Kızım bir anda değişti

demekkki bu aralar tüm ekim bebeklerine bi haller oldu dorada 9 da yatar 12 gibi ben uykusunda emzirirdim kalkmadan sabah 6 ya kadar yatar 6 da kalkar emer uyurdu 9 da kalkar akşama kadar yatmazdı şimdi arada gündüz kestiriyoo oyun halısında sonra akşam gene 9 da yatıyo 12 de kalkıyo emiyo yatıyo 2 de 4 de 6 da gene kalkıyo son kalktığında şekerleme yapıyo 7 de bi kalkıyo o kalkış tabi ben uykusuzluktan bitap ...Eski doramı istiyorumm :))

gizoşş doranın yeni hali doruğun eski hali ve ben öle olsun istiorum hiç şikayet etme 9da yete 12 de kalkar emer yatar 2 de kalkar emer yatar 4 bçkta kalkar emer yatar 7de kalkarıdııı.ama şimdi geceleri uymuo ağlıoo kısa kısa uykularr agulama yok ammayeme beni emme yok hepsi ters oldu neoluo anlamıom yaa

slm kızlar ben eylül annesiyim benim kızımda 15 gündür aynı anlattıklarınız gibi...en son çare 3 gündür 50 ml iyi geceler çayı veriyorum milupanın...rahat uyuyo...deneyin isterseniz..sevgiler

Oglusumda son üç gündür çok degisti.Sakin bebek gitti, yerine sürekli mizirdanan bebek geldi.gece 1 kez kalkardik, 10 kez kalkiyoruz artik.resmen avazi çiktigi kadar bagiriyor.gaz sorunu mu hortladi nedir anlamadimm

cnm bence doymuyolar o yuzden oluyoo bence doktorlarlar ek besın vermeyın dıyolar ama cocuklar hallerınden memnun deıl ben bazı gunler vermıyorum ek gıda ve aynı o vızırdanan halıne gerı donuyo

benımde kızım gece 12 gibi yatar 4:30 gibi kalkardı sonra 7 sonra 10 da kalkardı ama şimdi 2 saat arayla kalkıyo sürekli uykusu daha düzene girek diye beklerken hepten değişti.hani aydada 500 gramdan fazla alıyo süt yetmıyo desem nasıl anlarımkı aç oldugunu

cnm bu gun denıyceksın bakıcaksın anlıycaksın eger halınden memnunsa demekkı doymuyordur bır ogun ver ama sadece

dönem dönem olan huzursuzluklar sanırım elhamdulillah kızım eski haline döndü. nasıl ki bizim bigunumuz digerine uymuyo onların da oyle olmasını normal karsılayalım. yani konuyu acan kişi olarak ben bunda karar kıldım kg alımı normalse ve en az 4kez çiş yapıosa doymuş oluyormuş bebekler o yuzden ac mı acaba die kendinizi strese sokmayın oluruna bırakın ben ole yaptım ve cook dua ettim. yavrumun dilinden bi sen anlarsın Allahım sıkıntısını gider dedim. çok şükür gecti. darısı sizinkilrin başına :) bu arada kullanıcı adımı deiştirdim deşifre olmayayım kazara die.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…