Saç Rengi ve Saç Boyama kızıl saclarımın üstüne kına yakmak istiyorum

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
kızlar yardım artık saclarımı boyatmak istemiyorum. Saclarım bakır kızıl en son 1ay önce boyattım üstüne kına yaksam tutar mı? nasıl olur acaba? önde beyazlarım cok :sinifsinif:

HERKES BUNU OKUMALI!!!

benim saçlarım orielle yandı ve resmen beyaza yakın berbat bir sarı ortaya çıktı. üzerine bir gün sonra çikolata khve boyattım daha da kötü oldu çünkü boya tutmuyordu.sonra izmirde ismi ün salmış bir kuaförde iki kere boya bir kere cila yaptırarak saçımı koyulaştırmak için uğraştım.SONUÇ boya tutmuyor ortaya çıkan renk yeşil sarıydı. okadar kimyasala dayanamayan saçlarım sünmeye lastik görüntüsüne tiftiklenmeye başladı kısaca öldü... KINA SEVMEYENLERE VE BOYA ÜZERİNE OLMAZ DİYENLERE İNAT yaktım... 2saat beklettim. önce koyu turuncu oldu.çok beğenmeme rağmen koyu bir renk istediğim için kınanın içine kına taşı koyarak KİMSENİN İNANAMAYACAĞI KADAR HARİKA BİR RENK elde ettim. TİFTİKLENME GİTTİ.SAÇLARIM SÜNMÜYOR.GERÇEKTEN KINA BİR MUCİZE!!! ÇİKOLATA KAHVA KIZILI BİR SAÇ RENGİM VAR ARTIK. görenler hayran kalıyor.
bayanlar saçını seven boyaya bulaşmasın.kına kına taşı ceviz limon suyu vs kullanarak renk katarsınız. SAÇ DÖKÜLMESİNE, TİFTİKLENMEYE,SÜNMEYE,CANSIZLIĞA BİREBİR:)):sm_cool:

HERKES BUNU OKUMALI!!!

benim saçlarım orielle yandı ve resmen beyaza yakın berbat bir sarı ortaya çıktı. üzerine bir gün sonra çikolata khve boyattım daha da kötü oldu çünkü boya tutmuyordu.sonra izmirde ismi ün salmış bir kuaförde iki kere boya bir kere cila yaptırarak saçımı koyulaştırmak için uğraştım.SONUÇ boya tutmuyor ortaya çıkan renk yeşil sarıydı. okadar kimyasala dayanamayan saçlarım sünmeye lastik görüntüsüne tiftiklenmeye başladı kısaca öldü... KINA SEVMEYENLERE VE BOYA ÜZERİNE OLMAZ DİYENLERE İNAT yaktım... 2saat beklettim. önce koyu turuncu oldu.çok beğenmeme rağmen koyu bir renk istediğim için kınanın içine kına taşı koyarak KİMSENİN İNANAMAYACAĞI KADAR HARİKA BİR RENK elde ettim. TİFTİKLENME GİTTİ.SAÇLARIM SÜNMÜYOR.GERÇEKTEN KINA BİR MUCİZE!!! ÇİKOLATA KAHVA KIZILI BİR SAÇ RENGİM VAR ARTIK. görenler hayran kalıyor.
bayanlar saçını seven boyaya bulaşmasın.kına kına taşı ceviz limon suyu vs kullanarak renk katarsınız. SAÇ DÖKÜLMESİNE, TİFTİKLENMEYE,SÜNMEYE,CANSIZLIĞA BİREBİR:)):sm_cool:

fotoğrafı varmı merak ettim nasıl olduğunu

bende merak ettim,acaba sadece kına yapsak kızılın üstüne nasıl bir kızıl olurCADIARZUhem kına boya gibi akmaz sanırım iyide olur

bende saçlarım kızılken kına yaktım daha önceden de kullanırdım zaten. valla çok güzel oldu benimki herkes beğeniyo. kınanın üstüne boya olmuyo ama boyanın üstüne kına gayet güzel oluyo bence:))

benımde saçlarım sarı boyalı çok yıprandı boyadan bende kına yakmak istiyorum ama koyu bır renk elde edbılrmıyım sızce kınayla ne olur bırı cvp yazsın

valla ben saçımı hiç sarı boyamadığım için tam yönlendirme yapamam ama kına taşı ceviz yaprağı l,mon suyu.. bunlar kınanın rengini koyu yapar beb 2 gün önce yine sürdüm yumuşacık oluyu pırpıl pırıl. istersen saçının ufak bi kısmına kına yak ve 6-7 saat bekletip yıka.ona göre karar ver istersen

SLM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFENNN .... BURDA YABANCIYIM DAHA YENıYıM YANııı SAÇIM MAVı SıYAH BEN VıYOLE PATLICAN MORU ıSTıYORUM OLUR MU ACABA YANAR MI YOKSA VCP LÜTFENN....a.s.

butterfly senin sac rengin daha önce güörmüştüm avatarda cok begendim tam olarak benim istediğim renk o.acaba renk marka verebilr misin bakır sacının

canım patlıcon moru tarzı bir rengi kınayla elde etmen imkansız gibi turuncuya ve koyu kızıla yönelik renkler elde edebilirsin. zaten saçın mavi siyahsa işin daha da zor çok koyu saçta kına pek renk yapmaz

Saçının rengini atar mısır çok merak ediyorum bende kızıl saçımın üstüne kına yakmak istiyorum da yardımcı olur musun lütfen

Back
X