Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç Boyası Markası

Dün palettenin sonbahar kızılını boyadım mükemmel oldu :)birdahaki sefer başka bir kızılıda karıştırıcam 2 rengi bakalım naısl olcak :)

kızlar ben ilk defa boyadım saclarımı palette koyu yakuta.çok güzel doğal oldu ama nasıl bakıcam saclarıma 2 hafta sonra tekrar boyamak mı lazım bana kızıl boya bakımı konusunda bilgi verirseniz cook sevinirim yaşasın kızıl saçlar kaydirigubbakcemile5

kızlar kesinlikle palette diorm.hem kalıcı akmıo hemde renkleri çok canlı bn 2 yıl kızıl kullandm harika:lepi:

bende kızılken loreal recital serisinden açık kor kızıl kullanıodum hem parlaklığı uzun süre kalıodu hemde yıpratmıodu.7.60 olması lazım canım..

arkadaşlar bu sayfayı tesadüfen bulup sırf bu konuya cevap yazmak için üye oldum.
Nox marka boyayı arayan arkadaşa cevabım, sakın o parayı verme. ben uzun süredir Nox kullanıyorum, lal kızılı rengini. mükemmel bir renk ve boya saçı yumuşacık yapıyor. boyanın toptan fiyatı 4,5 lira. ama toptan alamayacağımdan 10 liraya alıyorum. ayrıca çok bereketli boya, normalde 2 kutu kullanırdım Nox 1 kutusu artıyor bile.

Bende hep kızıl boyayanlardanım. Önceleri kolestonla boyuyordum. Geçen hafta farmacolor la boyadım. Çok memnunum şuan. Harika bir renk ve parlaklık. Baklaım çok akacak mı... Ona göre yazarım burda...

ben de 1 sene önce kolestonun kumtaşı kızılına boyamıştım,kendi saçım koyu renk olduğu için kutudakinden daha koyu olmuştu ama yine de saç rengimi güzel açmıştı ve çok da zarar vermedi. 6 ay kadar önce saçlarımı koyu kahveye boyatmıştım kuaförde mavi sayah olmuştu :S şimdi aktı tabi kendi saç rengimden biraz açık oldu. daha koyu bir renk olan koleston aşk alevini aldım, umarım kutudaki renk tutar güzel bir renk. kolestondan da memnunum saçımı çok yıpratacağını düşünmüyorum.

ben selective kullanıyorum kızıl saçım çok güzel tutuyo tam istedigim gibi sonuç alıyorum

şuan benim saçım rengarenk. fuşya, kızıl, siyah ve bakır. balyaj attım saçıma kendi kendime
çalıştığım yere kuaförler fln geliyor soruyorlar kime yaptırdın çok hoş olmuş diye, kendim yaptım diyorum boya markası soruyolar hemen, Nox deyince inanıyorlar kendim yaptığıma. evde bulunsun diye açıcı pudra almıştım, yer yer saçımı açıp Noxla boyadım, bikaç gün sonra da birkaç tutam siyah attım. renk tonu çok güzel, kızılın turuncuya değil fuşyaya kaçan tonu, sarılık değil morluk var denir heralde ama, görünce şeker gibi olan dikkat çeken ojeler gibi tek sorun açmış olduğum yerlerin çabuk akması,onun dışında bu boyayı kullanıp tatile gitmiş, 1,5 ay da boyamamıştım, denizde bütün boya akıyor halbuki, 1.5 ay sonunda saçlarım kolestonun kor ateş kızılı rengine dönmüştü.

birkaç ay öncesine kadar saçımda kaynak vardı, saçım kimyasaldan yanmıştı ve kaynak yapmak zorunda kalmıştım, 4 ay kullandımkaynakları, bu süre içinde syah kullanmştım mecburen ama nihayet kızıla geri döndüm, Kızıl Cadı lakabım da bana geri döndü,yapıştı hihoyyyt

Slm Damla

Nox boyayı nasıl temin edebilirim ,yardımcı olabilirmisin ltf

ßir çok yer toptan satıyor ve parakende satı$ olmuyor....

slm kızlar nasılsınız birşey danışıcam saçlarımı boyuycam ama renge karar veremiyorum yardımcı olurmusunuz. beyaz tenliyim gözlerimde ela sizce ne renk olur

hımm bence koyu renkler güzel olur siyah gbi kızıl gbi benimde
saçlarım canlı bi kızıl olsun istiorum saçlarım koyu kahve ve cılızdı kuaförde kızıla boyattım ilk seferde dönmez dedi smdi kızıl kahve arası bugünde gittim istedigim rengi gösterdim saçın bu renk olmaz açmak lazım dedi saçımda yıpransın istemiorum cok fazla istediğiğm kızıla nasıl döncek yardımınızı bekliorum

2 yıldan beri palette sonbahar kızılı kullanıyorum çok memnunum tabi her kızıl boya gibi akıyo ama diğerlerine bin basa deneyin derim

buda benim sonhabar kızılı saçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…