Süt arttırıcı çaylar iyi geliyor. Beslenmene dikkat et ve bol bol su iç. Göğüs ucu içinse ben hametan kullandım. Ve olabildiğince açık tut. Emzirmeden önce de ilacı siliyorsun. Lansinoh da çok iyi geliyor.Bende aynı dertten muzdaribim.ikizlerm var bir aylık ama mamaya başladım süt yetmiyor ayrıca damla damla geliyor.göğüslerim makinayla sağılmaktan yara berehem süt arttırıcı şeyler neler veya her ikiz annesi de mamaylamı büyüttü acaba çok merak ediyorum
HUMANA NIN kimyonlu rezene çayını aldık ama öyle bi etkisini göremedim.emsinler istiyorum bi yandanda mamayla büyüyen tek bebek benmkiler değil diorum bende karışığım bu aralar.krem için de teşekkürlerSüt arttırıcı çaylar iyi geliyor. Beslenmene dikkat et ve bol bol su iç. Göğüs ucu içinse ben hametan kullandım. Ve olabildiğince açık tut. Emzirmeden önce de ilacı siliyorsun. Lansinoh da çok iyi geliyor.
Geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. Kilo alımı nasıl bebislerin. Ben mamsell in emziren anneler için çayını kullandım iyi gelmiştiHUMANA NIN kimyonlu rezene çayını aldık ama öyle bi etkisini göremedim.emsinler istiyorum bi yandanda mamayla büyüyen tek bebek benmkiler değil diorum bende karışığım bu aralar.krem için de teşekkürler
Rezeneyi bırakıpp bende o çaydan alayım bari.k ilo alımı da çok yavaş bir ayda neler yaptım süt arttmıyoo eşimde pek önemsemiyo yoksa mama yesin diyo.bende şaştm artkGeçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın. Kilo alımı nasıl bebislerin. Ben mamsell in emziren anneler için çayını kullandım iyi gelmişti
Ikisini bir kullanabilirsin . Emzirdikce artıyor Zaten. Hani destek olarak kullanılabilir. Bol bol emzirirsin ama olmuyorsa da yapacak bir şey yok. Sonuçta az da olsa Anne sütünü alsınlar hiç almamalarindan iyidirRezeneyi bırakıpp bende o çaydan alayım bari.k ilo alımı da çok yavaş bir ayda neler yaptım süt arttmıyoo eşimde pek önemsemiyo yoksa mama yesin diyo.bende şaştm artk
Canim Allah bağışlasın bebeğini, seni cok iyi anlıyorum bende yaşadım. Eğer yara iyileşene kadar sağıp verirsen bir daha yara olmuyor. Bu arada göğüs kremi var adi neydi hatirlamiyorum ama cok bilindik bişey. Birde zeytinyağı sürmüştüm ben. 4 veya 5 günde düzelmişti tekrar emzirdim sonrasında. Mama takviyesi yapabilirsin golden diye bir mama var keçi sütü mamasi. Onu tavsiye ederim hiç gaz yapmiyor birde anne sütüne en yakın mama diyor doktorlar. Geçmiş olsun. İnşallah kisa sürede emzirmenin tadını varırsın.arkadaşlar bebeğim 13 günlük oldu.ilk gün yanlış emzirmişiz.çocuk tam meme ucunu tutamamış iki gögsümde yara oldu.emzirmeye çalıştım bağıra bağıra ağlaya ağlaya.ama artık bebek ben ağlarken memeyi alamıyorum.gögsümün ucu kanadı.yara gittikçe büyüyor.eskiden bir seferde tutardı şimdi kaç defa ağzına alıyor o arada ben çığlık çığlığayım.artık veremiyorum gögsümü
gecemiz gündüzümüz kalmadı.dr.bu çocuk doymuyor mamaya başlayın dedi.cuma günü kendiime yadiremedim dün bütün ağrılarıma rağmen iki gögsümü de emzirdim ama yok bütün gece ağladı sağıp verdiğimde içiyor.bugün mama verdik emdi uyudu.
çok üzülüyorum mama vermek hiç düşündüğüm bir şey değildi.hem gögsümü sağsam hem mama versem doyar mı?
böyle bir duruma düşen var mı?
mama yı ne kadar vermeliyiz?mama ile büyümesi çok mu kötü bir durum?doğumum çok zordu ama bu durum hepsinden zor geliyor
lütfen yardım edin...akıl verin...en son size sormak geldi aklıma başka bir şey gelmedi..
Şey evet haklısınızKızlar hanginiz hortlattınız konuyu tam yorum yazacaktım bi baktım bebek byümüş 3 yaşına geçmiş benim akıl vereceğim kişi benden usta ben çömezmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?