kızım birden..

inekobasi

Guru
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
4.198
13.972
408
İstanbul
dün akşam kızım ağladı babası kızdı..ve bıcır bıcır konuşan kızım uyandığından beri kekeliyor çıldırıcaö ağlamaktan helak oldum.. baba derken bile kekeliyor ne yapcagım ben deli olcam

Çok korkutmuş babası yazık ya kızmanında bi adabı var ödünü patlatacakmış az kalsın. Allah korumuş babası onunla ilgilensin oynasın unutur inşaAllah geçmiş olsun

Babasıyla arasındaki güven bağı zedelenmiş.
Evet pedagog şart ama babasının ilgisi de şart.
Bebek deyip asla geçmemek lazım,bilişsel düzeyleri henüz gelişmediği için duygusallıkları ve ihtiyaçları yetişkin bireylerden çok daha fazladır.
Babası kucağına alacak göğsünde uyutacak konuşacak ve kendini affettirecek,aralarındaki bağ yeniden güçlenmeli.

Kıyamam yavrum nasıl korktu kimbilir.. Sizinde halinizi tahmin edemiyorum.. Mutlu nı şimdi babası ? Savunmasız minicik çocuğa kızmak bağırmak nedir ya,kimbilir nasıl bi bağırmaydı ki çocuk bu hale geldi. Çok şey derdim ama ban yiyorum.. Vakit kaybetmeyin lütfen pedagogla görüşün,en doğru yolu o gösterir.

dün akşam kızım ağladı babası kızdı..ve bıcır bıcır konuşan kızım uyandığından beri kekeliyor çıldırıcaö ağlamaktan helak oldum.. baba derken bile kekeliyor ne yapcagım ben deli olcam
Anladığım kadarıyla geçici bir travma söz konusu.
Sakın kızınızın yanında ağlamayın onu zorla konuşturmayın her günkü gibi soğal davranın kızınızıb sevdiği bişeyler yapın oyun oynayın yaşadığı o travmayı bilinç altından atmasını sağlayın.
Babasına durumu anlatın babası da akşam gelirken sevdiği birşey getirsin kızını öpsün va. Ama dünkü mevzuyu hiç açmayın hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Allahın izniyle bişey olmaz....

Kızın kaç yaşında. Kekeleme miktarı nedir. Babası ne kadar kızmış olabilir ki bınları bilirsek fikir vermemiz artabilir

Back
X