Nisanliyken de surekli ailesi bana korurdu.. sofrada utancimdan cok yemiyorum diye yemeklerden mi tiksindin bilmem ne sen benim annemi begenmiyon mu.. utaniyorum diyorum anlamadiya ben boyle gordukce zamaninda ben cok sevememisim heralde diyorum maksimum 1 ayda unuturdum ama 1 ayda belkide 1 senelik aci yasardim sanirim bazi seyleri yogun yasayinca suresi kisaliyor aci cekmeninde..ama ben direkt olarak baska insanlara yonelirdim cunku hicbir ayrilik benim sucum degildi ..sizde boyle dusunun o kaybetti ailesi istemedi oda ayrildi benden..daha iyisini bulurum deyin cunku bu bir erkekde ban kalirsa en itici sey mucadele ruhu yok ailesine karsi sevgisini savunmamis evlensen ilerde ailesini sana karsi korurdu devamli oyle evlilikmi olur bakalim bu kizla evelnince ne olucak bana kalirsa aile problemleri cikar mutlaka ay sen kurtulmussun ya
ya bide dusun evlenince neler olurdu adam zaten ailesini on plana koymus cok uzulurdun evlenince hergun annesini babasini haksiz bile olsa sana savunan bir adam cekilmez..bence sen kurtulduguna sevinNisanliyken de surekli ailesi bana korurdu.. sofrada utancimdan cok yemiyorum diye yemeklerden mi tiksindin bilmem ne sen benim annemi begenmiyon mu.. utaniyorum diyorum anlamadi
sana kızmadım cok üzüldüm.sevdıgını bı baskasının kollarında görmek insanın ölüm anı gibi birsey.elinden gelen bırsey yok,zamanla unutacaksın.aglıcak isyan edecek küfredecek baskalarında onu arayacaksın ama olmayacak.unutamıyacaksın.zaman gececek torarlanacaksın,artık hergün döktüğün yaslar haftada veya ara ara gelecek aklına.gececek günler sosyal olmaya calısacaksın bır bakmıssın karsında bır baskası ve onunla güzel sohbetler güzel vakıtler gecireceksın,bu sefer daha bır güclü ve acımasız olacaksın.sonra sonra düsecek aklına ne salkmısım onun icin gözyası dökmüsüm diyeceksın ınan bana öyle olacak.degmeyecek cektıgın acılara ama cekmek zorundasın güclenmek icin...beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
GEcsin ama bi an once gecsin 4 ay oldu gecmiyor.. mesela yarin hemen gecsin..sana kızmadım cok üzüldüm.sevdıgını bı baskasının kollarında görmek insanın ölüm anı gibi birsey.elinden gelen bırsey yok,zamanla unutacaksın.aglıcak isyan edecek küfredecek baskalarında onu arayacaksın ama olmayacak.unutamıyacaksın.zaman gececek torarlanacaksın,artık hergün döktüğün yaslar haftada veya ara ara gelecek aklına.gececek günler sosyal olmaya calısacaksın bır bakmıssın karsında bır baskası ve onunla güzel sohbetler güzel vakıtler gecireceksın,bu sefer daha bır güclü ve acımasız olacaksın.sonra sonra düsecek aklına ne salkmısım onun icin gözyası dökmüsüm diyeceksın ınan bana öyle olacak.degmeyecek cektıgın acılara ama cekmek zorundasın güclenmek icin...
Çık sokağa gez dolaş. Ne ağlıyosun ya başka erkek mi yok? Gözünden akan yaşa değmez. Ayrıca senden ayrıldı diye başkasıyla evlenmicek mi yani? Millet çocuklu karısını/kocasını bırakıp evleniyo.beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
evlenmejniçin evleniyor herhalde ne bu acele ? Canım seni bu hale getiren biri için gözyaşlarına yazık su saatten sonra zaten gelse bile tekrar birlikte olamazsınız kadar şey olmuş bak o kendi hayatına nasıl dönmüş sende öyle yap gelecegine bak zaman kaybetme ilerde cok üzülürsün gençliğine yazık hemen toparla kendini ve hayata dön bu dönemi en iyi gezerek atlatarsın onuda bırak artık hiç bişeyini takip etme otur düşün kısmetinde yokmuş demek ki Allah a duarte hayırlısı buymuş şimdi toparlanma vakti kendine yazık etme bi salak için Allah yardımcın olsun hersey senin elindebeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Peki ne kadar surdu.. bende kesinlikle kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum yapmamda.. ama beni yasim 28Once senin onu unutmaya karar vermen lazim..Zor gelir tabi bende yasadim ayni seyleri aldatildim terkedildim nisan attim falan filan..Ama kimseye yara bandi muamelesi yapmadim,bosluktayken tutunmadim..Ağladım,üzüldüm ama hep sunu soledim kendime,insanlar ölüyo ve acisi geciyo bu mu gecmiycek..Sonunda gecti bende aşık oldum evlendim Allaha cok sukur..Sadece sabret zamana birak gecicegine inan kendine acima uzulme
Evet seni sevmemiş, sevmiş olsaydı sana bunları yaşatmazdı. Sana bunları yaşatan bir insanı sevme!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?