Kizi istemeye gidiyorlar

Konunu biliyorum ve bir şey söylemek istiyorum. sakin üzülme ve önüne bak. bunu çok rahat söylüyorum çünkü aynı şeyleri yaşadık. yıllar önce yaşadım. Bugün çok güzel bir noktadayim. Sanırım 6_7 yıllık bir ilişkim olmuştu. haa bu arada Herkes ama herkesler biliyordu birlikteligimizi. Kesin evlilik görünüyordu. Kaç kere ayrıldık barıştık hatırlamıyorum. Benimki maymun iştahlı derler ya ondandi işte. Benle birlikteyken başka birilerine yeşil ışık yaktığı gördüm. o ise yalanladı o kisileri hiçe sayıp bana kosuyordu. ben ise pembe hayallere. en fazla 6 ay kuş kalabilmistim. ailesini araya koymustu barismistim. son hadise bir bayanla baya bir yakinlasma halinde ailesi (kizin) yakalamış ti. sonrası o kişiyle nişanlandi. Arsiz yüzsuz benden vazgeçmedi. Hep aradı ağladı. bir anlık hata demişti. ben hep kaçtım. kabul etmedim düğün davetiyesi gelmiş çöpte görmüştüm. düğün gününde ne aglamis tim (düğüne gittim algılanmasın. hani yıllarımı alan adam bana asıkti ya) neyse tek hatam o boslukta kim teklif ettiyse arkadaşlık kabul ettim. evlenme teklif ettiklerinde de terkettim. acele etme demek istiyorum. kalbin iyileşsin. sonra sanırım 6 yıl kadar sonra eşimle tanıştım. 1 çocuğumuz var. Diğer kişi sosyal medya sayesinde gerçek yüzü ortada . 50 yaşina hala ergen hareketler. 2 çocukları var. Eşini tanıyorum bu arada :) aramız iyidir ama ne ararım ne de sorarım. Öteki maymun ilk yıllarında hep helallik istedi ki arama demiştim herkes yoluna. karşılaşırız yılda 1 yada 2 arabayiz uzaktan. eşi bu arada öğrenmiş sonradan boşanmaya kalkmış ki arayip kızı ben konuşmuştuk. Çocukların var yıkmak yuvanilya diye. herkes çıkar ama evlenmek zorunda değil. Ama öyle. Adama kızıp kadını mi perişan goreydim. şimdi onlar da çok mutlu. ben onlardan daha çok. Tabii ben dışardan mutlu bir aile olarak gördüğüm. off uzun yazdım . unut o Maymunu önüne bak. Bu güzel günlerini Bosa heba etme. kismetin daha iyidir inan bana. Rabbimin iyi kullariyizki yaşadık gördük

Baskasini sevmek.. ilk ayridigimizda imkansiz gibi geliyordu. Ama suan sevmek istiyorum yeniden ve daha cok.. ama olmuyor iste olmadikcada donup dolasip onu dusunuyorum.. onun gibi bulamayacagim

Büyük konuşma kız ben 2 yıldır birisinin yasını tutuyorum. Bu gidişle o son cümleyi yaşayıp hayatımı ziyan edicem ya hayırlısı.
Yalnızlıktandır o ya. şöyle aklına mantığına kalbine uygun yakışıklı birisi girsin de hayatına ne yas kalır ne bişey

Ama ne zaman benim onu unutmak icin harcayacak yillarim vaktim yok hastalik gibi birsey ama nenzaman gececek.. artik gecsin ve hayatima devam edeyim
Kendine biraz zaman ver. Aceleci davraniyorsun. Biranda kalbindekileri silip atamazsin gecmisi yasanmamis sayamazsin.
Zamanla iyilesir insan. Zamanla hal degistirir acilar.

Senin suan yapacagin en guzel hareket agir aksak bile olsa hayata devam etmek. Maziye ve acina takili kalma.

Unutmak çok zor ve uzun zaman alır ve benden sana tavsiye asla onu düşünmemeye çalış çok zor eminim ve aklına geldikçe ağlarsın üzülürsün ben bunları tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Ama unutuyorsun buna emin ol sadece uzun zaman gerekli ve ailenle arkadaşlarınla bol bol vakit geçir öyle çok aklına gelmez.
Bir de şuan ailenin ve yaşadığın rahatlığın değerini bilmeni tavsiye ediyorum. Ben 3 ay önce evlendim ve ailemden arkadaşlarımdan herkesten uzak bir yere gelin geldim üç aydır hiçbirini görmedim. Ve bazen düşünüyorum eski zamanlarımı evde ailemleyken hep eşimi düşünürdüm ne zaman kavuşacağız diye o zamanların hakkını tam veremediğimi düşünüyırum. Eşimi çok seviyorum çok aşığım ona ama her şey eş değilmiş ben bunu anlıyorum şimdi ona kavuştum da noldu ? Bu dünyada ondan daha önemli şeyler var ailemi eski rahat hayatımı özlüyoruum eminim herkes öyledir. Şimdi büyüdüm kadın oldum mecbur ama alemin küçük kızıydım eskiden. Demek istediğim bir erkeği ne kadar seversen sev ailenden daha önemli değil asla ya da kendinden daha önemli değil kavuşunca da başın göğe ermiyor bunu da burdan belirteyim

Yalnızlıktandır o ya. şöyle aklına mantığına kalbine uygun yakışıklı birisi girsin de hayatına ne yas kalır ne bişey

Vallahi panpa doğru yalnızlık da var ama karşıma süper adam da çıktı bir türlü ısınamadım. Pfffff mallıkta çığır açtım belki de

sozlenecegi biri var artik. o kizin da hayatinda iz birakmamalisiniz die dusunuyorum. sonucta o da adam da seviyo demek ki. her iliskide iliski devam ederken guzel sozler soylenir. bu size ozel bisi degil. nasil unuttu beni die dusunmek yanlis. ililer bazen baslar biter bazen mutlu sonla baska boyuta gecer. evlilik gibi.

Ben senin konunu hatırlıyorum. Sen evlensende olmazdı. Allah aşkına bütün hayatın boyunca kv görümce derdi mi çekmek istiyorsun? Ömrün boyunca kv kpnin laf sokmalarını dinlemek istiyorsun cidden? Bdv konularına bak güle oynaya gelini kabul edenlerin bile içinden canavar çıkıyor. Bırak o kız çeksin onun anasını danasını. Senin ex zaten pasif bir tip. Sen sanıyor musun ki o kızı ailesine karşı koruyacak kollayacak. İdare et diyecek anamdır ne yapayım diyecek...O kızı istemiş olsalar bile yine sorun yaşayacaklar. Muhakkak yaşanacak ve o kız o zaman yapayalnız kalacak. İstediğin hayat bu mu?

Ay kızlar bence dünyanın en iyi adamı da olsa öyle can atılacak bir şey yok bence dünyada toz pembe oluyor evlenmeden önce kavuşunca böyle nasıl olacak diye düşünüyorsun ama sonra foss boşverin evlenmeyin eğlenin

Dun dua ederken asla beddua etmedim ettigiklerim icinde tovbe ettim cunku ben de mutlu olmak isiyorum ve mutlu olmak icin onu unutmam lazim di
Etme zaten yaradan goruyor dogruyu.mutlulugunu "onu unutma"ya baglama boyle bicok seyi kacirirsin. Tat almak icin ilk onu unutucaksin diye bir sey yok dilerim kısa surer zorlama kendini her seyin süresi var

Tabiki degil..

Yok yokk panpa malliktan degil o.
Gelen adamda gidenin tadini arama bulamama durumu
Evet insan kackere mutlu bi ask yasarki.. ben mutlu olamiyorum.. ama insanlar sansli birini birakip aninda baskasina asik olabiliyorlar bakiniz eski nisanlim

cnm onune bak herkes kendı hayatına bakıyor. onu unutmaya calıs. zaman herseyın ılacı. o senın kadernde degılmıs. hayırlısı buymus de gec. allah gonlune gore bırını cıkarır elbet

çivi çiviyi söker.

onun gibi yeni insanlarla tanış. takıntı olmuş.

bir daha da yazma sakın kendini küçük düşürürsün.

Çok doğru yazmışsınız. Pasif adamlar çok baş ağrıtıyor.

Evet insan kackere mutlu bi ask yasarki.. ben mutlu olamiyorum.. ama insanlar sansli birini birakip aninda baskasina asik olabiliyorlar bakiniz eski nisanlim
Kelebeka en iyi ben sana ozelden yazayim arkadasim. Buradan dokulemeyecegim sana

Reactions: anu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…