hergun akşam 9da uyuyan gunduzleri de yatagına yatırdıgımda parmagını emip kendi kendine uyuyan kızım 2 gun once değişti ne gece dogru duzgun uyuyor ne de gunduz... hep uykusu var ama yatırdıgımda ağlıyor uyuyamıyor bir türlü uyusa da yarım saat içinde uyanııyor. asla alıştırmayacagım dediğim emziği babası gitti nobetci eczaneden aldı geldi onu da agzında atıp duruyor. biz maşallah hiç gaz sorunu da yaşamamıştık bu gaz mı değil mi anlayamıyorum. bi derdi olsa hep aglardı ama sadece yatırdıgımızda aglıyor. sizin bebişlerde de oldu mu ani değişiklikler düzeldi mi sonra?? 40ından sonra bebek değişir derler ya inşallah bu değişiklik o değişiklik deildir eyvahedigeldismile
bide benim kızım uyuyan bebek CD cok seviyor ve rahatlıyor ben bile uyuyup kalıyorum sırnaşık şey. yatagımıza yatıyoruz ben onun karnını ovalıyorum konusuyorum CD dinliyoruz rahatliyor kuzucum[/QUOTE
o cdyi ben de aldım hiç fayda etmedi
benim durumum da fena, çalışıyorum, gündüz evdeyken kucak, gece toplasan 3-4 saat uyutmuyor çok sık uyanıyor, zorla 1,5 saatte geri uyuyor pazartesi başladım okula bu gidişle okulda adım deliye çıkacak.
papatyalım , yok ac deil beyazın dediği gibi maşallah bıraktıgında tabiri caizse fışkırıyor. zten oncekinden sık emzirmeye başladım bu ara agrısı varsa kessin die. ama gazdan şüpheleniyorum karnını ovaladım az once sonra dizlerini karnına dogru ittim rahatladı sakinledi biraz da gaz cıkrdı alttan. şimdi gittim baktım uyumuş. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?