Ya sorma bide hayat devam ediyo isin o kismi var.. mesela calismak zorundayim ve okadar yogun bir meslekteyim ki soyle uzaklara dalip ic cekmeye vaktim yok. İcim aciya aciya konusmaya calisiorum sesimin titredigini farkeden musteriler oluyordu ilk zamanlar sonra her yara gibi iyilestikce daha iyi hissediyorsun.. seninde bu sekilde olmustur eminim.. zor artik hayata devam ediyorsun evet ama bic kirilmamis parcalanmamis umut dolu bir kalbin yok artik .. ortama adapte olmaya calisan bi kalbin var paramparca iken bile atmaya calisan seni yasatmaya calisan bi kalpCanm bnm ilkim dedigim adam beni brkti baskasiyla evlendi hem kizi hamile birakip oyle evlendi smdi 1aylik cocuklari var neden bahsediyosn bende ogrendgmde agladm saatlerce gunlerce kendime gelemedm ama elden bsey glmez kabullenip yoluna onune bakicaksin hayat devam ediyo...
Sen simdi uzulceksin ama belki yarin uzulmemek icin rabbinin vardir bi bildigi buyuk sozler verip arkasinda durmayan adamdan hayir gelmezmis zaten rabbim iyilerle karsilastirsin seni .kismetin guzel olsun insbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :) burda hic tanimadigim insanlarla hic bilmedigim hikayeler okuyup dertlesmek ortak olmak. Ve böyle iyi dilekler almak beni cok mutlu ediyor.. insallah dedigin gunlerde gelir..Kelebek, seni çok iyi anliyorum uzgunsun, üzgün olmakta da haklısın. Çalışıyorum içimi çekip üzülemiyorum demissin iyiki çalışıyorsun inan yoksa çok daha kötü olurdun. Hayata bi yerden ufacık bi daldan dahi tutunmak insani iyi ediyor. Hem issiz hem ayri hem baskasiyla olmasi o zaman çok daha katmanilmaz olurdu.
Yapacak biseyin yok malesef zamanla unutacaksin. Hatta hemen evlense daha kolay untursun. İnşallah daha iyi olduğun gün konunu editlersin bizde seviniriz
Aynen oyle....ama son nefesime kadar beddua edicem onaYa sorma bide hayat devam ediyo isin o kismi var.. mesela calismak zorundayim ve okadar yogun bir meslekteyim ki soyle uzaklara dalip ic cekmeye vaktim yok. İcim aciya aciya konusmaya calisiorum sesimin titredigini farkeden musteriler oluyordu ilk zamanlar sonra her yara gibi iyilestikce daha iyi hissediyorsun.. seninde bu sekilde olmustur eminim.. zor artik hayata devam ediyorsun evet ama bic kirilmamis parcalanmamis umut dolu bir kalbin yok artik .. ortama adapte olmaya calisan bi kalbin var paramparca iken bile atmaya calisan seni yasatmaya calisan bi kalp
Zamanla daha çok kabullenmeye başlayacaksın. Başkasına aşık olup beni terk eden eski sevgilimin 3 hafta sonra nişanı var. Benim bile canım yanıyor ama kabulleniyorum ve hayatıma bakıyorum sen de öyle yap. Bırak engellemesi daha iyi en azından görmezsin. Biraz kendini tut bakma hesaplarına. Ben karşıma çıkmasın diye tüm hesaplarımı sildim. Öyle ya da böyle geçecek. Kendine zaman ver.
Uykusuz gecelerbeni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Babasi bile yorum yazmis begendim bu güzelmis ? Bu ne demek bu bu ?? Beni begenmiyolardi yasca buyugum diye hersey guzellik mi ?? Nispet yapar gibi bu guzelmis begendim ne demek.. insanlarda vicdan kalmamis allah korkusu kalmamis.. beni ailecek kahrettiler resmen
beni elestirmeyin lütfen ben buraya derdimi paylasmak icimi dokmek icin uye oldum.. ne kadar uzgun oldumu bilinben onu cok sevmistim.. ama o beni hic sevmemis meger.. bu gece sabaha kadara agladim dua ettim onu unutmak icin.. bi insan ardinda kalanin gururunu hic mi dusunmez.. hersey yalanmis okadar mazimiz nisanlilik donemimiz hersey bosmus.. facesini acmis ve foto koymuslar.. 4 ay once tanidigi bi kizi istemeye gidiyor simdi.. herkez onlari tebrik ediyor beni zamaninda istemeyen akrabalari bu yeni gelin icin balonlar ucuyor zoruma hemde cok Zoruma gidiyor hersey cok.. kendimi tuttum mesaj atmamak icin yazdim sildim yazdim sildim ama dayanamadim ve az once faceden ona sadece ''Sen Beni Hic Sevmemisisin.. cok zoruma gitsede bu mutluluklar dilerim yazdim'' tabiki hemen engelledi azicik pisman oldum tabiki sonradan ama demek istedigim daha cok sey var hep icimde kalacak.. takinti diyin ne derseniz diyin ben de cok yoruldum onu unutmak bu haytta en cok istedigim sey.. ama onun beni iki gunde unutmasi bana cok koydu hazmedemiyorum ben seni asla unutamam demisti.. gorduk ben onu unutmak icin bukadar mucadele verirken o sözleniyor.. icime sigmiyo bu dusunceler ezikligimini koseye atilmisligimi yediremiyorum kendime.. keske bende onu unutsam ve mutlu olsam
Babasi bile yorum yazmis begendim bu güzelmis ? Bu ne demek bu bu ?? Beni begenmiyolardi yasca buyugum diye hersey guzellik mi ?? Nispet yapar gibi bu guzelmis begendim ne demek.. insanlarda vicdan kalmamis allah korkusu kalmamis.. beni ailecek kahrettiler resmenönce sen değerlisin bu hayatta seni istemeyen biri için bu dramatiklik niye ,zaten o kişinin umrunda olsaydın seni bu kadar üzmezdi her şerde bir hayır arayın bence ve unutmayın hicbirsey sebepsiz değil bu hayatta
Ben yolun sonundayim.... kirik param parca hatta tuz buz olmus br kalp birdaha sevebilir mi.. ne ise yarar boyle bir kalp.. madem sevmedin madem gozun hep baskalarindaydi.. ne diye uzattin benimle be adam terk etseydin medeni bi sekilde irtibatini koparsaydin sevmiyo derdim tas basarsim ama bu asaglik bisey degil mi.. benim gururum ne olacak hic mi dusunmediniz..
Ben yolun sonundayim.... kirik param parca hatta tuz buz olmus br kalp birdaha sevebilir mi.. ne ise yarar boyle bir kalp.. madem sevmedin madem gozun hep baskalarindaydi.. ne diye uzattin benimle be adam terk etseydin medeni bi sekilde irtibatini koparsaydin sevmiyo derdim tas basarsim ama bu asaglik bisey degil mi.. benim gururum ne olacak hic mi dusunmediniz..
Önce sen değerlisin bu hayatta, seni bukadar üzen inciten bir insan için bu dramatiklik niye ,zaten bu insan seni hiç mutlu edemezmiş bence dua etmelisin bu kişiyle ciddi bir yola girmedigin içinBen yolun sonundayim.... kirik param parca hatta tuz buz olmus br kalp birdaha sevebilir mi.. ne ise yarar boyle bir kalp.. madem sevmedin madem gozun hep baskalarindaydi.. ne diye uzattin benimle be adam terk etseydin medeni bi sekilde irtibatini koparsaydin sevmiyo derdim tas basarsim ama bu asaglik bisey degil mi.. benim gururum ne olacak hic mi dusunmediniz..
Ama seviyordum hala severek ayrilmistik. Ben aramasam o ariyordu . Gerci artik hic bir onemi yok gecmisin.. hepsi allahindan bulsun baska hic bir lafim yok. İnsan olan karsisindakinin gururunuda dusunurSiz zaten ayrılmamış mıydınız Mayıs'ta? Nişanı attığınız kişi ile görüşmeye devam etmeniz sizin suçunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?