- 24 Aralık 2014
- 5.215
- 7.022
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ay yok ona cocuk emanet edilmezKahvaltıya geliyoruz diye ara,takıl orda çocuğunla. Sonra bırak babaanneye çocuğu sende biraz kafanı dağıt. Akşama doğru alırsın çocuğunu geçersin eve. Hergün değil tabi,canın istedikçe.. kazan kazan modeli,en sevdiğim.
İş yaparsa kafası da meşgul olur hem. böylece üzülmeye de vakti olmazGitmedim zaten ilk gun gittim dün de yarim saat ugradim o kadar bugun gitmeyi dusunmuyorum isini otursun kendi yapsin valla hizmetci degilim
Bence çok pohpohlanmış ya. Koca kadın ayıp yaEdemez o uclarda yasiyor 1 haftada kahrindan olebilir
Evet genç 16 yasinda evlenip anne olmuş coluk cocuk evleniyor.anne oluyor.daha ergenligini yasamadan gelin edilince demek ki ruh ve beyin cocuk kaliyor.
Kesinlikle ölse bir bardak su vermem okumuşsun hepsini bak elle tutulur yanı yok onunla iliskimizinLeylos eski konularına baktım da bu kv evliliğin ilk zamanlarında vajinusmussun diye seni annene şikayet etmeye kalkmış
Yansa bi bardak su verilmeyecek cinsten
Hiç sallama
benim de öyle evimi bilerek anneme yakın tutmaya çalıştım her gün gidebiliyor muyum iş güç derken olmuyor yani ben kız çocuğu olarak anneme her gün gidemiyorsam sizin kv iyi olsun diye çocukla sürekli gitmeniz çok saçma. taviz vermeyin sömürürUzak sehire gitse anlarim da 15 dk uzakta ya
Yok ya kayinpeder sağ
ay bi de kp var yani allahım allahım ne şımarık insanlar var yarabbim yaa ben bu kadar anlattıktan sonra kp yok diye düşünmüştümYok ya kayinpeder sağ
Bizimki eşimle beraber büyümüş normal olan seninki kasma 44 yaşında babaanne mi olunur hiçKimse
kadın benden sadece 9 yaş büyük ve kayınvalide olmuş ben de bebeğime hangi beşiği alsam diye düşünüyorum ay sinirim bozuldu
Yok yapilacak bir is yok kendini 44 45 yasinda is icin bana ihtiyaci yok zaten sadece torunuyla teselli bulmak istiyormus e bebegimi birakmam orada.
Benim yasitim kayın valide oldu 33 yaşındayız onun 6 çocuğu var kızı 19 yaşında evlendi hala inanamıyorum ama gerçek 14 yaşında doğurmuşKimse
kadın benden sadece 9 yaş büyük ve kayınvalide olmuş ben de bebeğime hangi beşiği alsam diye düşünüyorum ay sinirim bozuldu
Ah..evetkv benden küçük ve sana bunları mı yapıyor
Var da isi uzun arti ek is yapiyoray bi de kp var yani allahım allahım ne şımarık insanlar var yarabbim yaa ben bu kadar anlattıktan sonra kp yok diye düşünmüştüm
Gitmiyorum artik istedigi kadar aglasinbenim de öyle evimi bilerek anneme yakın tutmaya çalıştım her gün gidebiliyor muyum iş güç derken olmuyor yani ben kız çocuğu olarak anneme her gün gidemiyorsam sizin kv iyi olsun diye çocukla sürekli gitmeniz çok saçma. taviz vermeyin sömürür
Ahahah kullanir diye dusunuyorum yasi genc kp de ayni yaşta onunlaKız kaynanana hediye dantelli gecelik falan al yaşı gençmiş belki bi toparlanır
Kendini bahçeye vermiş müstakil evlerdeyiz bahcesi var ufak sabah aradı ne yapiyorsun diye iyi dedim annendeyim hii ben de bahceye verdim kendimi dedi oo cok iyi benim sadik yarim kara toprak diyorsun yani dedimİş yaparsa kafası da meşgul olur hem. böylece üzülmeye de vakti olmaz
Ben de aynisini dusunuyorum ya onun kiymetlisine de aynisini yaparlarsa diye tutusuyorDerdi sadece kızı değil. Sana yaptıkları geldi aklına, bi telaş sardı şimdi. Ama pislikten de geri durmayacak, bu fırsattan istifade çökecek tepene kendini acındıra acındıra.
1 2 gun gittim su an gitmiyorum ugrasamamYok artık, her gün her gün... Eski konunuzu bilmiyorum ama bir de kırgınlığınız varken hem de. Iyi vallahi, görümce evlensin kendi düzenini kursun, mutlu olsun. Kv de sizi strese soksun... Biranda değil ama yavaş yavaş ayağınızı kesin. Zaten tek başına da yaşamıyormuş, daha ne. Sizin de bir ev düzeniniz, hayatınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?