Kizi istemeye gidiyorlar

Bir hayat dersi olarakta erkeklerin büyük cümlelerine inanmayın. hatta büyük iddialı laflar ettiklerinde korkun, şahsen ben korkardım. " sensiz yaşayamam, sana kıyamam, sen benim her şeyimsin" bla bla bla. Pehh!! o an hoşumuza gitse de gerçekte karşılığı yok bu büyük cümlelerin. bal gibi de bizsiz yaşıyorlar bal gibi de bize kıyabiliyorlar. inanın erkek dediğiniz küçük ama samimi laflar ettiğinde kıymetlidir.. yani bence...

Keşke yazmasaydın ama o anki psikolojiyle yazmışsın. Allah bizi bazen bazı insanlardan korurmuş inşallah karşına seni hak eden biri çıkar ve çok mutlu olursun. Ne demişler oluyorsa bir hayır olmuyorsa bin hayır ara

Eski kaynanam.. annemle ilk tanistinda sohbeti hep damadi... damadini ve onlarin ailesi hic sevmiyordu ve elestiriyordu ustelik kizida yaninda hic sesini cikarmadan.. daha bizi ilk gormussun dimi bize neden diger dunurunu kotuluyosun.. simdi bu gelininin ailesini cok sevip ailesini benimsiyeceklermi cok merak ediyorum..

Bende ayni benzer durumları yaşamış biri olarak söylüyorumki lütfen üzme kendini daha fazla.. herşey geçecek biliyorum acin çok taze kalbin çok ağrıyor..zaman en güzel ilaç bekle biraz..bende çok acılar çektim şimdi ise çok mutluyum evlendim iyikide ondan ayrılıp eşimle evlenmişim diyorum.. lütfen üzme kendini daha fazla

ya ben boyle gordukce zamaninda ben cok sevememisim heralde diyorum maksimum 1 ayda unuturdum ama 1 ayda belkide 1 senelik aci yasardim sanirim bazi seyleri yogun yasayinca suresi kisaliyor aci cekmeninde..ama ben direkt olarak baska insanlara yonelirdim cunku hicbir ayrilik benim sucum degildi ..sizde boyle dusunun o kaybetti ailesi istemedi oda ayrildi benden..daha iyisini bulurum deyin cunku bu bir erkekde ban kalirsa en itici sey mucadele ruhu yok ailesine karsi sevgisini savunmamis evlensen ilerde ailesini sana karsi korurdu devamli oyle evlilikmi olur bakalim bu kizla evelnince ne olucak bana kalirsa aile problemleri cikar mutlaka ay sen kurtulmussun ya

Son düzenleme:
Nisanliyken de surekli ailesi bana korurdu.. sofrada utancimdan cok yemiyorum diye yemeklerden mi tiksindin bilmem ne sen benim annemi begenmiyon mu.. utaniyorum diyorum anlamadi

Nisanliyken de surekli ailesi bana korurdu.. sofrada utancimdan cok yemiyorum diye yemeklerden mi tiksindin bilmem ne sen benim annemi begenmiyon mu.. utaniyorum diyorum anlamadi
ya bide dusun evlenince neler olurdu adam zaten ailesini on plana koymus cok uzulurdun evlenince hergun annesini babasini haksiz bile olsa sana savunan bir adam cekilmez..bence sen kurtulduguna sevin

Sakın facebook vs yerlerde takip etme bu seni mahveder.. Unutmanı güçleştirir,iyileşme sürecini uzatır

Mağdem yazdınız tek atımlıl bi kurşun vardı bari dökseydiniz ne varsa enazından rahatlardınız biraz. En kısa zamanda unutmanızı bu durumdan kırtulmanızı diliyorum Allah'tan.

İleride mutsuz olacağına şimdi mutsuz ol daha iyi.
Acını yaşarsın ve biter..
Nişanlıyken bu kadar aileciyse evlendikten sonrasını düşünemiyorum doğrusu.
Yol yakınken bitmesi çok daha güzel olmuş.
Hayırlısı de ve önüne bak sana (şuanlık) ne kadar zor gelse de...

sana kızmadım cok üzüldüm.sevdıgını bı baskasının kollarında görmek insanın ölüm anı gibi birsey.elinden gelen bırsey yok,zamanla unutacaksın.aglıcak isyan edecek küfredecek baskalarında onu arayacaksın ama olmayacak.unutamıyacaksın.zaman gececek torarlanacaksın,artık hergün döktüğün yaslar haftada veya ara ara gelecek aklına.gececek günler sosyal olmaya calısacaksın bır bakmıssın karsında bır baskası ve onunla güzel sohbetler güzel vakıtler gecireceksın,bu sefer daha bır güclü ve acımasız olacaksın.sonra sonra düsecek aklına ne salkmısım onun icin gözyası dökmüsüm diyeceksın ınan bana öyle olacak.degmeyecek cektıgın acılara ama cekmek zorundasın güclenmek icin...

GEcsin ama bi an once gecsin 4 ay oldu gecmiyor.. mesela yarin hemen gecsin..

Çık sokağa gez dolaş. Ne ağlıyosun ya başka erkek mi yok? Gözünden akan yaşa değmez. Ayrıca senden ayrıldı diye başkasıyla evlenmicek mi yani? Millet çocuklu karısını/kocasını bırakıp evleniyo.

E
evlenmejniçin evleniyor herhalde ne bu acele ? Canım seni bu hale getiren biri için gözyaşlarına yazık su saatten sonra zaten gelse bile tekrar birlikte olamazsınız kadar şey olmuş bak o kendi hayatına nasıl dönmüş sende öyle yap gelecegine bak zaman kaybetme ilerde cok üzülürsün gençliğine yazık hemen toparla kendini ve hayata dön bu dönemi en iyi gezerek atlatarsın onuda bırak artık hiç bişeyini takip etme otur düşün kısmetinde yokmuş demek ki Allah a duarte hayırlısı buymuş şimdi toparlanma vakti kendine yazık etme bi salak için Allah yardımcın olsun hersey senin elinde

Once senin onu unutmaya karar vermen lazim..Zor gelir tabi bende yasadim ayni seyleri aldatildim terkedildim nisan attim falan filan..Ama kimseye yara bandi muamelesi yapmadim,bosluktayken tutunmadim..Ağladım,üzüldüm ama hep sunu soledim kendime,insanlar ölüyo ve acisi geciyo bu mu gecmiycek..Sonunda gecti bende aşık oldum evlendim Allaha cok sukur..Sadece sabret zamana birak gecicegine inan kendine acima uzulme

Peki ne kadar surdu.. bende kesinlikle kimseyi yara bandi yapmak istemiyorum yapmamda.. ama beni yasim 28 siz ne kadar sure sonra asik oldunuz birine ben treni kacirdigimi dusunuyorum.. zaten 30ustu bekar adam bulmak cok Zor

Kelebek kendini niye bu kadar yıpratıyorsun kuzum sana yazık günah değil mi? Evet çok zor anlıyorum ama Allah aşkına şu adamın facebook'una falan bakma artık.
1 günde tüm geçmişi unutmanı beklemiyorum, ama değmeyecek bir insanmış kurtulduğuna sevin.
Seni tanımıyorum sadece konularından biliyorum, inan benim içim acıyor. Adam evleniyor falan diye değil senin kendini bu kadar salmana... Kim bilir sen nasılsın, annenin yüreği nasıl yangın yeri... Destek almıyorsan acilen destek al, kendine gel.
Senin de hayatında başka biri olacak elbet, muhtemelen şükredeceksin, iyi ki o zaman o iş bozulmuş diye. Yeter ki şu ruh halinde kurtul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…