Kızım bizi gördü

Çok çok çok teşekkürler:)

Canım ben çocuklarımın yanında eşimin kucağınada otururum ama orda dudağından öpmem yazmıştım

Bence konuyu takip edin mesajları okuyun

Benim kızım girmeden önce kapı çalar müsait misiniz diye sorar ama gündüz ya da akşam uyanık olduğunda. Uyurken rüya görebilir korkabilir uyku haliyle kapı çalmaz pat diye odaya dalar korkarım karşımda dikilmiş saçlar da uzun açık beraberlik öncesi kapıyı kilitlerim hemde 2 kez sonra geri döner kapıyı açmaya çalışırım baktım açılmıyor tamam kilitli derim okb olabilirim kabul Kapıya kilit şart

Sapıkmış gibi suçlanmanız kadar "Çocuğunuza kapı vurmayı öğretin" yorumlarına da şaşırdım açıkçası.
Gecenin bir vakti uyku mahmuru çocuk kapıyı çalmadan içeri giriyor, olamaz mı?

Ne gereksiz saçma yorumlar ya;
konu sahibi lütfen takılmayın bu yorumlara.
11 yaş bu çeşit gizlerin yavaş yavaş keşfedilmeye başladığı ilk yaşlar, ön ergenlik...
Nasıl olsa regl için 2 seneyi geçirmeden ufaktan konuşmaya başlayacaksınız kızınızla; o zaman kendisi daha rahat anlamlandıracaktır.

Bundan sonra kapınızı kilitli tutmaya çalışın, kilidi yoksa da yaptırın.

Ya isterse çocuk filmi olsun.
Allah allah
Filmden tahrik olunduğu nerde yazıyor.

Konu sahibine sapık muamelesi yapanlar ciddi anlamda problemli bence.

Ya evli değil ya hic cinsel temasta bulunmamış bol keseden sallıyorlar.
Şaşkınlıkla okuyorum, o an etkilenilen izledikleri şey değil ki , neyinden etkilenilicek çizgi filimin :)
Eşim animasyon ve çizgi flim çok sever çocuklarımız yokken bile izlerdi, tv yokmuş onların evde o yüzden içinde kalmış, beraber çok izledik, o an etkilendik birbirimizden diye sapık mı olduk bizde şimdi

Tamamen katiliyorum. Ayrica simdi beni linc edecekler ama yakinlasirken ustunuzde ortu olmasi tavsiye edilir.
çalışıp çalışmamasından sizene ya belki sabahlıyoruz öylede işe gidiyoruz sanırım siz böyle duygulardan yoksunsunuz yani yorumlarınızla insanı zıvanadan çıkarıyosunuz sonunda sizin seviyenize inmek zorunda kaldım çok yazık yaaa

Uzmanla görüşmek en doğusu olur şu noktada. Buradaki yorumlara takılıp kendinizi üzmeyin. Kapıyı kilitlersiniz bundan sonra, olan olmuş artık.
Kızınız da çok küçük değil biliyordur bu konuları muhtemelen. Sizi görmek onu şaşırtmıştır ama kolayca atlatır umarım.

En çok yaşamayı korktuğum olay
Kızınızla bunun normal bişey olduğunu söylemekten başka bişey yok ama utancınızda da haklısınız
İlerde eminim gülecek ama şimdi onun için travma

Diger hanimlara ders olsun en azindan. Tedbir almak kapiyi kilitlemek bu kadar zor olmamali. Anne babasiniz siz, ustunuze dusenleri yapmalisiniz.

Al işte birtane daha ya sabır yaaa
???? Kapiyi kilitlesin herkese ornek olsun bu durum dedim, kufur mu ettim size?
Bu ne boyle gayet duzgun yorum yaziyoruz, madem yorumlara haksiz kaba cevaplar vereceksiniz konu acip fikir sormayacaktiniz hanimefendi.
Bu ne yani, gayet duzgun yorum yaziyoruz atar yiyoruz.
Atarlanmak icin mi konu actin? Boyle bir haksizligi kabul etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…