Kızıcaksınız biliyorum ama neden üzülüyorum

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
Kızlar önceki konularımdan belli sorunlu biriyle ilişki içindeydim ve bitirmiştim biraz zaman sonra kendisi özür dileyip verdiğim kararın doğru olduğunu dile getirdi ve ilişkimiz iki taraflı bitti yani akabinde instagram açmış.. ben bilmiyorum neden hala haketmeyen ve normal beklentileri olmayan birini düşünüp üzülüyoeum. Kimseyle konuşamıyorum. Lütfen biraz destek olur musunuz

Nasil bir destek? Biz dusunmeyin desek dusunmeyecek misiniz?
Bitmis gitmis arkaniza donup bakmak size sadece zaman kaybettirir onunuze bakin artik.

Önceki konularınızı bilmiyorum ama özleyebilir insan sonuçta bir yaşanmışlık ve beraber geçirdiğiniz zaman var belkide enüz tamamen bitmeyen bir sevgi var içinizde bundan dolayı sizi kimse yargılayamaz ama zamanla geçicektir kendinize hep verdiğiniz kararın sizin için en doğru olanı olduğunu hatırlatın belkide hayatınıza çok daha iyi biri girer ve herşeyi unutturur.

Canım sende instagram aç gez toz işe gir amaç koy kendıne bak yazık etme kendini yarın bigün onun hayatında birisi olcak emın ol o zaman ne yapcaksın illa birinden ayrılınca yeni birini bulmak zorunda değilsin bu düşüncede yanlış kaç yaşındasın bilmiyorum ama şu dünyada o kadar büyük dertler varkı şuankı haline şükredip yoluna bak

Önceki konularınızı bilmiyorum ama özleyebilir insan sonuçta bir yaşanmışlık ve beraber geçirdiğiniz zaman var belkide enüz tamamen bitmeyen bir sevgi var içinizde bundan dolayı sizi kimse yargılayamaz ama zamanla geçicektir kendinize hep verdiğiniz kararın sizin için en doğru olanı olduğunu hatırlatın belkide hayatınıza çok daha iyi biri girer ve herşeyi unutturur.
Çok teşekkür ederim..

Bu kadar haksızlk ettiğinin farkında varıp pişman olmasını isterdim..

Size deger verseydi size haksizlik etmeye korkardi. Sizi kirip incitmekten korkardi. Pisman olsa da bu karakteri degismez. Duygusal bakmayin olaya hayat duygudan ibaret degil. Onceki konularinizi bilmiyorum.

Yeni bittiyse boyle hissetmeniz dogal ama zamanla buda gecicek sorunlu biriyle hayatinizi devam ettirmediginiz icin cok mutlu olacaksiniz ve onun yaptiklarindan pismanlik duyup duymadigi umrunuzda olmayacak

İlişkiniz bitmiş bunun etkisini iki tarafın da hissetmesi gayet insani. Karşı tarafın da kendi kendini iyileştirmesi bir şekilde hayata tutunması gerek. Instagram açması bı nevi tedavi ediş biçimi olabilir. Ben üzgünüm o da kahrolsun nasıl bir zihniyet sizin de bunu isteyeceginizi düşünmüyorum. Allah yolunu açık etsin deyin kendi kendinize...tabi sizinkini de... üzülüp durmayin. Onu da takip etmeyin her şey yoluna girecektir kuzum.

Yeniyken boyle hissetmen normal. Buna en iyi gelen şey arkadaslarla bol bol gezmek, iletisim halinde olmak. Ya da tanimadigin insalarla makara yap, internet uzerinden konuş filan...
Ya da flort et sende.
Bunlar bana iyi geliyordu valla kimseyi aylarca dusunmedim oyle.
Bir zamanlar rulette ne takilirdim beee 😂

Çünkü yaşanmıslıklarınız var illaki üzülürsünüz , burada ne desek boş zaman lazım size kolay değil aka hepsi geçiyor

Back
X