Bebek Beslenmesi kızım aç kalıyor ama ben dayanamıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canim benim bebek 1 yaşa kadar zar zor emdi konum eski Teşekkürler tavsiyen için inş ikinci de uyacagim;-)

Canim benim bebek 1 yaşa kadar zar zor emdi konum eski Teşekkürler tavsiyen için inş ikinci de uyacagim;-)

Bende bildirim gelince ay yazık benim yaşadıklarımi yaşamış dedim
Hadi siz anlamadıniz da bana ne oluyorsa
Gerçekten Alzheimer başlangıcı var bende bulmaca ya başlamalıyım

Bende bildirim gelince ay yazık benim yaşadıklarımi yaşamış dedim
Hadi siz anlamadıniz da bana ne oluyorsa
Gerçekten Alzheimer başlangıcı var bende bulmaca ya başlamalıyım

Konunuzu kapattirirsaniz daha mantikli olir

Canım doğru emzirmek çok önemli,hastanelerde bize nasıl emzireceğimizi gösterseneler rehberlik etseler kimsenin göğsü yara olmaz ama hepimiz deneye deneye öğreniyoruz işte.memenin koyu renkli kısmının tamamını bebeğinin ağzına tamamen vermen gerekiyor yara olmaması için,elinle sürekli ittir sadece ucunu tutarsa çok yara olur.ve yaraya ayva çekirdeği iyi gelir.bir kaşık suyun içine 5-10 ayva çekirdeği at bir gece beklesin jel gibi bir kıvama dönecek onu sür iyileşir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…