Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saç Boyası Markası

merhabalar ..bu renk saçı hangi boya no.markası ile elde edebilirim saçlarım kumral teşekkürler

bende tüm markaları denedim. selectiv için en az yıpratan boya olduğu konusunda katılıyorum.son dönemde en çok indola 8.77 için aynı şey söyleniyor kurutmadığı söylentisi en önemli detay...
daha önce de bana uygulanan renkleri sıralamıştm işinize yararsa tekrarlayayım
güneş kızılı, çilek kırmızısı,amazon kızılı ve viyole ile karışım yapıp boyatıyordum oldukça iddialı parlak bir kızıl çıkıyor..

merhabalar ..bu renk saçı hangi boya no.markası ile elde edebilirim saçlarım kumral teşekkürler

saçlarının kumral olması bu renk için avantajın...bana dorelik var gibi geldi yanılıyor olabilirim ama ..eğer bir defa da bu renge kavuşmak istiyorsan mutlaka uzman ellere bırak çünkü bu tonlara amatörce geçmek istersen yeşillikler ve dalgalanmalar çok belli olabilir..sevgiler

Slm Damla

Nox boyayı nasıl temin edebilirim ,yardımcı olabilirmisin ltf

ßir çok yer toptan satıyor ve parakende satı$ olmuyor....

Bizler de satıyoruz ancak ; kargosu boyadan pahalıya gelcek... Bunun dışında başka ürünler de isterseniz o zaman en uygun fiyata almış olursunuz....

bayanlar acil yardım yarın boyucam saçlarımı saçım kızıl çokta güzeldi ama epeydir rengi açıldı ve eskidi biraz kuoförde boyatmıştm ama artık evde kendim halletmek istiyorum paletteye karar verdim ama sonbahar kızılı dediniz bektım kutusunda renk koyu normal kızılın rengi daha kırmızı bende öyle istiyorum akıl verin resim ekleyin lütfen acilll şöyle örnek vereyim umutsuz ev kadınlarındaki nermin gibi istiyorum benim daha koyu çünkü hadi kızlar yarın boyuyacağım

Palette radiance serisinden bir kızıl secerseniz açılma oranı daha fazla olacaktır. Ben mor tonlarından kışkırtıcı viyoleyi kullandım ve çok memnun kaldım. O seri kolay kolay akmıyor ve istenilen renk daha kolay elde ediliyor.

Nox crimson yine devam, 2 aydır lal kiziliyim yeniden. Ben vazgeçemiyorum bu renkten. İsin kolayını da buldum fiyatı da 10 lira ve 2 kutu yerine 1 kutu isimi görüyor

Eki Görüntüle 439703 kızlar sizce bu renge nasıl ulaşabilirim saçlarım açık kumral şimdiden teşekkürler ( resmin üstüne tıklayın küçük boyutta daha açık gözüküyor)

Sacının boyu ne kadar? Anladığım kadarıyla böyle renk toplamaları istiyorsun, uçları daha açık? Soruyu netlestirirsen yemek tarifi gibi anlatabilirim

bayanlar bu yazımın arkasından hemen sonbahar kızılına boyadım süper oldu şimdi bayram için yine boyayacağım sonbahar kızılına peki içine çok az akos çilek kırmızı koysam nasıl olur acaba fikri olna varmı?

Kızlar bi kızıl saç var ki boyası ve markasını bi türlü bulamadım . Kızıl ama turunculuk var saçta . Bakır kızıl gibi ama kadar veremedim. Sizce bu renk ne boyası marka ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…