kızılca kıyamet

Kusura bakmayın ama her ne olursa olsun siz ve aileniz cenazeye gitmeliydi , insan zor gününde destek bekliyor çok büyük hata etmişsiniz .

çok kötü olmuş
Allah rahmet eylesin
ben de o şekilde düşünüyorum keşke gitseymişsiniz cenazeye

peki eşiniz sizin neden gitmenizi istemedi ki ?
bir de siz eşinizle neden çocugu doldurdun diyerek mi kavga ettiniz ?
peki açıklaması ne oldu ?

Büyüklerin anlaşamıyor oluşunun ceremesini çocuklar cekmemeli.

Anneanne /babaanne/dede ile görüştürmemek ne demek .

Eşiniz çocuk konusunda haksız ama malesef sizde ve aileniz de de hata var ben aileler le görüşmemek durumuna mantıksız bakıyorum ortada iftira dövmek gibi suçlar yoksa bazen sünger çekip mesafeli görüşmek lazım sizde esinizden aileleri ve birbirinizi cezalandirmissiniz

evet eşim benimde gelemem müsaade etmedi kızımızın yanında dur diye aslında mecburiyette vardı.
kavga olayıda kızımın anneannesi ile telefonda konuşmak istememesi üzerine çıktı nedenini sorduğumda halamın cenazesine gelmediler ben konuşmayacağım artık dedi . üzülüyorlar diyerek israr ettiğimde anneannesi ile konuşursa babasının kızacağını söyledi bende eşime sorduğumda evet dedi. istemiyorum konuşmayacak benim çocuğum görüşmeyecek dedi ve fitil ateşlenmiş oldu

canım benim hayır hayır hayır diyorum.
ve bunun bi sebebi açıklaması olamaz diyorum.
olmadı bu yakışmaz insanlığa . küslük falan kalmaz . cenaze bu .
işte bu z amanı değerlendirip siz gidektiniz . ve buzlar eriyecekti.
babanlar ve sen gitseydin . istemese de gitseydin . doğal olarak buzlar erimeye başlayacaktı.
çok yeni . Allah hım sabır versin .
açıklama bahane üretmeyin. haklı değilsiniz . sizin görümceniz o.
gelme dese de gitceksiniz .
bi yerinden de siz tutacaksınız . kv ye kp e omuz vereceksiniz ağlayacaksınız .
onlar da kızım der bağrına basardı . acıları var.
ama bundan sonra mümkün değil af etmezler sizi.
cenazelerine gitmemişsiniz . olmaz . olmaz . olmaz .

Cenazeye gitmemekle malesef cok ama cok büyük hata yapmissiniz. Yok yer bildirilmedi, yok gelme denildi bunlarin hepsi malesef bahane. Gitmeliydiniz siz de ailenizde, kovsalarda orada olacaktiniz hepiniz

Peki baş sağlığına da mı gelmedi ailen?Sonrasında.
gitmedi evet
ben ailemin bu olayda çok üzüldüğünü biliyorum görümcemi severlerdi. ama ipler o kadar koptuki gitmediler kavga gürültü çıkar diye bilemiyorum çıkmayacağının da garantisi yok

canım benim siz cenazelere gitmeyerek fitili ateşlemişsiniz .
eşiniz çok haksız . anneanne ile görüştürmek istememekte ama .
bak gelmediler cenazemize diye söylemiş eşin.
demek ki bekliyor .
zaten cenaze sahibine gelelim mi cenazeye denmez . böyle bi mantık yok . sorulmaz .

gitmedi evet
ben ailemin bu olayda çok üzüldüğünü biliyorum görümcemi severlerdi. ama ipler o kadar koptuki gitmediler kavga gürültü çıkar diye bilemiyorum çıkmayacağının da garantisi yok
canım benim . kavga da çıksa gürültü de çıksa o cenazeye gitmek lazım.
kovsa da gitmek lazım.
acısıyla kötü söz söylese de küsmemek lazım. acısı var anlamak lazım. kimse sizi yanlış anlamazdı cenazeye gitseydiniz .ama cenazeye gitmeyerek millete de ağız açtırmış oldunuz .

Aynı fikirdeyim ve eşi olarak kesinlikle orda olmalıydın o hayır dese bile gitmeliydi iz onun kardeşi ne acı Allah kimseye vermesin

gitmedi evet
Hadi diyelim cenazede tatsızlık çıkacak diye gitmediler en azından başsağlığına gitmeleri gerekiyordu. Bunun için davet de gerekmiyor. Ailen çok hatalı maalesef bu konuda. Ölüm de çok ani ve acı olmuş ve daha çok taze eşinin acısı da öyle. Bence hala düzeltilebilir. Ailenin adım atması gerekiyor bundan sonra.

gitmedi evet
İnanın kimsenin o durumda kavga düşünecek hali yoktur.Gencecik fidanları toprağa gömmüşsünüz, gözünüz hiç bir şeyi görmez,dediğim gibi geç kalmış sayılmazsınız yakın bir zaman da eşinizle gitmelisiniz.
Beni anlamanız için şunu söylemeliyim kimsenin kimseyi çekme zorunluluğu yok.
Ama bazı durumlar vardır herşey kontrolden çıkar ve istemediğiniz noktalara varır.
Siz baş sağlığına gidecek olsanız onların acısını paylaşmış,bir nebze varlığıızı hissettirmiş olursunuz.
Böyle bir durumda ne kendim ne de yengelerimin yada ailelerimizin nispeten tavır alınacağını düşünüp acıyı paylaşmamasını düşman gibi davranılmasını, kimse hazmedemez.

arkadaşlar çok ayrıntı olacak belki ama başka boyutlarda var benim eşimin ailesi 600 hane olarak bir aşireti istanbulda toplamış ve herkes iç içe yaşıyor bizim ordan ayrılmış olmamız .bizler gibi düşünen ve sadece kırılabilecek bir durum değil onlar için. bu hakret etmek aşağılamak kopartmak...vs isim veremiyorum çok ciddi bir sebep yani. heleki eşimin ailesinin yanında değilde benim yanımda karar alması bu durumda beni şeytan yapıyor onların gözünde . ailemde şeytana akıl veren destek olan başiblis.
inanın ki bana ailem birazda orda tartışma çıkarsa farklı şeyler yaşanırmı endişesi ile eşlime sordu gelelimmi cenazeye diye. gelme dendiğindede gidecek cesarete sahip olamadılar. nitekim vefat eden görümcemin eski eşi çocuğunun cenazesine geldi diye çok kötü olaylar yaşandı.

arkadaşlar çok ayrıntı olacak belki ama başka boyutlarda var benim eşimin ailesi 600 hane olarak bir aşireti istanbulda toplamış ve herkes iç içe yaşıyor bizim ordan ayrılmış olmamız .bizler gibi düşünen ve sadece kırılabilecek bir durum değil onlar için. bu hakret etmek aşağılamak kopartmak...vs isim veremiyorum çok ciddi bir sebep yani. heleki eşimin ailesinin yanında değilde benim yanımda karar alması bu durumda beni şeytan yapıyor onların gözünde . ailemde şeytana akıl veren destek olan başiblis.
inanın ki bana ailem birazda orda tartışma çıkarsa farklı şeyler yaşanırmı endişesi ile eşlime sordu gelelimmi cenazeye diye. gelme dendiğindede gidecek cesarete sahip olamadılar. nitekim vefat eden görümcemin eski eşi çocuğunun cenazesine geldi diye çok kötü olaylar yaşandı.

Bazı şeyler insanın elinde dır ben hep diyorum sabır ve iyilikle değişmeyecek birşey olamaz hepimiz evimizin ailesiyle sorun yaşıyor yaşadık ama eşimin ailemle görüşmemesini kaldıramam eşimde kaldıramaz yani herşeyin orta yolu bulunabilir

Eşiniz yanınızda yine olurdu sevgili Asya!Sonuçta silah çekip vuracak halleri yoktu.
Aşiret baş sağlığında da iştirak edecek değildi.
Bunlar cidden gözünüzü korkutsa da karşı taraf için belki de çok uçuk bahanelerdir.Siz gitmeliydiniz,ailenizin de en azından başsağlığı için gitmesi gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…