nazar_boncuguu
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 13 Kasım 2016
- 62
- 59
- 3
- 33
Ama seviyordum hala severek ayrilmistik. Ben aramasam o ariyordu . Gerci artik hic bir onemi yok gecmisin.. hepsi allahindan bulsun baska hic bir lafim yok. İnsan olan karsisindakinin gururunuda dusunur
Yani bi konu vardi aramizda belki onu halledebilirsek bariscaktik umutsuz biseydi o konu ama yinede oda bende o seyin gerceklesmesi icin dua ediyordukAyrıldıktan sonra tekrar birleşeceğinizi mi düşündünüz?
Ben artik tamamen kapatiyorum ask gonul islerini... ben yasli ve cirkinim baksana babasi bile yorum yazmis yas taaa gurbetten..'' begendim bunu.. ''beni niye begensinler ancak 45 yasinda 5 . Evliligini yapmis bi adam ve ailesi begenir beni oo gencmis bakimliymis derler ovunurler... onun ailesi benimle ovunecek degil ya yakisikli ogullarina 21 yasinda nur yuzlu gelin buldular o varken aaaaaa
Ben cok seviyordum onu sipsevdi degilim yilda 8 kez asik olamam farkliyim ben takinti degil bu sevmistim cok onu bana yaptigimi kendime yediremiyorum haketmedim... uzun sure atlatamayacagim bu bana cok agir geliyo.. malesef... daha kuzenim 5 yillik sevgilisini birakti hemen bir aya bAska sevgili yapti ben oyle degilim sevgim bitene kadar cekerim bu aciyiHayatım bu adam temmuzda tanışmış ağustos, eylül, ekim, kasım 4 ayda hala aynı yerdeysen takıntılısın demektir.
Oldum zaten..Kelebeka cok kiziyorum sana. lutfen kendine bak artik ne kadar karamsarsin boyle. yillar sonra "keske bu kadar uzulmeseymisim" diyeceksin ve pisman olacaksin benim gibi ama is isten gecmis olacak belki sonra sagligindan olacaksin
Ben artik tamamen kapatiyorum ask gonul islerini... ben yasli ve cirkinim baksana babasi bile yorum yazmis yas taaa gurbetten..'' begendim bunu.. ''beni niye begensinler ancak 45 yasinda 5 . Evliligini yapmis bi adam ve ailesi begenir beni oo gencmis bakimliymis derler ovunurler... onun ailesi benimle ovunecek degil ya yakisikli ogullarina 21 yasinda nur yuzlu gelin buldular o varken aaaaaa
Babası "beğendim BUNU" mu yazmış!, eğer öyleyse cnm bırak şu insanları Allah aşkına, inan ne kendisi ne de ailesi üzülmene değmeyecek insanlar, senin de mutlu olacağın zamanlar gelecektir mutlaka, bu tür insanlarla mutlu olamazmışsın zaten, hem evlensen de onlar sizi bir şekilde ayırır istediği kızla evlenirdirirlerdi oğullarını, zaten çocukta dünden razıymış, o zaman hepten yıkılırdın, bırak Allah a havale et, üzül hakkındır ama bir daha da asla sevemem diye düşünme lütfen...Ben artik tamamen kapatiyorum ask gonul islerini... ben yasli ve cirkinim baksana babasi bile yorum yazmis yas taaa gurbetten..'' begendim bunu.. ''beni niye begensinler ancak 45 yasinda 5 . Evliligini yapmis bi adam ve ailesi begenir beni oo gencmis bakimliymis derler ovunurler... onun ailesi benimle ovunecek degil ya yakisikli ogullarina 21 yasinda nur yuzlu gelin buldular o varken aaaaaa
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Babasi bile yorum yazmis begendim bu güzelmis ? Bu ne demek bu bu ?? Beni begenmiyolardi yasca buyugum diye hersey guzellik mi ?? Nispet yapar gibi bu guzelmis begendim ne demek.. insanlarda vicdan kalmamis allah korkusu kalmamis.. beni ailecek kahrettiler resmen
Evet hala severken onun baskasi ile olmasi benim canimi cok yakiyor kimine gore onemsiz kimine gore zor bi durum.. benim tek ihtiyacim zaman.. belkide uzuuuun bi zaman.. zaten kesinlikle 4 ay onceki gibi degilim daha iyiyim..Kelebek ömür hep en dipte ya da en yüksekte geçmez. Sen şimdi hayatım hiç düzelmeyecek her şey kötü olacak yolun sonu diye düşünüyorsun ama hiç merak etme sana güzelliklerin olduğu kapılar açılacak. Hala severken başkasıyla olması çok kötü bir şey yaşadım biliyorum fakat o başkasıyla olmasaydı ben belki daha kötü olacaktım beni kandırmasına izin verecektim. Şu hayatta yaşadığın her şey ders olsun sana. Eğer bir şey olmuyorsa Allah seni koruyor demektir. Sen onunla evlenseydin sonsuza kadar mutlu olup ayrılmayacağınjn garantisi var mıydı? Belki evlenip boşanacaktın belki de daha çirkin şeyler yaşayacaktın. Bunları gözardı etme lütfen.
Herkesin unutma suresi farkli elvanelvan ya ayni seyinmesela sen yasasan eminim hiic takmazsin ama ben etkileniyorum uzun bi surede boyle gezerim unutana kadarÇok arabesk bir ruhun var.
Beş ay olmuş beş ay.
Adam başkasına seni seviyorum diyor sevglim diyor, yüzükler takıldı daha hala başka kimseleri sevemem ben yaşlıyım bilmem ne diyorsun. Sahi hani yüzük takılınca adını anmayacaktın?
Olan olmuş biten bitmiş. Hani o tehdit telefonundan sonra akıllanmıştın bakmayacaktın artık sosyal medyaya? Ne oldu yine bakmışsın?
Acı çekmekten zevk alıyorsun yoksa bir insan inadına kendini bu kadar mutsuz edemez.
Valla hi boyle hikayeler okuyunca benimde icimde umutlar yeseriyor :) masallah size ozaman inslah icimdeki bu sevme korkusu gecer benimde bende mutlu olmak istiyorum ya :))Kelebek ben 2 yıllık sevgilimden ayrıldım ama ne trajikomik neye uğradığımı şaşırmıştım.Yani ayrılık sebebi gülerken düşündürüyorduÇok ansızın olmuştu gerçekten beklemediğim birşeydi.Kısa süre sonra eşime faceden istek gönderdim,arkadaş ortamından 1 kere görmüştüm Onu.Sonra sevgili olduk ve evlendik.İyiki eskisi olmamış,şuan çok mutluyuz.
Hayatın sana neler getireceği belli olmaz,bu kadar depresif olmasan,enerjini başka şeylere versen daha iyi olmaz mı?
Herkesin unutma suresi farkli elvanelvan ya ayni seyinmesela sen yasasan eminim hiic takmazsin ama ben etkileniyorum uzun bi surede boyle gezerim unutana kadar
En son olarak Biiiiip :) diyorsun.. yine haklisin.. ama inan bana ben icimi buraya döküyorum sadece disardan goren bilen taniyan beni onu coktan unuttugumu dusunuyo adini bile anmiyorum kimsenin yaninda geziyorum tozuyorum egleniyorum.. is arkadasimi aradiginda birakmiyo beni dediginde o bile sasirmis aaa kelebek mi ala ala gayet iyi aslinda oyle uzgun felan da degil cok neseli sasirdim demis :))Unutma süresi diye bir şey yok. Unutmak istememek var...
Burada kimse taş kalpli değil. Benim de aşk acılarım oldu emin ol ama bunu burada ölçecek değiliz. Ben de kolay şeyler yaşamadım. Ama kendimi bırakmadım. Bırakmadığım için sürekli sosyal medyalarını takip etmedim. İlk işim her yerden engellemek ve silmek oldu ve asla bakmamak için de kendimi şartladım. Her zaman benden değerli kimse yok diye telkin ettim kendimi.
Kendini bırakırsan çok düşersin kolay da kalkamazsın.
Daha perşembe günü bakmayacağım bir daha diyordun babasının yorumunu gördüğüne göre yeni bir fake hesapla hala bakıyorsun. Adam seni tehdit etti, gururunu hiçe saydı hala daha sapık gibi bakıyorsun. Bu artık sevmekten çıktı ileri boyutta bir saplantı.
Millet çocuğuyla boşanıyor da bu kadar saplantı haline getirmiyor.
Yada kötü şeyler yaşayıp ayrılmayı geçtim kendi annem 10 yaşında çocuğuyla 40 yaşında dul kaldı ama kendini bırakmadı.
Herkesin acısı var herkesin yaşadıkları ağır ama kimse kendini bu kadar bırakmıyor. Toparlanmak için çaba sarf ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?