• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım ağlama krizine girdi

Keske öyle bişey olsa ama babası hiç çaba göstermedi evliliği kızı için. Kızım daha 4 yaşında ve okadar ağladı ki en kötüsü bütün eşyalarını topladı kucağına aldı gidelim diye yalvardi
Oy yavrum ya içim parçalandı.Ne olursa olsun o evini,düzenini istiyor

Muhtemelen düşündüğünüzden daha basit bir sebebi vardır biranda eve gitmek istemesinin. Günlük rutininin dışına çıkmışsınızdır bir şekilde ya da çıkacağınızdan endişe duyuyordur. Neden eve gitmek istediğini, eve gidince ne yapacağını sordunuz mu?
Aslında gündüz gayet iyidi hiç ev konusunu açmazdi birden ağlamaya başladı evi odasını babasını özlemiş olabilir :(

Kizinizin durumuna ben agladiysam sizi dusunemiyorum bence siz evinize gidin bir umut belki herşey yoluna girer.İnsallah[/QUOTEkocam hic çaba göstermedi ki kızını bile düşünmedi iki aydır ne kızını arar ne de görmeye gelir belki kızım özlemiştir bilemiyorum okadar canım yandı ki çok zor bi süreç

Ah yavrum benim kıyamam bildik bir yerde olsada kendi evini düzenini aradi demekki yavrucak icim sizladı hakkınızda en hayirlisi neyse o olsun cocuklar uzulmesin :(

Hanımlar okadar üzgün ve çaresizim ki boşanma asamasindayim.. kızım daha demin ağlama krizine girdi anne eve gidelim diye tutturdu dolaba girip elbiselerini toplayıp anne haDi elbiselerimi de al gidelim diye ciğerim param parça oldu okadar üzüldüm ki kızlar ne yapacam ne edecem hiç bilmiyorum..
Allah yardımcınız olsun zor bir durum ona bazı hobiler kazandırın neyi seviyorsa ona yöneltmeye çalışın bu arada kaç yaşında

Cocuklar nereye giderse gitsin dogal ortamlarini ariyolar...tum gun anneannede kalmis olabilir ama aksam yatagini odasini vs ozler ister.. keske evden esiniz gitseydi..

arada böyle ataklar gelebilir sonuçta çocuğun alıştığı bir ortam var ait olduğunu hissettiği bir ortam

bu yüzden pedagog yardımı almanızı ve zaman zaman birkaç defa tekrarlanıp sonrasında alışacağını unutmayın
sorumsuz bir baba yerine sorumlu bir ailede büyümesi daha iyi kararınızı eminim ki zor almışsınızdır
kendiniz için yolları nasıl kapattıysanız zorlandıysanız çocuğunuzunda zorlanacağını unutmayın

sabredin zamanla yeni durumunu benimseyecektir.

içim acıdı titredi çocuğa :( çocugunuz için son bir şans veremezmisiniz? çocugunuz için biraz bencillik kötü olmaz diye düşünüyorum.. kullanın adamı. puzzl parçası gibi koyun bir köşeye sırf çocugunuzun psikolojisi için..
ama dönülmeyecek bir durumsa eşiniz gitsin evden siz düzeninizi bozmayın..

Belli ki biri bişey demiş ve siz yanında ağladıysanız çocuk kriz geçiriyor.
Çok normal.
Onun yanında ağlamayacaksınız kimsenin de bir laf etmesine izin vermeyeceksiniz.
Bu kararın onun için iyi olduğundan bahsedeceksiniz.
Ama en iyisi pedagoga gitmeniz.
Bu süreçte kızınızı kaybedebilirsiniz.

hangi üyeydi hatırlamıyorum eşim sürekli aldatıyor ama artık görmezden geliyorum kızım büyüyene kdr onun mutluluğu için kendi mutluluğumdan geçiyorum demişti eğer çok çok kötü şeyler yoksa kızınız için sizde böyle yapabilir misiniz acaba

içim acıdı titredi çocuğa :KK43: çocugunuz için son bir şans veremezmisiniz? çocugunuz için biraz bencillik kötü olmaz diye düşünüyorum.. kullanın adamı. puzzl parçası gibi koyun bir köşeye sırf çocugunuzun psikolojisi için..
ama dönülmeyecek bir durumsa eşiniz gitsin evden siz düzeninizi bozmayın..
Evet bende bu yoruma katiliyorum. Egeer buyuk birsey degilse bosanma sebebiniz aldatma siddet vs vs. Kizinizin mutlulugu icin katlanmalisiniz! Bende bosanmis anne babanin kiziyim. cok zor o kadar zorki tahmin edemezsiniz. Anne asiri sinirli, baba mulayim ama arayip sormaz napiyosun diye dugunume gelmedi. Suan evliyim 1oğlum var ayni seyleri oglum yasamasin diye dua ediyorum hep!

Back
X