Bebek Beslenmesi kızım aç kalıyor ama ben dayanamıyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Senin meme uçları iyi olana kadar sütünü sağ. Senin sütüm yetmiyorsa mama takviyesi yaparsın ama sütünü biberon ile veriyorsan gerek yok mamaya.

Emzirmediğiniz zamanlarda göğüs kalkanı kullanmanızı tavsiye ederim. meme başındaki yaraların iyileşmesini hızlandırıyor. Göğüs ucu hiçbirşeyle temas etmiyor sütyen vs ile.daha çabuk iyileşiyor. Lansinoh iyi bir krem. Onu da kullanın. Geçmiş olsun.

Bende aynı dertten muzdaribim.ikizlerm var bir aylık ama mamaya başladım süt yetmiyor ayrıca damla damla geliyor.göğüslerim makinayla sağılmaktan yara berehem süt arttırıcı şeyler neler veya her ikiz annesi de mamaylamı büyüttü acaba çok merak ediyorum

Süt arttırıcı çaylar iyi geliyor. Beslenmene dikkat et ve bol bol su iç. Göğüs ucu içinse ben hametan kullandım. Ve olabildiğince açık tut. Emzirmeden önce de ilacı siliyorsun. Lansinoh da çok iyi geliyor.

HUMANA NIN kimyonlu rezene çayını aldık ama öyle bi etkisini göremedim.emsinler istiyorum bi yandanda mamayla büyüyen tek bebek benmkiler değil diorum bende karışığım bu aralar.krem için de teşekkürler

Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. Kilo alımı nasıl bebislerin. Ben mamsell in emziren anneler için çayını kullandım iyi gelmişti

Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. Kilo alımı nasıl bebislerin. Ben mamsell in emziren anneler için çayını kullandım iyi gelmişti
Rezeneyi bırakıpp bende o çaydan alayım bari.k ilo alımı da çok yavaş bir ayda neler yaptım süt arttmıyoo eşimde pek önemsemiyo yoksa mama yesin diyo.bende şaştm artk

Rezeneyi bırakıpp bende o çaydan alayım bari.k ilo alımı da çok yavaş bir ayda neler yaptım süt arttmıyoo eşimde pek önemsemiyo yoksa mama yesin diyo.bende şaştm artk
Ikisini bir kullanabilirsin . Emzirdikce artıyor Zaten. Hani destek olarak kullanılabilir. Bol bol emzirirsin ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Sonuçta az da olsa Anne sütünü alsınlar hiç almamalarindan iyidir

Aç kalmaması için mama ver tabiki ama sutun az olduğu için değil de sadece acidığı için sut veremiyorsan zor biliyorum ama dayanmaya çalış canım.benim de ilk günlerde çok yara oldu o acıyı bilirim gözlerimden yaşlar akardı ama sutun sırf bu yüzden cekilmesin.tahinin yüzüne çıkan yağ var ya çok çabuk iyilestiriyor .bir yandan iyileştirmeye çalış bir yandan da zor olsa da dayanarak emzir.tepki vermemek çok zor ama dayanıliyor maalesef bir şekilde .bir de disi çıkınca ısırma durumları oluyor korkmasın diye o acıya da tepki vermemek zorunda kalıyorsun işte.bir kere oglum bir ısırdı ucu hafif koptu.anne olmak hem zor hem güzel iste

Sakın pes etme o ağrıyı iyi bilirim ama 10 saniye falan sürüyo süt gelince geciyodu benimki ama bidahaki sefere yine aynisi oluyordu,1 ay sonra iyilesmisti her seferinde gogsunun ucunu degil daha buyuk kısmıni vermeye çalıs sonra iyilesiyo sabırli ol annelik çok zor..

Bu arada stres yapma süt en cok moralle olan şey sakın bebegini aç bırakma mamada ver dr ver diyorsa ama herzaman önce kendini emzir daha sütün gelmemistir bile tam olarak emdikce cogalacak cok acisada emzirmeyi ihmal etme

Göğüs kalkanı kullanın. Hiç meme ucu acısı yaşamadım bu sayede. Olan sıkıntılar da hava aldıran yapısı sayesinde cabucak iyi oldu. Krem bile kullanmadım ilk hafta hariç.

Canim Allah bağışlasın bebeğini, seni cok iyi anlıyorum bende yaşadım. Eğer yara iyileşene kadar sağıp verirsen bir daha yara olmuyor. Bu arada göğüs kremi var adi neydi hatirlamiyorum ama cok bilindik bişey. Birde zeytinyağı sürmüştüm ben. 4 veya 5 günde düzelmişti tekrar emzirdim sonrasında. Mama takviyesi yapabilirsin golden diye bir mama var keçi sütü mamasi. Onu tavsiye ederim hiç gaz yapmiyor birde anne sütüne en yakın mama diyor doktorlar. Geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede emzirmenin tadını varırsın.

Kızlar hanginiz hortlattınız konuyu tam yorum yazacaktım bi baktım bebek byümüş 3 yaşına geçmiş benim akıl vereceğim kişi benden usta ben çömezmişim

canım medelanın biberonu var . anne memesi gibi emme refkleksi unutmaz . biberondan çekmesi lazım bu biberonda .yaraların gecene kadar elinle sag sütte ver. benimde cok yaraydı ve cok agrıyordu kanıyordu zeytinyag felan işe yaramıyordu. doktor bepanten , agrı kesici merhem , antibiyotk merhem verdi . üçünü karıstır hem emzirmeden sonra sür emzirmeden önce yıka dedi . inan iki günde gecti.
emzirirken acı cekiyodum hep böylemi olacak diyodum . pes etme . belki yaraların iyilesene kadar mamada verirsin ama. benim bir arkadasım 3 ay ugrastı sütüm gelsin diye ve emzirdi. bir baska arkadasım ikizlerini 40. gün ugrasıp emzirdi . ama normal biberona alısırsa memeyi unutur o sürede medela biberon al

Bence mama verebilirsiniz. Sağlığı açısından uygun mamayı kullanırsanız bir sıkıntısı olmaz. Tabi onun dışındaki dönemsel beslenme süreçlerinide doktorunuzla görüşerek ilerlemelisiniz. Bebeğinizin gram kaybı, beslenememesi dışkı miktarını azaltır ve sarılık olma riskini arttırır. Arkadaşlarında dediği gibi göğüs ucunuza uygun kremi kullanıp tedavi edip emzirmeye devam edin. Ayrıca bebeğinize biberon vs. yapay ürünler kullanmanız göğüs ucunuzu kabul etmemesinede sebep olabilir. Yapıları farklı olduğu için bebeğin kavraması ne kadar kolay oluyorsa zihnen ona yönelir. Sütünüz geliyorsa mutlaka anne sütünü ihmal etmeyin tabikide :)

Meme ucuna her emzirmeden sonra mor renkli lanolin surebilirsin.silmeye gerek yok emzirirken zararsız. hemen geçiyor yaralar . birde silikon meme ucu var eczanelerde . emzirirken gogusune takabilirdin yara geçene kadar.emme durumuda yakında düzelir bebeğin. aç kalmasın.gerekirse mana kullan. açlıkran kan şekeri düşerse,sarılık olmasın çünkü. düzelince mamayı bırakırsınız.aaa konu eskiymiş. niye tarihe bakmadan cevap yazıp hortlatiyorlar konuyu. bizde devam ediyoruz anlamadan .

Canlarım konu niye hortladi bilmiyorum ama kızım 3yaşını cumartesi bitirdi
Coook zordu ama geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…