Siz film izlerken hiçmi filmi bırakıp sevişmediniz yani de anlMadınızPamuk prenses ve avcıyı izlerken bi yandan da seks mi yapıyodunuzanlamadım
Siz film izlerken hiçmi filmi bırakıp sevişmediniz yani de anlMadınız
Mesajları doğru dürüst okursanız kapımın kapalı olduğunu anlarsınız ben cahil bi anne değilim seviyesizleşmeyin"odamızın kapısını açmış projeksiyonda film açmıştık sesinden duymadık "
Önüne gelen anne baba olmaya kalkınca böyle oluyor işte. Çocuklu evde kapıyı açarak sevişiyorlar. Sorumsuzluk diz boyu. Çocuğunuz için üzüldüm, maalesef ailemizin seçemiyoruz işte böyle abuk sabuk şeyler denk geliyor.
Evet malesefBen anlamadım ya film izlerken sanırım yakın temas halindeydiniz kızınız da gördü sizi öyle mi ?
Ya nasıl insanlar anne baba oluyor sevişirken arkada ne diye animasyon film açıyosun, küçük bebeğin senin büyük ihtimalle 10 dklık sevişme sürende uyanmaz merak etme.. Yazık o çocuklara tesadüfen doğuruyorlar işte.Konu sahibi kızmasında gülesim geldi benimde.
Film izliyorsak filmi durdurduk öyle seviştik :)Siz film izlerken hiçmi filmi bırakıp sevişmediniz yani de anlMadınız
Pardonda siz neden bahsediyorsunuz ne animasyonu fantastik bi yabancı filmdi ve filmi bırakıp sevişti ayrıca ben 13 senelik evli 3 çocuk annesi bir kadınım anneliği sizden öğrenmicem üslubunuzu düzeltin yada mesaj yazıp konuya dahil olmayınYa nasıl insanlar anne baba oluyor sevişirken arkada ne diye animasyon film açıyosun, küçük bebeğin senin büyük ihtimalle 10 dklık sevişme sürende uyanmaz merak etme.. Yazık o çocuklara tesadüfen doğuruyorlar işte.
Hayır fılm eslıgınde yapmıslar gıbı soyledı yanı hem fılm hem sevısme ne bılelım bız fılm acıktı kapı acıktı aglıyordu dıyınceKadını film izlerken neden kocasıyla sevişti diye mi yargılıyorsunuz anlamadımkime ne ki yani?
Konu sahibi sizde bi uzmandan yardım alın lütfen, böyle konular hassastır ve ihmale gelmez. Aman dikkat...
Pamuk prenses filmi falan ne alaka? Çocuk filmi eşliğinde seks mi yapıyorsunuz, bunun buradan nasıl gözüktüğünü tahmin ediyorsunuzdur umarım.Mesajları doğru dürüst okursanız kapımın kapalı olduğunu anlarsınız ben cahil bi anne değilim seviyesizleşmeyin
Estağfurullah kimseye annelik öğretme gibi bi amacım yokPardonda siz neden bahsediyorsunuz ne animasyonu fantastik bi yabancı filmdi ve filmi bırakıp sevişti ayrıca ben 13 senelik evli 3 çocuk annesi bir kadınım anneliği sizden öğrenmicem üslubunuzu düzeltin yada mesaj yazıp konuya dahil olmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?