Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saç yada boyadan anlayanlar aşk alevi boyamayı istiyorum resimlere bakarmısınz?

deniz1992

♥ vefasızın sermayesi yalanmış.. ♥
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
1.663
135
373
saçım şuan bu renk

aşk alevi aldım 2 tüp 6 lık oksidanla yalnız rengi tam anlayamadım görsellerde şu renkler var
bu renklerden olmasını istemiyorum çok kırmızı ..
böyle mi oluyor boyayanlardan yada bilgisi olanlardan yardımcı olabilir misiniz tam rengi anlayamadım o yüzden cesaret edemedim.
daha boyama vakti gelmedi biraz da onu bekliyorum

Son düzenleme:
Bahsettiğin koleston aşk alevi mi? O renk şu an kullandığın renkten çok farklı değil zaten, numarası 66/46. İçinde biraz bakırlık var ama merak etme resimdeki gibi pembe kızıl olmaz saçların.

Bahsettiğin koleston aşk alevi mi? O renk şu an kullandığın renkten çok farklı değil zaten, numarası 66/46. İçinde biraz bakırlık var ama merak etme resimdeki gibi pembe kızıl olmaz saçların.

evet boyadım saçlarımı dediğiniz gibi oldu teşekkürler :)

6 lık oksidan kullanıldığı zaman zaten çok cart bir kızımızı olmaz. aşk alevi normal bordo tonunda olsun istiyorsan 6 lık oksidan, hayır daha kırmızı olsun istiyorsan %9 luk oksidan kullanmak gerekir.
önemli olan oksidanın yüzdesidir.
saç boyası araştırması yaparken mutlaka saç boyası hakkında yorum yapanlara kullandıkları oksidanın %6lık mı %9 luk mu olduğu sorun.
koleston kızıl büyü için kimisi çok koyu diyor kimisi tam istediğim gibi diyor. oysa /9 luk oksidanla boyanan koleston kızıl büyü koyu olmaz... bilgisiz kişilerden öneri almayın saçlarınızı mahvetmeyin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…