Kilidi yok malesefKapınızı neden kilitlemediniz?
Hayır değildi pamuk prenses ve avcıyı izliyorduk ben kızımın yanında eşimi dudağından bile öpmem bizi hiç yakın görmedi bu yüzden çok etkilenmiş olabileceğini düşünüyorumFilminiz cinsel içerikli miydi? Kızınızın yaşı küçük değil. Muhtemelen ne olduğunu biliyordu. Tavsiyem uzman desteği alın ve desteksiz kızınızın üzerine gitmeyin.
Normal bi filmdi biz beraber erotik film izlemeyiz kastettiğiniz buysaNasıl bir film izlediniz ki ?
Evet haklısınız ama gecenin üçünde kalkıp yanımıza gelebileceği hiç aklımıza gelmedi çünkü uyanmazNasıl bir film açmıştınız.. Bir de kilidi yok ne, yaptıracaksın kilitli kapı eğer çocuklu evde sevişiyorsan bahanesi yok bu işin. Biz de anneyiz..
Hayır biz onu görmedik bizim kapı kapalıydı kapıyı açık gördüm odasına gittim ağlıyorduSizin de onu gördüğünüzü farketti mi?Bir kaç gün kendi haline bırakın daha sonra anne kız biraz sohbet edin babasıyla birbirinizi çok sevdiğinizi anne-babaların birbirlerine sevgiyle yakın davrandıklarını üstü kapalı biraz bahsedin biraz rahatlayacaktır.Ama lütfen evde büyük bir çocuk var odanızın kapısını kilitleyin.
Konu sahibi kızmasında gülesim geldi benimde.Ayrıca pamuk prenses filmi eşliğinde nası sevişiyodunuz ne alaka..
Defalarca söyledik aslında kapı kapalıysa çalmadan girmemesi gerektiğini küçük bebeğim var ayrı odada yatıyo sesini duymak için kapatmam kapıyı normalde offBir daha kapıyı vurmadan hiç bir odaya girmeyeceğini öğrenmiş oldu. Daha önceden bunu öğretseymişsiniz keşke...
Ayrıca pamuk prenses filmi eşliğinde nası sevişiyodunuz ne alaka..Defalarca söyledik aslında kapı kapalıysa çalmadan girmemesi gerektiğini küçük bebeğim var ayrı odada yatıyo sesini duymak için kapatmam kapıyı normalde off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?