Kızım 4 buçuk aylık emmiyor

elif karakoyun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
2
0
1
21
Kızım son 2 haftadır neredeyse ne mama içiyor ne de meme emiyor zorla uyurken emdiriyorum ve şekerli su ya da onu rahatlatan çaylar ile besleniyor acıktığı zaman ağzına memeyi veriyorum ama almıyor sizce ne yapmalıyım bu çocuğu geriye emmeye nasıl alıştırırım Bi fikri olan var mı?

Doktora gittinizmi? Kandegerlerine bakılabilir. Şekerli su ne alaka ? Çay ne çayı . ? 4 aylık bebek emmiyorsa mama verilir . Mama markasını değişmeyi denediniz mi? Yada biberon değiştirmeyi?

Doktora gittinizmi? Kandegerlerine bakılabilir. Şekerli su ne alaka ? Çay ne çayı . ? 4 aylık bebek emmiyorsa mama verilir . Mama markasını değişmeyi denediniz mi? Yada biberon değiştirmeyi?
Hepsini denedim doktora da gittim biberon da değiştirdim mama markasını da değiştirdim ama yok ve evet doktora da söyledim çay içirdiğimi şekerli su içirdiğimi fazla olmıcak miktarda verebilirsiniz dedi bu arada çay demişken bizim içtiğimiz çaydan değil sakinlemesi için papatya çayı tarzında çaylar veriyorum

Ek gidaya başlarsanız şekerli su ve çaydan daha iyi olabilir. Cayda bir kaç çay kasigidir heralde.
Hepsini denedim doktora da gittim biberon da değiştirdim mama markasını da değiştirdim ama yok ve evet doktora da söyledim çay içirdiğimi şekerli su içirdiğimi fazla olmıcak miktarda verebilirsiniz dedi bu arada çay demişken bizim içtiğimiz çaydan değil sakinlemesi için papatya çayı tarzında çaylar veriyorum

Back
X