Çocuk filmi değil o açın da izleyin, çocuk filminden tahrik olmak ne demek nasıl bir suçlama bu!Biz çoluk çocuk filminden tahrik olmuyoruz yalnız, normalleştirmeye çalışanlara duyurulur.
Çok çok çok teşekkürler:)gercekten cok sacma ve acimasiz yorumlar okudum.. ozellikle de "onune gelen anne baba oluyor iste" tarzi olanlar cok asagilayici ve haksiz..
ne yapmis bu kadin? cocugunu mu dovmus? ac mi birakmis? ne mutlu ki o cocuga annesiyle babasi 3 cocuktan sonra bile hala birbirleriyle sevisebiliyorlar. sevgi dolular demek ki. konu sahibi de kotu bir anne olsaydi "amaaaan, gorduyse gordu" diyip cocugunun psikolojisini dusunmezdi.. cocuk gordugu seyi anlamlandiramadigi icin korkmus olabilir, ben ortada cok vahim bir durum gormuyorum acikcasi. zamanla duzelir diye dusunuyorum. hele ki gunumuz sinema ve muzik endustrisi bu kadar mustehcen filmler ve kliplerle doluyken eminim gordugu seyin ne anlama geldigini yakinda ogrenecektir.
ama beni asil uzen kadinlarin hemcinslerine karsi bu kadar cabuk pencelerini cikarip anneligini sorgulamasi. sanki kendileri dunyanin en iyi annesi hepsi! sanki hic biri en ufak bir hata yapmayacaklar.. yapmayin lutfen, bu kadar bol keseden atmayin, kibirlenmeyin.. insaniz herkes hata yapabilir. azicik insaf yahu. pedofili yakistirmasi bile yapilmis. pes!
Canım ben çocuklarımın yanında eşimin kucağınada otururum ama orda dudağından öpmem yazmıştımkapı kapaliymis, bunlar odada filmizliyormus sonra sevişmeye başlamışlar. Kadın fark ettiğinde daha önce kapattığı kapı acıkmis. Oradan anlamis zaten kızınin geldiğini.
Konu sahibi yazık hoş olmamış ama 11 yaş bence büyük. Ergenlige girmek üzere zaten. Bunlar çok öyle travma olacak şeyler değil. Ama aile kültürünüz bunu bu küçük kızın nasıl atlatacağında önemli olacak. Kızımın yanında eşimi öpmem bile demişsiniz. İşte bu biraz abartı bana göre. Çocuğum yok ama evde insanın eşini öpmesi çocuklarda yanlış izlenim uyandırmaz. Yani burada dudak dudaga opusmekten bahsetmiyorum. Karı Koca el ele tutusmak, kolkola girmek ve öpmekdeb bahsediyorum.
Neyse uzman biri ile konuşman çok önemli. Yavrum ne olduğunu anlamıştir ama işte korkup uzulmustur. Karmaşık duygular içindedir. Kaygilanmistir.
Bence konuyu takip edin mesajları okuyunben aslında konuyu anlamadım. şöyle ki, 2,5 yaşında oğlum var. biz onun yanında bol bol sarılırız. birbirimize sevgi sözcüğü söylriz. hatta oğlum bazen aşkımm diye çağırır bizi
birbiirmizi de öperiz koklarız. oğlum babasını örnek alsın isterim. eşini, sevdiğini sarıp sarmalasın. bunda bişey yok.
ama seviştiyseniz ki hayır diyorsunuz , bu konuda kapı kiltli olmalı.
filmin sesinden çocuğu fark etmediyseniz de sesten bile etkilenmiş olabilir çocuk.
dediğim gibi olayı tam anlayamadım. sizi rahatsız eden sarmaş dolaş olmanızsa bunu göstermekte geç bile kalmışsınız.
napsınlar dedem pamuk prenses diyince hala 7 cücelerle ormanda evcilik oynayan pambık var sanıyolar oysa yıl olmuş 2016 bizim pambık olmuş afeti devran bilmiyorlar ki
Canım ben çocuklarımın yanında eşimin kucağınada otururum ama orda dudağından öpmem yazmıştım
Şaşkınlıkla okuyorum, o an etkilenilen izledikleri şey değil ki , neyinden etkilenilicek çizgi filimin :)Ya isterse çocuk filmi olsun.
Allah allah
Filmden tahrik olunduğu nerde yazıyor.
Konu sahibine sapık muamelesi yapanlar ciddi anlamda problemli bence.
Ya evli değil ya hic cinsel temasta bulunmamış bol keseden sallıyorlar.
Tamamen katiliyorum. Ayrica simdi beni linc edecekler ama yakinlasirken ustunuzde ortu olmasi tavsiye edilir.
çalışıp çalışmamasından sizene ya belki sabahlıyoruz öylede işe gidiyoruz sanırım siz böyle duygulardan yoksunsunuz yani yorumlarınızla insanı zıvanadan çıkarıyosunuz sonunda sizin seviyenize inmek zorunda kaldım çok yazık yaaaUyanmaz dediğiniz çocuk uyanmış işte. Ayrıca gecenin 3 üydü diyorsunuz da eşiniz işe gitmiyor mu sizin hem ne demek yatak odasının kilidi yok çocuklu bir evde mutlaka olması lazım bu kadar zor değil ki bir kilit yaptırmak. Dikkatli olmak lazım bu konularda sonra burada ben ne yapıcam diye konu açıyorsunuz önlem alın yahu.
Kapanmasını istedim fakat hala açıkKonu sahibi bence gerekli bütün cevapları aldınız. Konunuzu kapattırın en iyisi. Yoksa daha da canınız sıkılacak.
Konu sahibi bence gerekli bütün cevapları aldınız. Konunuzu kapattırın en iyisi. Yoksa daha da canınız sıkılacak.
Bi görse kapatıcakta @Margarikotin tatlım margam kurtar benii@Margarikotin konu sahibi kapanmasını istiyor.
Al işte birtane daha ya sabır yaaaDiger hanimlara ders olsun en azindan. Tedbir almak kapiyi kilitlemek bu kadar zor olmamali. Anne babasiniz siz, ustunuze dusenleri yapmalisiniz.
???? Kapiyi kilitlesin herkese ornek olsun bu durum dedim, kufur mu ettim size?Al işte birtane daha ya sabır yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?