kovarlarEvet yarın bilinmez.Lakin böyle yaşamak da zor. Bakın işte hayat neler getiriyor. Ani ölümler, hastalıklar, güzel haberler, kötü olaylar.... Herşey geliyor başa. Mecbursunuz bazen görüşmeye. Olmuyor görüşmeyince.
Umarım düzeltirsiniz araları.
"isteseler ben görüşürüm" dediniz ya. Gidin bence. Önce eşinizle konuşun anlaşın, gidin. Kovacak değiller ya.
Kendiniz, kızınız, aileniz için yapın bunu.
aynene öyle keşke harika olsaydı herşey ama dördörtlük olmuyor diyede insan sevdiğinden geçemiyor maalesef yıpranıyorsun üzülüyor kırılıyorsun ama keşke evlenmeseydim demiyorsan yine de doğru kararı almışisın demektir.bende tam bu noktadayım yoruldum ama vazgeçmek durumunda kalmayacak kadar dizlerim tutyorevliliklerde ki en büyük hata sanırım burda başlıyor. Biz sevdiğimiz adamlarla değil onların aileleriyle evleniyoruz, onlarda aynı şekilde bizim. Bence her kadın evlenmeden önce bunu iyice düşünmeli.
sende o zaman kızını onun ailesi ile görüştürme canımmerhaba arkadaşlar dün eşimle ciddi bir tartışma yaşadım . üstelik beni itip kaktı bende tırnaklarımı geçirmişim eline bildiğiniz şiddete dönüştü.
canım gerçekten çok sıkkın konuyu şöyle anlatayım ailelerimiz birbiriyle hiç anlaşamaz bu sebeple onlar görüşmüyor yıllardır
ben onun ailesi ile görüşmüyorum (görüşelim deseler hayır demem)
eşimde benim ailemle görüşmüyor
ama dünki mevzu bambaşka idi
eşimin kızıma anneannesi ve dedesi ile görüşmemesini yoksa çok kızacağını söylediğini öğrendim
telefonla bile konuşmalarını istemediğini söyleyerek kızıma telkinde bulunmuş ayrıca neden konuşmuyorsun diye soran olursa kendim istemiyorum dersin diyede tembih etmiş
bende onun ailesi ile görüşmüyorum ama bugüne kadar 1 kere ne kızımı götürmesini nede telefonla konuşmalarını olumsuz karşılamadım . (kızım babaanneden her döndüğünde bir hafta kriz çıkıyor evde)
çok bunaldım
eşimle ailem arasında kalmak beni mahvetti
eşimin acısına bağlamak istiyorum bu durumu biz çok uzun zamandır ailelerimizle koptuk ama kızımdan bu sözleri ilk defa duydum inşallah terapistten önce kendimiz hallederizSizin ilişkide olup olmamanızı bilmem bence bu kadarı yanlış tasvip etmiyorum ama kızınızı taraflı davranmaya zorlamaya hakkınız yok. Duygusal istismara girer bu. Anneannenin de babaannenin de torunu sizin kızınız. Onlarla olan ilişkisine karışamazsınız. Ama muhtemelen işin içinde "Ben görüşmüyorum o da görüşmesin" tarzı bir inat var, çok sağlıksız geldi bana ilişki yapınız üzgünüm. Çift terapistiyle görüşmenizi öneririm.
eşimin acısına bağlamak istiyorum bu durumu biz çok uzun zamandır ailelerimizle koptuk ama kızımdan bu sözleri ilk defa duydum inşallah terapistten önce kendimiz hallederiz
Doğrudur.. Enteresan insanlarmış.....kovarlar
ben eminim sizde emn olabilirsiniz ki kovarlar
eşimde görüşmemizi istemiyor
ilginç dimi?
ben söylüyorum gelseler asla kapım kapalı değildir diye
o da onlar ölselerde gelmez sen gitsen de konuşmazlar diyor
ben o karakterlerin içinde 6 sene yaşadım üstelik
eşiminde benimde durumumuz çok daha iyi biryerde oturmaya yeterli olacakken
ben 7 yaşımdan sonra hiç sobalı evde oturmadım evlenene kadar oysa
6 sene evime doğalgaz çektiremedim çünki binaya tesisat döşenirlen kolonlar zarar görebilirmiş diye
neler yapıp neler yapmayacaklarını çok iyi bilirim
ben ordan taşındıktan sonra doğalgaz bağlatmışlar
ve bizim gelin buldu bunadı ne eksiğimiz vardı denilmiş
canları sağ olsun öyle görmüşler
eşimin herkonusu beni kollaması benim içn kafi geldi gelecek
ama keşke aileme kızgonlığını kızımdan çıkarmasaydı
Lütfen kusura bakma da ne çok saçmaladın ya..gülme komşuna gelir başına ???
kelime oyunu da seviyorsun
:)Doğrudur.. Enteresan insanlarmış.....
Siz gitmeye razısınız, gelmelerine de razısınız eşiniz bunu biliyor ama o engelliyorsa sizlik bir durum yok.
O halde sizin ailenizle barış imzalayın. Buna da eşiniz yanaşmayacaktır değil mi? Bu cenaze olayından sonra özellikle.
Eğer eşinize ve kendi ailenize güveniyorsanız onları yüzyüze getirin, kozlarını paylaşsın herkes. Belki onlar barışır.
Birileri barışsın yahu :)
Hayatınıza büyük kolaylık gelir.
İnşallah bi hal çaresi bulunur.
esini yaptigi cok ayip ama senin aileninde yaptigi ayip sormalarina bile gerek gelmelilerdi. abla yegen kaybetmek kolaymi. esine en iyi sekilde testek olmalilardi benim bildigim damat biraz evlatdir.evet maalesef yaşadık eşim ablasını ve yiğenini kaybetti beklenmedik bir kasa ile . babam eşimle görüştü elimizden ne geliyorsa yapalım dedi cenazeye gelelimmi diye sordu( aralar açık olduğu için tatsızlık çıkarmı endşesi ile sorulmuş bir soru) eşimde hayır gelmeyin dedi. babamlar orda bulunursak acı günlerinde belkide fayda yerine zararımız olur diye gelmedi. eşim benim gelememde müsaade etmedi. cenazeden sonra ettiği cümle şu oldu ''birde utanmadan gelelimmi diyorlar sormalarımı gerekiyordu tabiki geleceklerdi sorarlarsa hayır derim bende 7 kat ellermi ki gelelimmi diye soruyorlar dedi '' ben izah etmeye çalışsamda konuyu uzattı . sonrası da bu . kızım bile anneannmler halamın cenazesine gelmedi konuşmak istemiyorum dedi. bende olayın üzerinde durduğumda bunun eşimin sözleri olduğunu ve kızımın tembihlendiğini öğrendim
Asıl mevzunun kızınızı ailenizle görüştürmek istemediği olduğunu anlayabiliyorum.Ama bunu tetikleyen alttaki sorunu çözerseniz sorunu da çözebileceğiniz düşüncesindeyim.gitmediler arkadaşım. gitmiyorlar endeşiliyiz diyorlar eşimde kesinlikle gelmesinler diyor. ne kimse tek taraflı haklı nede tek taraflı haksız. ben bu anlaşmazlığın kızıma yansıtılması konusunda rahatsızım. yoksa eşime de aileme de hak vermiş değilim
Bu konuda eşiniz haklı. Adam acı içinde ve sizin aileniz gelelim diye soruyor. İlk önce sizin ve ailenizin bu kötü günde gitmeniz gerekiyordu hatta gelmeyin deseler bile gitmeliydiniz. Hem aranızda düzelmiş olurdu. Ortada düşmanlık yapacak bir sorun yokmuş ama bu hareketiniz aranıza tamamen uçurum açmış.evet maalesef yaşadık eşim ablasını ve yiğenini kaybetti beklenmedik bir kasa ile . babam eşimle görüştü elimizden ne geliyorsa yapalım dedi cenazeye gelelimmi diye sordu( aralar açık olduğu için tatsızlık çıkarmı endşesi ile sorulmuş bir soru) eşimde hayır gelmeyin dedi. babamlar orda bulunursak acı günlerinde belkide fayda yerine zararımız olur diye gelmedi. eşim benim gelememde müsaade etmedi. cenazeden sonra ettiği cümle şu oldu ''birde utanmadan gelelimmi diyorlar sormalarımı gerekiyordu tabiki geleceklerdi sorarlarsa hayır derim bende 7 kat ellermi ki gelelimmi diye soruyorlar dedi '' ben izah etmeye çalışsamda konuyu uzattı . sonrası da bu . kızım bile anneannmler halamın cenazesine gelmedi konuşmak istemiyorum dedi. bende olayın üzerinde durduğumda bunun eşimin sözleri olduğunu ve kızımın tembihlendiğini öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?