• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım arkadaşı ve ailesi

Bi gariplik var ama sapık mı hırsız mı amacı anlamadım
Bende sapikca bir düşüncenin içinde olduklari kanaatindeyim . İlk aklıma o geldi . Eşimde buna benzer bir yorumda bulundu . Kız diyo ki babam tamirci gibi , gelir evinizde ne bozuksa yapar .. senden yada sizden yardım destek isteyen mi oldu ayrıca sen 9 yaşında bir kızsın ??? Bu arada 5 aylık hamileyim . Kendi kendimle celismeye başladım bir süredir tuhaf olaylar içerisindeyim , ama bu göz ardı edilecek bir durum değil . Geniş değilim kimse kusura bakmasın . !

Bende sapikca bir düşüncenin içinde olduklari kanaatindeyim . İlk aklıma o geldi . Eşimde buna benzer bir yorumda bulundu . Kız diyo ki babam tamirci gibi , gelir evinizde ne bozuksa yapar .. senden yada sizden yardım destek isteyen mi oldu ayrıca sen 9 yaşında bir kızsın ??? Bu arada 5 aylık hamileyim . Kendi kendimle celismeye başladım bir süredir tuhaf olaylar içerisindeyim , ama bu göz ardı edilecek bir durum değil . Geniş değilim kimse kusura bakmasın . !
Ama sapıklık olsa amaç karısı varken konuşmazdı adam
Anne de konuştu telefonda dediniz sanki di mi
Bilemedim çok sağlam tipler değil görüşmesin kızınız , daha temiz aile çocukları ile arkadaşlık kurar inş

Konu sahibine olumsuz yaklaşan üyeler ya ebeveyn değiller ya da çok nezih yerlerde ve ülkenin gündeminden bihaber yaşayan kimseler diye düşünüyorum.

Ben hep fanus denilen ortamda yetişmiş buna rağmen sapığıyla hırsızıyla eve kadar takip eden manyağıyla uğraşmış birisiyim.
Daha geçen gün eşşek kadar herifin 7 yaşındaki kuzuma ağzının suyu aka aka baktığını gördüm
Sert bir müdahale ile adamı uzaklaştırdım
Bu olay okul çıkışında oluyor
Sanıyor musunuz her veli okula eğitim için çocuğu gönderiyor ya da evlat aşkı için gelip çocuğu alıyor kapıdan?

Konu sahibine hak veriyorum, tepkisi yerinde ama lütfen kızınızın tlfn kullanımı için (sizin bile olsa) erken olduğunu belirtmek isterim.

Almanyada kiz gece arkadasinin evinde kaliyor. Arkadasinin babasi gece kiza tecavüz edip, sonra kizin bedenini yakiyor. Cocuk daha 6 yasinda. Dava daha gecen sene görüldü yalnis hatirlamiyorsam. Paronyak olmak, pisman olmaktan iyidir

Evet biraz garip. Amacı neyse ne gorusturmeyin. Benim oğlum on yaşında. Kendi bahçede oynuyor. Arada arkadaşlarıyla biraz daha uzak bir yere gitmek istiyor. İzin vermedim hiç ama özgüveni de olsun istiyorum. Akıllı saat aldım. Ortam dinleme ve ortam resmi çekme var.

Ben genelde çocuğu arabayla alıyorum. Bazen arkadaşına teklif ederken bile çekiniyorum. Ama diyelim hava yağmurlu içim de rahat etmiyor arkadaşı yağmurda islanmasin diye. Kadın halimle bile buna dikkat ediyorum. Aileler de dikkatli zaten çocuk kabul etmedi teklifimi. Ailem izin vermiyor dedi. Kendi yürüyerek gitti. Veya annesiyle tanismadigim hiçbir çocuğu eve çağırmam. Baba mesleği belki onlar da sürekli kızı sizin kizinizla konuştuğu için tanıma amaçlı sormuslardir diyelim ama gelin gezdireyim falan ne niyetle söylenirse söylensin doğru değil.

Aslında onu belirtmek istedim
Sizin bile olsa bireysel görüşmeler yapmasın
Mazallah ya siz duymasaydınız?

Bu arada benim kızım da oldukça temiz saf bir çocuk sizin kız gibi.
bir komşum sürekli ben ve eşim hakkında özel sorular yöneltip evimizin içini öğrenmeye çalışıyordu. Tevafuk öğrendim, kızım öyle şu kişi şunu dedi bugün böyle oldu diye anlatmaz.
Ben korkuyorum açıkçası böyle şeylersen. Komşum görüştüğüm bir Kapı idi ona rağmen görüşmeyi kestim.
Ne münasebet benim özelimi sormak ve bunu gizli gizli küçük çocuktan öğrenmeye çalışmak?
Tam olarak aradığım yorum .. insanlar öyle fesat öyle kıskanç olmuş ki .. mutlu insan görmeye tahammülleri yok . Eskiden çok afedersiniz yasak aşk platonik için yuva yıkımı ile ugrasilirdi , şimdi hasetten . Ben mutlu değilim , oda mutlu olmasın modundalar .. Yahu herkes eşiyle dostuyla coluguyla çocuğuyla instaya vatsapa durumlar koyuyo doğal olarak bizde koyuyoruz . Bir süredir kızımın arkadsi soluksuz durumlarima bakıyordu . Aklıma gelmişti ailesinin baktığı , umursamadım . Belkide arkadaşıdır dedim . Sanane eşimin ne iş yaptığından . Sen bana merhaba kardeşim nasılsın ben şunun annesiyim bı tanışalım dedin mi ? Kaldı ki kızlarımız arkadaş ben seve seve muhabbet ortamı yaratırim . Ama şuan ne dusunecegimi bilmiyorum . Haklarında iyi dudunmedigim kesin

Ama sapıklık olsa amaç karısı varken konuşmazdı adam
Anne de konuştu telefonda dediniz sanki di mi
Bilemedim çok sağlam tipler değil görüşmesin kızınız , daha temiz aile çocukları ile arkadaşlık kurar inş
Beynim allak bullak oldu inanın.. aklı beş karış havada nin biri de demiş ki tatile çıkın .. BEBEGİM TATİL PLANLARİ YAPİORUZ ZATEN KİSMETSE MUGLA KAPİŞ? dedim burada biraz içimi dokeyim , topraklanayim , sarmamak için zor duruyorum ☺️

Almanyada kiz gece arkadasinin evinde kaliyor. Arkadasinin babasi gece kiza tecavüz edip, sonra kizin bedenini yakiyor. Cocuk daha 6 yasinda. Dava daha gecen sene görüldü yalnis hatirlamiyorsam. Paronyak olmak, pisman olmaktan iyidir
Yüzde bin katılıyorum
Paranoyak olurum daha iyi

Allah belasını versin o adamın. Ülke gündemi değil dünya gündemi bu aslında maalesef 😞

valla zaman iyi bir zaman değil çocukların üzerinden gözü ayırmamak gerek. Kız kardeşim yıllar sonra Söyledi, arkadaşının evinde babasının tacizine uğramış. Pislik adam cinsel organını okşamış gece uyurken. Ve çok düzgün bir aile dediğimiz komşularımızdı. Onlarında 3 kız evladı vardı. Kimbilir o yaşta ne hissetti ne yaşadı. Daha fazlasınıda yapabilirdi. İnsanlar maalesef gösterdikleri iyi yüzün arkasında kim bilir ne saklıyor..

Bu gidişle yakında çocuklarımızı faanusta büyüteceğiz
Etrafta kötüniyetli çok paronoyak çok
Bende cok geriliyorum barna
Mutfakta kahvaltı hazırlarken on kere giirp cıkıyorum mesela kaynımla yalnız bırakamıyorum babamla sokaga yollayamıyorum
Gerim gerim geriliyorum bayagı basıma agrılar gırıyor
Paranoyaklık mı yoksa olması gereken mi dersen bana olması gereknemıs gıbı gelıyor

Gunumuz insanlığını saf bulmuyorum

Mutfakta kahvaltı hazırlarken on kere giirp cıkıyorum mesela kaynımla yalnız bırakamıyorum babamla sokaga yollayamıyorum
Paranoyaklık mı yoksa olması gereken mi dersen bana olması gereknemıs gıbı gelıyor

Bence psikolojik destek almalısınız, babadan bile şüphelenmek normal değil.

Valla böyle ortamda çokta doğru yapmışsın. Temkinli olmaktan bişey kaybetmezsin. Ben erkek çocugundan korkuyorum. kızlarda daha hassas olunmalı

Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .

Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Ailecek paranoyak misiniz? Ben de cocugumu bu durumda gondermem ama sizin yazdiginiz senaryolar hayatta aklima gelmez.

Ben sizi tanımaya çalıştıklarını düşündüm.
Ha adam densiz,sizi gezdiririm vs demesi sevimsiz ki zaten 9 yaşında bir çocuk tek başına gidip gezemeyeceği için bir sorun görmedim,eninde sonunda benim kararıma kalır bende izin vermem diye düşünürdüm.
Öte yandan arkadaşı için şeytan gibi demişsiniz bir yorumda,9 yaşında çocuğun ne şeytanlığını gördünüz ki?
Hoşlanmıyorsanız görüşmeyin,kızınızı da görüştürmeyin ama söyleminiz hoş değil.
Çocuklar birbirlerine soruyorlar annen ne is yapıyor,baban ne iş yapıyor falan diye bunu da tuhaf bulmadım. Kızım 11 yaşında bana arkadaşlarından bahsederken,x in annesi öğretmen, y'nin babası avukat vs diye geçiriyor senelerdir laf arasında. Sormuşlar birbirlerine öğrenmişler bunda da bir tuhaflık göremedim.
Bazen dısarda görüsmek istediği arkadaşlarının anneleri ile tanışmam için ısrar eder,tanışırım hatta görüştürürüm sinema,gezi ne istiyorlarsa ayarlarım sorun etmem ama bensiz ev gezmesi olmaz bunu bilir kızım(sitede arkadaşları var onları çaģırırken apartmana bile girmez zile basıp çaģırır) sınırlarımız belli yani.kızımda bilir bunları tekrar tekrar konuşmayız.
anaokulundayken kızım ,bir arkadasi okuldan eve gitmek uzere çıkarlarken annesine tutturmuş x'in annesini ara,bizi buluşturun yoksa eve gitmiyorum diye,beni okuldan aradılar annesi numaranızı istiyor müsade ediyorsanız verebilirmiyim,kızı aglıyor gitmiyor buradan diyerek,tamam verin dedim. Annesi aradı beni anlaştık bir alişveriş merkezinde buluşmak üzere,ben gittim bir baktim kız babasıyla gelmiş ki beni arayan annesiydi baya kendisi gelecekmiş gibi konuştu,haliyle ben o gelir diye düşündüm. Neyse çocuklar oyun alanına girdiler yemek yediler vs adamla da doğru düzgün muhattap olmadım,sinir oldum zira kadının yaptığına insan der ben gelemiyorum eşim gelecek diye belki ben senin eşinle vakit geçirmek istemiyorum belki bende eşimi göndereceğim ki evdeydi eşim o giderdi bende oglumla evde kalıp dinlenirdim, adam bana sizin bebeğiniz küçük kızlar birbirlerini çok seviyorlar isterseniz arada ben alırım okuldan,bizde oynasınlar tarzında bir girizgah yapti da ben kibarca böyle bir şeye gerek olmadığını,müsade etmeyeceğimizi söyledim. Bir daha da bu aile ile kızımı okul dışında görüşmeye götürmedim. Kızıma da dedim,okulda berabersiniz dışarda buluşmak yok diye.
Bir kaç kez aradı tabi kadın yine beni hep reddettim,sonuçta hoşlanmadığım birşeyi yapmak zorunda değilim.
Sizde çocuğunuzun yaşı itibariyle onu baskılamadan istemediğiniz durumların önüne geçersiniz.
Mesela artık görüntülü konuşma yok,yaz tatili şu an biraz mola verelim zaten birlikte vakit geçirmeyi özledim seninle gel biz birlikte birşeyler yapalım diyerek ufak ufak ilgisini telefon görüsmesinden uzaklastırabilirsiniz.

Bence psikolojik destek almalısınız, babadan bile şüphelenmek normal değil.
Konu babadan suphelenmek degıl ama evet eksik yazmısım o kapıya cıkmıs ne yazık ki
Babamla sokaga yollayamıyorum... cunkü babam onu koruyamayacakmıs da birileri babam yaşlı dıye ona kolayca zarar verip kızımı kacıracakmış gıbıme gelıyor

İnsanlar boyle aşama aşama kötülük yapabilir bence hıc zor degıl

günümüz insanlığı budur dıye dusunuyorum yogun bı sekılde

Bar_na Bar_na sende duzeltılmıs haliyle oku 👍

Son düzenleme:

Bu kadar olmamalı desem
Üklece psikolojik tranvayız :olamaz:

Konu babadan suphelenmek degıl ama evet eksik yazmısım o kapıya cıkmıs ne yazık ki
Babamla sokaga yollayamıyorum... cunkü babam onu koruyamayacakmıs da birileri babam yaşlı dıye ona kolayca zarar verip kızımı kacıracakmış gıbıme gelıyor

İnsanlar boyle aşama aşama kötülük yapabilir bence hıc zor degıl

günümüz insanlığı budur dıye dusunuyorum yogun bı sekılde

Bar_na Bar_na sende duzeltılmıs haliyle oku 👍
İnanki insanların psikolojisi bozuluyor hastalıklı insanların hayatları o kadar göz önündeki
ANormallikler normalimiz olmaya başladı
Haliyle insanlar artık babasına bile güvenmiyor
Ben bu kadarda çürüdüğümüzü düşünmüyorum
Artık yolda annesinin yanında çocuk görsem severken bile düşünüyorum
Her zaman söylüyorum buradada söyleyeceğim
Sabah kuşağı programları toplumun ahlak anlayışını çürütüyor
İzlenmemeli izletilmemeli

Back
X