kızım baş aşağı düştü ,çok kötüyüm :(((

Aynen canım.bebeğimi salona taşıdım.halıya pike serdim,baktım ki sert bi de yorgan yaydım üstüne.etrafada komple minder koydum.ola ki yorganın dışına çıkar,prizler de aşağıda.ne olur ne olmaz.ki hala emeklemiyor ama belli olmaz.sütten ağzı yanan misali,.şimdi de röntgeni kafaya taktım ama.kardeşim dr.çok kızdı.nasıl çektirirsin ufacık bebeğe diye.ben de nette araştırdım.tamam kötü ama dr.söyledim ben muayenede bişey yoksa yapmayalım diye,kafa üstü düşmüş.bıngıldaklar var.mutlaka çekmeliyiz dedi.nlayacağım benim toparlanmam baya bi zaman alacak...

beni de babannem bebekken divandan düşürmüş...ayrıca 5 yaşlarında kafatasım çatlamıştı Allaha şükür bişeyim yok inşallah bişiy olmaz

canım yaaa.. ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. insan anne olunca pişmanlıkları artıyo.. ama hepimiz insanız hata yaparız.. ki sen her türlü tedbirini aldığın halde öyle olmuş.. yani senden yana bir hata yok ki. sadece yavrucuğunun ilk dönüşü ters bir zamana denk gelmiş o kadar

ben de sana bir pişmanlığımı anlatayım. yavrucuğum daha bi haftalık mıydı neydi.. sarılık için sıkı takipteyiz her gün kan aldırmaya gidicez. ilk gün korkudan o sezeryanlı halimle başımın zonklamasına rağmen kızımla hastahaneye gitmiştim sonraki gün biraz daha iyi halimle gittim. bir sonraki gün de ablamlar gelmişti istanbuldan. aman nasıl olsa gidip gelecekler hemen diye emzirip yolladım yavrumu.. o gün hemşire bir türlü bulamamış damarını.. tatlı yavrum ağlaya ağlaya harap olmuş. öncekilerde nerdeyse hiç ağlamamıştı. neyse.. arabada eve gelinceye kadar da ağlamış.. geldiğinde Allah Allah karnı da aç değil neden ağlıyor ki diye şaşırmıştım. hemen meme verdim.. yavrum sustu ama... işte... bu salak kafam... yavrucuğum huzur bulmek istiyormuş halbuki.. yol boyunca ağlamış.. benim yüzümden.. eğer gitseydim koynuma alıp huzur verecektim ona.. hala içim cız ediyo...

evet ben de tutturmuştum film çektirelim diye, eşim de doktor, o da itiraz etti. bişey olmaz, 1-2 saat uyutma, yoğun kusarsa düşünürüz dedi sakin bi şekilde. tabi ben çıldıracak gibiydim, o halde filmin zararlı olabileceğinden çok kızımın kafasının zarar görmüş olabileceğini düşünüyordum. hastaneye gidince dr. garanti olsun diye çektiriyomuş, sonuçta sorumluluk almak istemiyorlar , e tabi öyle bir anda biran önce birşey olup olmadığını öğrenmek istiyorsun. beklesen de riskli çektirsen de :44: en iyisi yerde yaşamak

öncelikle allah hepimizin yavrusunu bütün felaketlerden kazalardan korusun

benim oğlumda ilk defa düşmüştü ve kafasını sehpaya çarptı
hemen babası kucakladı bende görmedim neresini çarptığını
içeriye gittim ilaç kutusunu getirmeye bir baktımki alnı yumurta kadar şişmiş ve morarmış
ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum çocuğuma dokunamadım
korktum şaşırdım hemen hastaneye koştuk buz koydular röntgen çekildi bir sorun yoktu
ama doktorlar (gece olmuştu olay) sabah kadar her saatte bir uyandırın bilincini kontrol edin demişti
sabaha kadar hiç uyumadım

neyseee şimdi düşünce bazen hadi kalk kalk diyoruz şakalaşıyoruzz
ilk kazalarda böyle çok korkuluyor ama sonra alışıyoruz
oğlum bile düşünce şimdi hoppala yaptım deyip gülüyor
allah ağır kazalardan korusun yavrularımızı

Benim kızım şuanda 20 aylık ve ben onu geçen yaz yazlıkta park yatağından düşürdüm . yani yaşına henüz girmemişti. ve yerler yazlık olduğundan fayanstı halı vardı tabi ama işte sonuçya ahşap değildi . kızım yeni uyanmıştı yatağın içinde haraket etmiyordu faha önce bende uykudan uyandı terlemiş diye üstünü değiştirmek için kıyafet alıyodum dolabından yatağı hemen arkamdaydı ve otuyodu içinde . arkamı dönmenle kızımın düşüşünü gördüm baş aşağı düştü ve ağlamaya başlaı bende onunla ağlamaya başladım senin duygularını okadar iyi anlıyorum ki . o sustuğunda ben hala ağlıyordum dualar ediyodum kendime de lanetler yağdırıyodum , eşim şehirdışındaydı yanlızdım . o gece ben saatimi kurdum ve yarım saatte bir uyandırdım kızımı 24 saat yarım saatten fazla uyutmadım . kusuyormu diye takip ettim . sürekli gözlerine bakıyodum , Allahım ne kadar kötü bir durum anlatamam . Çok şükür bisey yoktu 24 saat sonra uyuttum ama başından hiç ayrılmadım nefesini dinledim uyanana kadar arada gene dokunup kıpırdatıyordum . Çok zordu çok ve aklıma geldi ben gene ağlıyorum .Allahım kimsenin başına verme

Sizede çok geçmiş olsun . okurken bile kötü oldum allahtan birşey olmamış maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…