniza göre saygı görmemiş. Saygı gösteren saygı görür. Gazlamis gibi gorunecegim ama benim düşüncem böyle.
Derdi sadece kızı değil. Sana yaptıkları geldi aklına, bi telaş sardı şimdi. Ama pislikten de geri durmayacak, bu fırsattan istifade çökecek tepene kendini acındıra acındıra.Uzak sehire gitse anlarim da 15 dk uzakta ya
Kocasi var da luksu seven kizi bir dunya ceyiz borcu takti karisi da kizi gibi olunca adam isten eve gelemiyoryok ya rahatlıga bak utanmasa benimle yasayacaksınız diyecek kv nin kocası yok mu yoksa gitsin evlensin çökmesin kimsenin basına ay insan da az utanma olur ya
Yok ya kayinpeder sağKP en iyisini yapmış bence ölmüş kurtulmuş
Adamı da öldürdük biz valla tövbe yarabbim.Yok ya kayinpeder sağ
Yok asla ama asla asla bırakmam oradaysak kızımı odada bırakip tuvalete dahi gitmiyorumKendisi yenidoğan bebeğe mandalina yedirmekle ünlü bir babaanne.
Konu sahibi canını bırasın ama kızını bırakmasın oraya
Gözümde 100 yaşında inatçı ihtiyar bir kadın canlanıyor ama 45 yaşındaymış henüz. Vallahi yazık...
Taviz tavizi dogurur dimiHiç de yapma. Anneninki can değil miydi kadın yapayalnız kalmış onun için de tembih edildiniz mi kesinlikle taviz vermeyin
Edemez o uclarda yasiyor 1 haftada kahrindan olebilirZaten normalde de kızı çalışıyordu ve akşamdan akşama eve ugruyordu dimi. Balayı dönüşü her fırsatta gelır kv ye. 1 hafta sabır etsın
Ya zateb neyinle ilgilensinler ilk gün gittigimde kitlemiş kendini odaya ergenler gibi agliyordu 5 karis surat aglak surat ya kim ister.enerjisini emdirmekGit yanında ol diyen insanlar var ya. İşte onlar kendileri ilgilenmek istemiyorlar. Bir tane kurban seçip başlarından atmaya çalışıyorlar. Bence çok da sık gitmeyin. Alışsın. Kızı zaten çalışıyormuş. Annesiyle ne kadar vakit geçiriyordu da yataklara düşecek kadar zor gelmiş ayrılığı?
Sınırlarim belli aslinda yuzune gulmuyorum bile her gun gitmeyecegim kararliyimBöyle insanları da hiç anlamıyorum elbet ağlarsın duygulanır üzülürsün.Ama evden ölüsü çıkmışçasına da yapılmaz ya.. siz keşke en baştan o mesafeyi bozmasaydınız .
Her gun gitmeyecegim ki oraya gittigim her adimda ben gecmise gidiyorum unutamiyorumAy ben kiziyorum boyle konulara..neden ses cikarmiyorsunuz arkadasim,neden size hukmetmesine musade ediyorsunuz?Esin kendi ugrasin gorumcen kendi gitsin herkesin anasi kendine kiymetlidir bi zahmet ilgilensinler.Torun bahane..Senin hayatini yonlendirmek amac.Seni sevmeyen toruna mi bayilacak allahaskina.Benim kv de lohusayken neler yapti unuturmuyum asla.Ben de insan evladiydim neler yapti affetmem asla.Esimin hatrina konusuyorum o yeter.Daha fazlasi olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?