Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç Boyası Markası

kkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
985
7
158
Ankara
arkadaşlar aramızda kızıl saçlı arkadaşlar oldukça fazla (ki ben de onlardan biriyim)diğer sayfalları da okudum ama tam olarak bir şey yazılmamış.herkes hangi marka boyayı kullandıgını,nasıl sonuçlar elde ettiğini ve memnun kalıp kalmadığını yazarsa eminim baya yararlı olur.
mesela ben uzun süredir saçımı kızıla boyuyorum neredeyse piyasadaki her marka boyayı denedim kolestondan çok iyi verim alamadım açıkcası igora yı denedim onu begendim aslında uzun süredir onunla boyuyorum şimdi palette denemek istiyorum var mı aranızda kullanan mesela kızıl rengini ya da sonbahar kızılı???bi de ben lorealin feria die bi boyasını duymuştum sanırım türkiyede de önceden satılıyomuş ama şimdi yok galiba ben hiç bir yerde bulamadım var mı bileniniz???

ben palettenin sonbahar kızılını kullanıyorum.
çok memnunum.
çabuk akmıyor ve kaliteli.
tavsiye ederim.
bir kızıl kulllanıcısı olarak her marka ve her kızıl tonunu denedim.
sonuç: palette sonbahar kızılı veya şarap kızılı.

merhaba bende daha önce palettenin sonbahar kızılını kulanmıştım.ilk önceleri çok beğendim ilk defa bir saç boyası kapağında görünen rengi saçıma vermişti fakat ikinci defa boyadığımda saçım çok yıprandı.o nedenle uyarıda bulunmak istedim.artık kızıl da diiilim.

benim saç rengimde koleston aşk alevi kızılı harika oldu saclarım, fakat yıkandığım zaman akıyor ve yastığıma da geçmiş boyası, alex palette sonbahar kızılını kullanacam allah izin verirse, bilgilendirdiğin için teşekkürler...

bende kızıldım eskiden ve koleston aşk alevini kullanıyodum....:içelim::içelim::içelim:

ben kızılım uzun zamandır da kızıla boyuyorum bir çok markanın kızılını denedim ama en iyisi bence loreal ....

Bende kızıl saçlıyım Koleston Kor ateş kızılı boyamıştım.gerçekten kıpkırmızı yapıyor ama aynı bir arkadaşın dediği gibi ikinci boyamada çok yıprattı.

Şu anda bende kararsızım.
İgora'yı duydum.
Sen İgora'nın kaç numara kızılını kullandın canım? ve memnun kaldın mı?

sevgili Kkkibele.5-6 yıl kadar kızıldım.Selective diye pofesyonellerin de kullandığı bir boya kullandım.kozmetiklerde de rahatça bulabildiğim bu boya saçımı hiç yıpratmadığı gibi gittiğim pek çok yerde numarasını soranlar oluyordu.bu arada ben yeni üye.sevgiler...

hoşgeldin canım :) canım numarası neydi kullandığın rengin ?

merhabalar.kkibele.erik kızılıydı.ama bulabilirse kataloğunu diğer kızıllarıda harika.saçı yıpratmıyor.ya da enaz düzeyde.ışıltısı çok doğal.umarım memnun kalırsın .sevgiler

merhabalar.kkibele.erik kızılıydı.ama bulabilirse kataloğunu diğer kızıllarıda harika.saçı yıpratmıyor.ya da enaz düzeyde.ışıltısı çok doğal.umarım memnun kalırsın .sevgiler

bakayım canım bi. Daha önce hiç kullanmadım selectivi çok gördüm ama denememiştim hiç :bbo: erik kızılı dediğine göre koyu bir kızıl değil mi?

ben sonbahar kızılını 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunun.renk harika ve akmıyor kolay kolay.
inşallah sende memnun kalırsın.
saçlarım kurumuyor ve parlak oluyor.
bir sonraki boyamaya kadar da rengi solmuyor.
boyadıktan sonra inşallah sen de beğenirsin.

canım,
lorealin feria isimli boyası avrupada 2 kadının bu boya nedeniyle hayatını kaybetmesi nedeniyle mahkemelik oldu ve üretimden kaldırıldı.

canım,
lorealin feria isimli boyası avrupada 2 kadının bu boya nedeniyle hayatını kaybetmesi nedeniyle mahkemelik oldu ve üretimden kaldırıldı.

aaa gerçekten mi ya çok şaşırdım ya valla :bbo: kutularının üzerindeki renkler çok güzeldi çok aramıştım bir zamanlar ama bunu öğrendiğimiz iyi oldu teşekkürler canım a.s yerimseniben

ben gene Koleston yapıcam.zaten güzel tutuyordu şimdi yenilenmiş.Daha parlakmış.Bildiğimden şaşmıyayım diyorum.

kesinlikle palette sonbahar kızılı derim ben koleston cabuk akıo dierlerinde de istediğim tonu bulamadım:teytey:

palettenin sonbahar kızılını kullanan arkadaşlarım var ben kullanmadım kızılı sewmem çünkü ama hepsi memnun gayette hoş duruyor denemelisin

kesinlikle palette sonbahar kızılı derim ben koleston cabuk akıo dierlerinde de istediğim tonu bulamadım:teytey:

bence de palette.
hem de her tonda ve renkte.
sonbahar kızılı bir harika.
koleston mahvetti saçlarımı.rengi çabuk aktı ve uçlarını sert ve yanık yanık yaptı.

koleston akmıyo hiç ya.....:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

canım,
boya çabuk aksın istiyorsan her gün yıkayıp bolca da saç kremi sürüp beklet.
saç kremi boyanın çabuk akmasını sağlıyor.
ben bir kere koleston açık kahve alıp siyah olmuştum.böyle kurtuldum.
biraz açılınca da açık bir boyadım ve başıma bir poşet geçirip fön makinesi ile ısı verdim.daha çabuk boya tuttu ve renk daha açık oldu.
tavsiye edrim.yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…