arkadaşlar bebeğim 13 günlük oldu.ilk gün yanlış emzirmişiz.çocuk tam meme ucunu tutamamış iki gögsümde yara oldu.emzirmeye çalıştım bağıra bağıra ağlaya ağlaya.ama artık bebek ben ağlarken memeyi alamıyorum.gögsümün ucu kanadı.yara gittikçe büyüyor.eskiden bir seferde tutardı şimdi kaç defa ağzına alıyor o arada ben çığlık çığlığayım.artık veremiyorum gögsümü
gecemiz gündüzümüz kalmadı.dr.bu çocuk doymuyor mamaya başlayın dedi.cuma günü kendiime yadiremedim dün bütün ağrılarıma rağmen iki gögsümü de emzirdim ama yok bütün gece ağladı sağıp verdiğimde içiyor.bugün mama verdik emdi uyudu.
çok üzülüyorum mama vermek hiç düşündüğüm bir şey değildi.hem gögsümü sağsam hem mama versem doyar mı?
böyle bir duruma düşen var mı?
mama yı ne kadar vermeliyiz?mama ile büyümesi çok mu kötü bir durum?doğumum çok zordu ama bu durum hepsinden zor geliyor
lütfen yardım edin...akıl verin...en son size sormak geldi aklıma başka bir şey gelmedi..
arkadaşlar bebeğim 13 günlük oldu.ilk gün yanlış emzirmişiz.çocuk tam meme ucunu tutamamış iki gögsümde yara oldu.emzirmeye çalıştım bağıra bağıra ağlaya ağlaya.ama artık bebek ben ağlarken memeyi alamıyorum.gögsümün ucu kanadı.yara gittikçe büyüyor.eskiden bir seferde tutardı şimdi kaç defa ağzına alıyor o arada ben çığlık çığlığayım.artık veremiyorum gögsümü
gecemiz gündüzümüz kalmadı.dr.bu çocuk doymuyor mamaya başlayın dedi.cuma günü kendiime yadiremedim dün bütün ağrılarıma rağmen iki gögsümü de emzirdim ama yok bütün gece ağladı sağıp verdiğimde içiyor.bugün mama verdik emdi uyudu.
çok üzülüyorum mama vermek hiç düşündüğüm bir şey değildi.hem gögsümü sağsam hem mama versem doyar mı?
mama yı ne kadar vermeliyiz?mama ile büyümesi çok mu kötü bir durum?doğumum çok zordu ama bu durum hepsinden zor geliyor
lütfen yardım edin...akıl verin...en son size sormak geldi aklıma başka bir şey gelmedi..
bende aynen senın gıbı aglaya aglaya emzırdım kanaya kanaya sütün varsa cekılmesıne ızın verme sakın anne sütü çok önemlı ayaklarımı zıngırzıngır yere vururdum tepınırdım emerken ama 20güne bnm ıyıce azalmıştı aralarda kremsür meme başı çatlakları için olandan ve hametan gıbı bepanten gıbı pişik kremlerınden.
zaten bır saatte ancak acıkır bırını emzır ıyıce emsın doysun pes etme hanı boylenefes nefese kalarak emıyoya sütün gıttıgı bellı oluyo öyle emzır sonra ona krem sür bolca pedle yada peçeteyle kapat. bı saat sonra öbür memeye sıra gelır onuda emzırırsın aynısını yaparsın tekrar ilk memeye bı saat daha gecer yanı ıkısaat bı meme kremlı beklemış olur aralarda hem süt de bırıkır hemde sütün kaçmaz bagırmıycan ama dişini sık yoksa bebek korkar tutmaz ....
Canim basina gelen seyi ben de yasamistim iki yil once.o aci nasildir bilirim ve yavrunu doyuramama hissi.oncelikle yaralarinin iyilesmesine bak bence cunku onlar cok lazim bebegin icin.bu sure de ac kalmasin yavrucak cunku kan sekeri dusebilir ve yorgunluktan emmek istemeyebilir.mama vermeni tavsiye ederim memeyi unutur diye endiselenme.iyi olunca yaran verirsin yine.ben de kizimi onbes gune kadar emziremedim.acidan ve uzuntuden sutum gitti ve kendi annem de sakin mama vermeyelim diye diye beni cok bunaltti.sonuc hastanelik olduk ne yazik kio gunleri hatirlamak bile istemiyorum.sakin uzuntuye mahal verme bunyende.olmadi esinle doktora gidin yine de.krem vardi disi mor renk cok iyi gelmisti bana.gececek bu durumlar inan yilmak yok.annelik zor guzel ve bir o kadar da mesakkatli bir yol arkadasim.
Bebegin emmese de lutfen ama lutfen sagmaya devam et.
Memenden almak istemezse en azindan yine de sutunu emmis olur.
Hem sutun bitmez, hem de bebegin anne sutu almaya devam eder.
gögsümü sağmaya çalışıyorum arkadaşlar.hatta ya bebek bakıyorum ya gögsümü sağıyorum...lansanoh sürüyorum incir çekirdeği ve gül suyu da sürüyorum.ama işte öyle koparmışki kanadı yara oldu şimdi su toplamış gibi...
her gün ağlıyorum hele geceleri...
eşimle birbirimizi teselli edip duruyoruz...Allah bize büyüdüğünü göstersin...
çok zormuş bunları hiç tahmin edememiştim...gece gündüz doğru dürüst uyuyamıyoruz zaten kuş gibi 2 dk dalıyor 3.dk uyanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?