Kızı evlendi diye düzenimizi bozmak istiyor

Ay yok ona cocuk emanet edilmez

Kimse
Evet genç 16 yasinda evlenip anne olmuş coluk cocuk evleniyor.anne oluyor.daha ergenligini yasamadan gelin edilince demek ki ruh ve beyin cocuk kaliyor.
kadın benden sadece 9 yaş büyük ve kayınvalide olmuşben de bebeğime hangi beşiği alsam diye düşünüyorum ay sinirim bozuldu

Leylos eski konularına baktım da bu kv evliliğin ilk zamanlarında vajinusmussun diye seni annene şikayet etmeye kalkmış
Yansa bi bardak su verilmeyecek cinsten
Hiç sallama
Kesinlikle ölse bir bardak su vermem okumuşsun hepsini bak elle tutulur yanı yok onunla iliskimizin

Uzak sehire gitse anlarim da 15 dk uzakta ya
benim de öyle evimi bilerek anneme yakın tutmaya çalıştım her gün gidebiliyor muyum iş güç derken olmuyor yani ben kız çocuğu olarak anneme her gün gidemiyorsam sizin kv iyi olsun diye çocukla sürekli gitmeniz çok saçma. taviz vermeyin sömürür

Kimse

kadın benden sadece 9 yaş büyük ve kayınvalide olmuşben de bebeğime hangi beşiği alsam diye düşünüyorum ay sinirim bozuldu
Bizimki eşimle beraber büyümüş normal olan seninki kasma 44 yaşında babaanne mi olunur hiç

Kimse

Benim yasitim kayın valide oldu 33 yaşındayız onun 6 çocuğu var kızı 19 yaşında evlendi hala inanamıyorum ama gerçek 14 yaşında doğurmuş

Gitmiyorum artik istedigi kadar aglasin

İş yaparsa kafası da meşgul olur hem. böylece üzülmeye de vakti olmaz
Kendini bahçeye vermiş müstakil evlerdeyiz bahcesi var ufak sabah aradı ne yapiyorsun diye iyi dedim annendeyim hii ben de bahceye verdim kendimi dedi oo cok iyi benim sadik yarim kara toprak diyorsun yani dedim

Derdi sadece kızı değil. Sana yaptıkları geldi aklına, bi telaş sardı şimdi. Ama pislikten de geri durmayacak, bu fırsattan istifade çökecek tepene kendini acındıra acındıra.
Ben de aynisini dusunuyorum ya onun kiymetlisine de aynisini yaparlarsa diye tutusuyor

1 2 gun gittim su an gitmiyorum ugrasamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…