İnsalh canim insalalh onu unutturacak biri cikar karsimaçok üzüldüm. yazdım yazdım sildim. dilerim tez zamanda gönlüne göre biri çıkar ve eski sevgilinle olmadığı için her gün şükredersin.
Sürekli takip ederek,düşünerek zaten unutamazsın. Ancak kendini yer bitirirsin.
Unutulur hem de bal gibi unutulur. Sen sen ol kimseye kendinden fazla değer biçme.
Aç kitap falan oku kafan dağılsın.
Kotu anim yokki onunla cok mutluydum.. ailesi ile anlasamadim.. zaten simdi ailesinin buldugu bi kizla evlenioyorSenin için öyle Üzüldüm ki içim parçalandı desem yeri yani. Sana tavsiyem iyi değil kötü anılarını düşün en basiti o başkasıni istiyor seni değil bu bile nefret etmen için yeterli bigun geçecek dusunmemeye çalış
Bak ne kadar çirkince hareketler bunlar. Kendini düşürüyorsun sadece başka bir şey değil.haklisin sahte bi face acmistim resimsiz erkek adi ile... ondan yazdim zaten onuda engelledi artik hic bir kapim yok dahada takip etmem
Dun dua ederken asla beddua etmedim ettigiklerim icinde tovbe ettim cunku ben de mutlu olmak isiyorum ve mutlu olmak icin onu unutmam lazim diKim niye elestirsin.elestirecek olan da kendine baksin.evet yazmasaymissin keske sevmeseymissin keske unutsaymissin ama keskeyle hayat surmez. Bu boyle oldu su an unutamadin ama sonra? Karamsarlık yenilecek once..her gun yeniden yeniden bin kere olmasa bin kere umut baglicaksin daha guzel seyler yasayacagina..
O seni istemeyen ve nispet yapanları da bosver allah gorsun.inan herkes etttigini bulur ama goreyim duyayim diye ego yapma. allah kimsenin alacagini birakmaz kimsede
Kendini toparlamalısın.
Adam evleniyor yapacak bir şey yok tabi keşke mesaj atmasaydın ama neyse içinde kalmamış en azından.
Unutamam diyen yalan söyler, sen de unutacaksın. kimse ömür boyu birisinin yasını tutmaz.
Ama ne zamanBu da gecer ya hu!
Yaz bunu bir kenara, sık sık oku.
Aciyacak, kanayacak, hatta bazen nefes bile aldirmayacak ancak gececek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?