Karşıdaki küçük kıza bağırmış bu davranış doğru mu sizce?
İleride kızı her şeyini ailesinden saklayan, ailesi gereksiz yere endiselenip olay çıkarmasın diye yüz yasadiysa beş anlatacak bir kız olacak , yüzde bin eminim.
Öteki kızı gec, kendi kızlarını da zor duruma sokmuş histerik histerik bağırınca.
Benim de ergenlikte bir kankam vardi, okuldan eve geldiğimiz gibi beni arardı ev telefonundan konuşurdu (ailesi çalıştığı için yalnızlık çekiyordu belki de) Annem bir gün açtı telefonu 'annen baban telefon parası ödemek için mi çalışıyor? Bu kadar uzun konusulmaz' diye tersledi kızı. Sonra küstü kız bana.
Bir başka aynı mahalleden yakın arkadaşım hep bize gelirdi , 'hava kararacak, geçe kalmayin' derdi , kovulmuş gibi üzülür giderdi kizlar.
Anneme sorsan onların iyilikleri için söylemiş...
Hep gelen başka bir arkadaşım da 'yengenc de bize gelsin' diye izin istedi. Tuttu kiza dedi ki 'senin abin var evde,gelemez'

90larin başında bile mahallede şeker toplamamıza izin vermezdi...
Bu olay benim başıma gelseydi aynı konu sahibi gibi kafada kurar, paranoyak yorumlar ekler, daha da hiddetlenir, arkadaşıma sert tepki verir ve beni utandirirdi.
Sevgili konu sahibi, kızının ergenligine (yani en kiymet verdiği kişilerin artık ailesi olmamasına) birkac sene kalmış. Bence çok acil kendini frenle.endise ediyor olabilirsin. Ama bunu başkasının çocuğuna bağırarak, o kzii ailesini ve kendi kizini zor durumda bırakarak yapamazsin.
Konuda hiç bir şey yok.
Kız hevesle babam tamirci,lazım olursa gelir demiştir. Belki daha önce başka arkadaşlarına tamire gitti babası anlattı, kızı da bundan mutlu oldu, babasını havalı buldu.
Kız senin baban ne iş yapıyor demis, çok normal. Annesi sormuştur 'ailesi neci' diye. Gayet doğal bir soru, Türkiye'de yasiyoruz.
Babası 'sizi gezdireyim' demiş, evet bu devirde insan rahatsız olabilir ama insanlar atıyorum hayvanat bahçesine gidecekken, akvaryuma gidecekken çocuğunun arkadaşını da götürebilir. Tabii ki öncesinde sizinle tanışır ama bu çok çok çok çok saçma bir şey değil ki. Pek çok çocuğun hatirasında vardır arkadaşının ailesiyle bir yerlere gitmek (benim yoktur çünkü annem sizin gibi histerik bir insan).
Çooook gereksiz bir tepki vermissiniz.
Ama şunu takdir ettim, tam kendiniz gibj bir eş secmissiniz.
Adam 'abarttin' dememiş de
hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre
Hemen adamcagizi hırsız yapmış