Kızım bizi gördü

Kızınıza anne babaların yakınlaşabileceğini uygun bir dille anlatın
Hoş bir durum olmamış ama dünyanın sonu değil
Çocuk bilmediği bir olay görmüş, anlamayıp korkmuş olabilir normaldir
Biraz tedbiri arttırmakta fayda var ama aynı ev içinde böyle kazalar çok da anormal değil, yapılan yorumları anlayamadım
11 yaş bu devirde çok anlamayacak bir yaş değil, çocuklar zaten televizyon, internet sayesinde çok şeyi yaşlarından önce öğreniyorlar, sandığınız kadar büyük bir travma değil bu, bir çoğumuz küçükken bu tip şeylere rastlamışızdır, telaşa düşmeyin, bilakis siz ne kadar gerilirseniz çocuğunuz cinselliğin o kadar anormal olduğunu düşünecektir ki bence psikolojisini bu daha çok yaralar

Boyle bi durum karsisinda ne denir hic bilmiyorum gecmis olsun cok kucukte degilmis ki zamanla unutur diyelim

Bence bi pedegogdan yardim almaniz rn dogrusu sizin buna mantikli bi aciklama yapmaniz zor olur en kotusude gorsel olarak hafizasina kazinacak olmasi

Kadını film izlerken neden kocasıyla sevişti diye mi yargılıyorsunuz anlamadım kime ne ki yani?

Konu sahibi sizde bi uzmandan yardım alın lütfen, böyle konular hassastır ve ihmale gelmez. Aman dikkat...
Anlayışın ve yorumun için teşekkürler

Çok biliyorsunuz gerçekten size ne istediği zaman sevişir. Ne kadar kötü kalpli bayanlar var siz insanı öldürürsünüz . Konu sahibi sen bence suçlu değilsin bebeğim varmış tabi ki kapatmayanilirsin de kapıyı . Olan olmuş artık kızınla da bir şekilde halledersiniz . Dikkatini dağıtmaya çalış bence farkında herşeyin üzülüp kendine de ailene de yazık etme

Teşekkürler

kapıyı kapatmanız doğru olurdu.
ama kapatmadınız diye de bu kadar eleştiri fazla bence..
beraber vakit geçirin bol. zamanla unutur. ben çok abartılacak birşey bulamadım

Led_BiR_Vele_DisTiri bence izlenen film ve yapılan eylem pek de sıradan ve normal değil. Sapık mı var karşınızda demişsiniz ama, çoluk çocuk filminden tahrik olup seks yapmak ya da çocuk filmi eşliğinde seks yapmak bana normal gelen bişey değil. Aksiyon filmi deseydi kimse tepki göstermezdi. Çocuğu olan bi ailenin çocuk filmi açıp sevişmesi... Hayra alamet değil.

İnsanlar ne kadar hadsiz olmuş ya. Şu olayla hemen insanların anneliğini babalığını yargılıyorsunuz ya. Birbirine küfürlerle konuşan her gün kavga eden ailelerin çocukları olmaktan iyidir. Yok tesadüfen çocuk yapıyorlarmış, herkes çocuk yapmasınmış. Abartıyorsunuz kadını yerin dibine gömdünüz. Yalnız böyle sert eleştiri yapanlar bir gün ben asla bu hatayı yapmam dedikleriyle kalırlar aynı utancı yaşarlar.
Konu sahibi, evet yaşanan olay maalesef hoş olmamış. Daha dikkatli olabilirdiniz ama şuan zamanı geri alamayacağınıza göre kendinizi harap etmeyin. Kızınızı gözlemleyin bu konudan etkilenmiş gibi görünmeye devam ediyorsa davranışları size karşı değişirse uzmanla görüşün. Ama bence bir kaç güne unutacaktır.

Ben de konu sahibinin kızının yaşındayken annemle babamı bu şekilde gördüm. Kapıları kilitli değildi eski bir ev olduğu için kapıyı ittirsek de yontsak da kilit yeri geçmiyordu. Annemle babam iğrenç anne babalar oldukları için, beni rastgele doğurup ortaya saldıkları için değil, birbirlerini sevdikleri için yan yanalardı. Birbirlerini dövüp sövmelerinden iyidir. Evet ben de görünce tam olarak anlam veremedim aslında anlamıştım ama yaş itibariyle çok da anlamlandıramadım. Yatağa döndüm ve ağladım. Annem geldi uyur taklidi yaptım. Bir kaç gün sonra da unuttum. Ama o süreçte annemle babamın beni gözlemlediğini hissettim. Ne psikologluk oldum ne de cinsel tercihlerim değişti. Gayet normal bir insanım şuanda. Şu konuyu okumasam aklıma bile gelmedi yıllarca.

Diyeceğim o ki burada sizin anneliğinizi sorgulamaya kalkanlara bakmayın. Talihsiz bir olay ama bundan sonra önlemlerinizi alırsınız.

Normalde kapatmam kapıyı ama sevişicemiz zaman kapatırım ve sün gecede kapalıydı kızım film izliyoruz diye kapıyı açmış ve muhtemelen bizi görünce kaçmış

3 çocuğa rağmen,13 yıllık evliliğe rağmen nasıl kapınızda kilit yok anlamaıyorum..bu zamana kadar görmemiş olmaları büyük şansmış zaten...

Kendi adıma kimseyi yargılamak gibi bi niyetim yok sadece anlamadım film diyince insan erotik film heralde diye düşünüyo,öyle olsa hem filmi hem anne babasını görmüş olacaktı bu daha beter bence ve bunu anlamak istedim kraldan çok kralcı olmaya gerek yok

Ayrıca çocuk nasılsa gelmez şimdiye kadar gelmedi diye de kapı kilitsiz bırakılmaz ergenliğe gelmeye yakın.çocuk var evde

Ben bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ben kendim bildim bileli babam anneme hep liseli ergenler gibidir el kol hareketleriyle de olsa.
Belki de o yüzden hiç yadırgamadım yakınlaşmalarını...

Normalde kapatmam kapıyı ama sevişicemiz zaman kapatırım ve sün gecede kapalıydı kızım film izliyoruz diye kapıyı açmış ve muhtemelen bizi görünce kaçmış
Neyse sımdı anladım
pekı pozısyon cok absurt bıseymıydı
nasıl sorcamıda bılemedım anlamıssınızdır sanırım

Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.

Kapının kilidini mutlaka yaptırmalısın.
Bu zamana kadar ihmal etmeniz hata olmuş.
Yaşı çok ta küçük değil, ister istemez etkilenmiştir.
Ben olsaydım konuşurdum sanırım.
Bu şekilde görmeni istemezdim
Özür dilerim gibi..
büyüdüğünde bu konular hakkında konuşabiliriz.
Bilemedim yaa
Sanırım pedagog desteği almak daha doğru olur.

Burda anlatmak istediği filmin sesinden kapının açıldığını ve çocuğun gelişini duymamış olması. Kime ne isterse çizgi film izlerken yapar Kadın zaten üzülmüş, anneliğini bile sorguladınız PESSSS !!!!!

Konu sahibesi ve eşinin bu amaçla seks yapmadıgını düşünüyorum ben
Animasyon filmi izlerken açıkçası seks yapsam hiç eşimin ya da kendimin oradaki sahnelerden etkilendiği/etkilendigim aklıma dahi gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…