Kizi istemeye gidiyorlar

Ben sana kızıyorum, kızıyorum çünkü bu adam değmeyecek bir adam. Bu adam için bu kadar ay üzülmen hata. Bir damla gözyaşına değecek bir adam değil.
Bakma artık ya bakma.
Ne halt ederse etsin de.
Kimin ne düşündüğü değil benim bahsettiğim sen içinde mutsuzken istersen herkes mutsuz sansın. Değmez bir adam için üzülme artık.

aynen bunu basardigimizda kurtulcaz yeni birine gerçekten gönülden aşık oldunmu gulceksin bu halleriné canım benim

Ama ne zaman benim onu unutmak icin harcayacak yillarim vaktim yok hastalik gibi birsey ama nenzaman gececek.. artik gecsin ve hayatima devam edeyim
geçer geçerde delipte geçer...zamana bırak...bende farklısını yaşadım anası amcasıgil zengin diye amca kıxını istiyorlardı arkadaşda o bacım insan bacısıyla aynı yastığa baş koyarmı demişti şimdi kızları bile var çokta fifim şimdi öyle bir adamla evliyim ki çok şükür Rabbime tek dileğimdi Rabbim onlarıda görsün helede anasını ama şu saatten sonra çok ta tııııınnnnn

Ama ne zaman benim onu unutmak icin harcayacak yçillarim vaktim yok hastalik gibi birsey ama nenzaman gececek.. artik gecsin ve hayatima devam edeyim
Geçecek ama delipte geçecek ben de farklısını yaşadım ilk göz ağrısı derler ya duymuştum annesinin çok paracı olduğunu ve bu sepepten zengin amca kızıyla evlendirmek istediğini yaşımda küçüktü çok utanırdım ondan dedim annen amca kızıyla evlendirmek istiyor seni diye cevabı insan bacısıyla aynı yastığa baş koyarmı demişti ve şuan 1 kızları var unutulmuyor uzun bir zaman Rabbim görmüştür öyle biriyle evlendim ki çok şükür binlerce şükür nette sorun vardı 2 defa yazmışım kusura bakma

Bakırköy Ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde bir erkek yüzünden kafayı sıyırmış kaç hasta var, tahminin var mı? Eğer imkanın varsa git gör onları, bu kadar takıntı insanı ne hale getiriyormuş?

Uzman yardımı şart sana. Bak psikoloji öğrencisiyim, sen tedaviye ihtiyacım var diye bağırıyorsun resmen. Ailenden birini tanısam zorla terapiye götürün derdim onlara, o derece.

Allah aşkına bir uzman yardımı al güzel kardeşim, akıl sağlığın için.

ıns daha ıyısını bulur unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…