arkadaşlar bebeğim 13 günlük oldu.ilk gün yanlış emzirmişiz.çocuk tam meme ucunu tutamamış iki gögsümde yara oldu.emzirmeye çalıştım bağıra bağıra ağlaya ağlaya.ama artık bebek ben ağlarken memeyi alamıyorum.gögsümün ucu kanadı.yara gittikçe büyüyor.eskiden bir seferde tutardı şimdi kaç defa ağzına alıyor o arada ben çığlık çığlığayım.artık veremiyorum gögsümü
gecemiz gündüzümüz kalmadı.dr.bu çocuk doymuyor mamaya başlayın dedi.cuma günü kendiime yadiremedim dün bütün ağrılarıma rağmen iki gögsümü de emzirdim ama yok bütün gece ağladı sağıp verdiğimde içiyor.bugün mama verdik emdi uyudu.
çok üzülüyorum mama vermek hiç düşündüğüm bir şey değildi.hem gögsümü sağsam hem mama versem doyar mı?
böyle bir duruma düşen var mı?
mama yı ne kadar vermeliyiz?mama ile büyümesi çok mu kötü bir durum?doğumum çok zordu ama bu durum hepsinden zor geliyor
lütfen yardım edin...akıl verin...en son size sormak geldi aklıma başka bir şey gelmedi..
bende senin gibiydim kuru karbonatı meme yaralarına bas biraz sızlar yanar ama yaralara iyi gelir sede rahat emzirirsin bu arada kurudut ve kuru incir komposto yap posasıyla ye iç ben iki ay neredeyse bunu çektim allah kolaylık versin
arkadaşlar bebeğim 13 günlük oldu.ilk gün yanlış emzirmişiz.çocuk tam meme ucunu tutamamış iki gögsümde yara oldu.emzirmeye çalıştım bağıra bağıra ağlaya ağlaya.ama artık bebek ben ağlarken memeyi alamıyorum.gögsümün ucu kanadı.yara gittikçe büyüyor.eskiden bir seferde tutardı şimdi kaç defa ağzına alıyor o arada ben çığlık çığlığayım.artık veremiyorum gögsümü
gecemiz gündüzümüz kalmadı.dr.bu çocuk doymuyor mamaya başlayın dedi.cuma günü kendiime yadiremedim dün bütün ağrılarıma rağmen iki gögsümü de emzirdim ama yok bütün gece ağladı sağıp verdiğimde içiyor.bugün mama verdik emdi uyudu.
çok üzülüyorum mama vermek hiç düşündüğüm bir şey değildi.hem gögsümü sağsam hem mama versem doyar mı?
mama yı ne kadar vermeliyiz?mama ile büyümesi çok mu kötü bir durum?doğumum çok zordu ama bu durum hepsinden zor geliyor
lütfen yardım edin...akıl verin...en son size sormak geldi aklıma başka bir şey gelmedi..
tabi sağıyorum inş.ona dikkat edeceğim dua edin lütfen ya bu sıkıntılar gitsin...
Allah razı olsun hepinizden.inanın çok uğraştım ama bu ayrı bir acıymış hakikaten.hele çaresizlik tahini ilk defa duydum.deneyim.inş.iyileşirim bazen çok güçlü hissediyorum bazen oturup ağlıyorum...hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim...iflahım kesildi doğum gecesinden beri...
Fito krem ve madecassol krem.fito gunduz.madecassol gece.gogus kalkani mutlaka.olmazsa temiz bir pamuklu bez koy gogsune.ilaclari ilik su ve bebe sampuaniyla yika durula.
Sakin sabun degdirme.
Sutunu sagip ver biberonla.doymadiginda da mama.
Cok kotu yara ise bir iki gun memeni verme.yara kapansin.bebegin agzi da aft olmasin.
Emin ol memeni unutmaz.biberonu verirken kucaginda emzirme pozisyonunda tut.kokunu alsin mutlaka.
Bir yasinda oglum var.gecen sene aynen bunlari yasadim ve de uyguladim.inan ki bir kez acidan bebegimi kucagimdan atiyordum az kalsin.refleks iste.dr kremleri verdi.ben de dikkat ettim bir haftaya gecti.
Gecen gun benim esek sipam cok vahsi emdi disler de var.memisimi yardi resmen.fito krem vs gecirdim ancak.simdi kucuk de degil avutamiyorsun.hele gece meme diye yalvariyor resmen.
Gel de verme.aş uş diye diye veriyorsun napcan.memisler de alisti zaten...
allah yardımcın olsun cok kotu bır agrı dogumdan beter ya..
ben delırıyordum agrıdan kanıyordu..ılk gebelıkte olur dedıler ıkıncı dogdu daha beter..
meme ucu baslıkları var onu takıp emzırıyordum ardındanda lansınoh surup gogus pedıyle kapatıyordum azda olsa acımı hafıfletıyordu oglum 20 gunluktu agrım azaldı bunların sayesınde tavsıye ederım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?