yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorum
yinemi aynı konu nasıl yani dediğinizi duyar gibiyi olmaz nasıl olur dediğim benimde başıma geldi 11 yaşındaki kızım dün gece bizi uygunsuz gördü dünya baçıma çevrildi sanki ne yapıcamı nasıl davranıcağımı bilmiyorum sessiz sessiz odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık allahım keşke dün gece yaşanmamış olsa yanına gittim kapıyı açık görünce yatakta ağlıyodu ne oldu niye ağlıyosun dedim kötü bi rüya gördüm dedi ne gördüğünü sordum hatırlamıyorum dedi çok büyük bi travma yaşadı ben şimdi ne yapıcam bilmiyorum çıkmaz sokağa kıstırılmış gibi hissediyorum çok kötüyüm eleştirip yargılamayın lütfen abuk sabuk mesajlarda yollamayın sadece paylaşmak istedim çokmoralim bozuk çünkü çok uyanıyorum
Anlayışın ve yorumun için teşekkürlerKadını film izlerken neden kocasıyla sevişti diye mi yargılıyorsunuz anlamadımkime ne ki yani?
Konu sahibi sizde bi uzmandan yardım alın lütfen, böyle konular hassastır ve ihmale gelmez. Aman dikkat...
İşte bunların hepsi can sıkıntısı!konu sahibini lince başlamışlar yine ne insanlar var ya!?
Konu sahibi piştt konunun uzmanlarından destek alın ona göre adım atın.
TeşekkürlerKızlar ya filmin ne olduğu falan önemli mi? Burada size kadın başka bir şeyden bahsediyor sizde tabir-i caize bel altı vurma olayına giriyorsunuz? Film ne ise ne! ne yapacaksınız? Olayı başka tarafa çekmeyin yahu....Arkadaşım sende sıkma canını olmuş işte, sende istemezdin böyle olmasını. Her insanın boşluğundan kaynaklı tecrübe edilecek olaylar gelir başına. Sizin de boşluğunuza gelmiş, böyle bir tecrübe olmuş, bundan sonra daha dikkat edersiniz. Bende annemle babamı görmüştüm, ama ben kapının kilidinden bakmıştımSıkma canını. Eğer ki kızının davranışlarında bir değişiklik var ise uzmandan yardım alırsın. Ancak büyütülecek bir mevzu değil bu. İyi günler.
Normalde kapatmam kapıyı ama sevişicemiz zaman kapatırım ve sün gecede kapalıydı kızım film izliyoruz diye kapıyı açmış ve muhtemelen bizi görünce kaçmışÇok biliyorsunuz gerçekten size ne istediği zaman sevişir. Ne kadar kötü kalpli bayanlar var siz insanı öldürürsünüz . Konu sahibi sen bence suçlu değilsin bebeğim varmış tabi ki kapatmayanilirsin de kapıyı . Olan olmuş artık kızınla da bir şekilde halledersiniz . Dikkatini dağıtmaya çalış bence farkında herşeyin üzülüp kendine de ailene de yazık etme
3 çocuğa rağmen,13 yıllık evliliğe rağmen nasıl kapınızda kilit yok anlamaıyorum..bu zamana kadar görmemiş olmaları büyük şansmış zaten...Pardonda siz neden bahsediyorsunuz ne animasyonu fantastik bi yabancı filmdi ve filmi bırakıp sevişti ayrıca ben 13 senelik evli 3 çocuk annesi bir kadınım anneliği sizden öğrenmicem üslubunuzu düzeltin yada mesaj yazıp konuya dahil olmayın
Neyse sımdı anladımNormalde kapatmam kapıyı ama sevişicemiz zaman kapatırım ve sün gecede kapalıydı kızım film izliyoruz diye kapıyı açmış ve muhtemelen bizi görünce kaçmış
Konu sahibesi ve eşinin bu amaçla seks yapmadıgını düşünüyorum benLed_BiR_Vele_DisTiri bence izlenen film ve yapılan eylem pek de sıradan ve normal değil. Sapık mı var karşınızda demişsiniz ama, çoluk çocuk filminden tahrik olup seks yapmak ya da çocuk filmi eşliğinde seks yapmak bana normal gelen bişey değil. Aksiyon filmi deseydi kimse tepki göstermezdi. Çocuğu olan bi ailenin çocuk filmi açıp sevişmesi... Hayra alamet değil.
Kapı kapalıydı kızım açtıkapıyı kapatmanız doğru olurdu.
ama kapatmadınız diye de bu kadar eleştiri fazla bence..
beraber vakit geçirin bol. zamanla unutur. ben çok abartılacak birşey bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?