arkadaşlar aramızda kızıl saçlı arkadaşlar oldukça fazla (ki ben de onlardan biriyim)diğer sayfalları da okudum ama tam olarak bir şey yazılmamış.herkes hangi marka boyayı kullandıgını,nasıl sonuçlar elde ettiğini ve memnun kalıp kalmadığını yazarsa eminim baya yararlı olur.
mesela ben uzun süredir saçımı kızıla boyuyorum neredeyse piyasadaki her marka boyayı denedim kolestondan çok iyi verim alamadım açıkcası igora yı denedim onu begendim aslında uzun süredir onunla boyuyorum şimdi palette denemek istiyorum var mı aranızda kullanan mesela kızıl rengini ya da sonbahar kızılı???bi de ben lorealin feria die bi boyasını duymuştum sanırım türkiyede de önceden satılıyomuş ama şimdi yok galiba ben hiç bir yerde bulamadım var mı bileniniz???
hoşgeldin canım :) canım numarası neydi kullandığın rengin ?
merhabalar.kkibele.erik kızılıydı.ama bulabilirse kataloğunu diğer kızıllarıda harika.saçı yıpratmıyor.ya da enaz düzeyde.ışıltısı çok doğal.umarım memnun kalırsın .sevgiler
canım,
lorealin feria isimli boyası avrupada 2 kadının bu boya nedeniyle hayatını kaybetmesi nedeniyle mahkemelik oldu ve üretimden kaldırıldı.
kesinlikle palette sonbahar kızılı derim ben koleston cabuk akıo dierlerinde de istediğim tonu bulamadım:teytey:
kesinlikle palette sonbahar kızılı derim ben koleston cabuk akıo dierlerinde de istediğim tonu bulamadım:teytey:
koleston akmıyo hiç ya.....:sm_confused::sm_confused::sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?