- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 98
- 40
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Çok geçmiş olsun. Allah daha büyük imtihan vermesin çocuğunla ilgili. Bir iğne bile olacağı zaman içimiz giderken senin hislerin çok normal. Ama düşün basit bir şey ve geçecek.Cuma günü kızım kasık fıtığından ameliyat olacak,daha 3,5 Yaşında 13 kilo
Biliyorum nice dert çekenler var Rabbim herkese şifa versin,halimize çok şükür,doktora göre çok basit bir operasyon.ama ben çok korkuyorum çok üzülüyorum,ameliyattan sonra nasıl sakinleştireceğim onu yarasını nasıl kollayacağım nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum.serumu falan sökmeye çalışacaktır eminim.
Hastaneye giderken ve sonrasında nelere dikkat etmem gerekir,şimdiden tesekkürler ...
makarna geniz ameliyatını nasıl oldu? şikayetleriniz neydi tam olarak?çok geçmiş olsun
benim kızımda 7 yaşında iken geniz eti ve kulak tüpü ameliyatı oldu
doktorlara basit tabi ama biz anne babalara öyle görünmüyor ne olursa olsun
Allah' ım çaresiz hastalık vermesin..
serum takacaklar mı acaba? kesin mi
ameliyat sonrasını size anlatırlar tane tane
tekrar geçmiş olsun
Cuma günü kızım kasık fıtığından ameliyat olacak,daha 3,5 Yaşında 13 kilo
Biliyorum nice dert çekenler var Rabbim herkese şifa versin,halimize çok şükür,doktora göre çok basit bir operasyon.ama ben çok korkuyorum çok üzülüyorum,ameliyattan sonra nasıl sakinleştireceğim onu yarasını nasıl kollayacağım nelere dikkat etmem gerekir bilmiyorum.serumu falan sökmeye çalışacaktır eminim.
Hastaneye giderken ve sonrasında nelere dikkat etmem gerekir,şimdiden tesekkürler ...
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum. Sevdiği oyuncak, kitap vb şeyleri alın yanınıza oyalanır belki biraz. 3.5 yaşındaymış konuşup anlatabilirsiniz serum konusunu sanırım.Cuma günü kızım kasık fıtığından ameliyat olacak,daha 3,5 Yaşında 13 kilo
canım, kızım sürekli öksürüyordu hastaydımakarna geniz ameliyatını nasıl oldu? şikayetleriniz neydi tam olarak?
anladım canım Allah bir daha yaşatmasın.canım, kızım sürekli öksürüyordu hastaydı
eğilerek biraz bişeye baksın hemen burnu tıkanıyordu
geceleri horlamaya yakın ses çıkarıyor ve ağzı bir karış açık uyuyordu
akabinde kulağı çoook ağrıdı birgün hemen gittik doktora
kulaklarına su toplandığını ve orta kulak iltihabı olduğunu öğrendik
o doktor demedi geniz eti olduğunu, ilaç , antibiyotik gönderdi
2 ay sonra yine tekrar edince o doktora ardından başka doktora götürdük ipek
alınmazsa kulak su toplaması ara ara tekrar edecek ve Allah korusun işitme kaybına sebebiyet verebilir dedi
çok güvendiğimiz tavsiye üzerine gittiğimiz doktor.. ve şimdi diyorum ki iyiki yaptırmışız
ne kadar rahatladı kuzum ipek..
tabi bizim burnumuzda kemik eğriliği de var
o 18 yaşından önce olmuyor dedi doktorumuz..
2 hafta önce 2 yaşındaki yeğenim oldu kasık fıtığı ameliyatı sabah girdi ogleden sonra çıktı. Çok basit bir operasyon ama annelik duygusu işte çok korkutuyor. Bizimki ameliyatın ertesi günü dolanmaya başladı bile biraz kanadı doktor olur o kadar dedi hareket etmeden duramıyor çocuk. Ama bizimki küstü bize 1 hafta kimseyle konuşmadıCuma günü kızım kasık fıtığından ameliyat olacak,daha 3,5 Yaşında 13 kilo
amin inşallahanladım canım Allah bir daha yaşatmasın.
Benim kızımda da burun tıkanıklığı var ama tek taraflı. Hasta dahi olmasa bu kış her akşam tek yönlü sıkıntılı olduğunu söyledi. Biz de götürdük dr ye adam geniz eti ama ameliyatlık değil dedi bu adam da prof yani. İlaç verdi 3 ay kullanacak dedi. Ama bana bir ilacı 4,5 yaşındaki çocuğun 3 ay kullanma fikri çok itici geliyor hele ki içinde antibiyotik varsa.
Ben de onu bıraktım doğal yollardan icabına bakmaya çalışıyorum. Bol havalandırıyorum. Spreyler falan. Bol banyo..
Yaza doğru Ankara'da iyi birine götürüp bir baktıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?