Kızım bizi gördü

MAKE UP_

Baslangic:65/güncel:62,55/hedef/55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
7.188
33.913
548
yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorumkapım kapalıydı ve izlediğim film çizgi film yada erotik değildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Filminiz cinsel içerikli miydi? Kızınızın yaşı küçük değil. Muhtemelen ne olduğunu biliyordu. Tavsiyem uzman desteği alın ve desteksiz kızınızın üzerine gitmeyin.

Filminiz cinsel içerikli miydi? Kızınızın yaşı küçük değil. Muhtemelen ne olduğunu biliyordu. Tavsiyem uzman desteği alın ve desteksiz kızınızın üzerine gitmeyin.
Hayır değildi pamuk prenses ve avcıyı izliyorduk ben kızımın yanında eşimi dudağından bile öpmem bizi hiç yakın görmedi bu yüzden çok etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum

Sizin de onu gördüğünüzü farketti mi?Bir kaç gün kendi haline bırakın daha sonra anne kız biraz sohbet edin babasıyla birbirinizi çok sevdiğinizi anne-babaların birbirlerine sevgiyle yakın davrandıklarını üstü kapalı biraz bahsedin biraz rahatlayacaktır.Ama lütfen evde büyük bir çocuk var odanızın kapısını kilitleyin.

Nasıl bir film açmıştınız.. Bir de kilidi yok ne, yaptıracaksın kilitli kapı eğer çocuklu evde sevişiyorsan bahanesi yok bu işin. Biz de anneyiz..
Evet haklısınız ama gecenin üçünde kalkıp yanımıza gelebileceği hiç aklımıza gelmedi çünkü uyanmaz

Hayır biz onu görmedik bizim kapı kapalıydı kapıyı açık gördüm odasına gittim ağlıyordu

Film ile çocuğun sizi görmesi arasındaki bağlantıyı anlamadım :/

Mutlaka ama mutlaka uzman desteği alın,11 yaşında ise birçok şeyin farkındadır.
ve lütfen dikkat edin.kilit yoksa komidini çekin kapının arkasına.bunlar yıllarca hafızadan çıkmayan şeyler,dalgınlığa vs gelmez

Bir daha kapıyı vurmadan hiç bir odaya girmeyeceğini öğrenmiş oldu. Daha önceden bunu öğretseymişsiniz keşke...
Defalarca söyledik aslında kapı kapalıysa çalmadan girmemesi gerektiğini küçük bebeğim var ayrı odada yatıyo sesini duymak için kapatmam kapıyı normalde off

Defalarca söyledik aslında kapı kapalıysa çalmadan girmemesi gerektiğini küçük bebeğim var ayrı odada yatıyo sesini duymak için kapatmam kapıyı normalde off
Ayrıca pamuk prenses filmi eşliğinde nası sevişiyodunuz ne alaka..

Kapın açık mıydı bi de?

"odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık "

Önüne gelen anne baba olmaya kalkınca böyle oluyor işte. Çocuklu evde kapıyı açarak sevişiyorlar. Sorumsuzluk diz boyu. Çocuğunuz için üzüldüm, maalesef ailemizin seçemiyoruz işte böyle abuk sabuk şeyler denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…