burcu öncelikle teşekkür ederim.kızımda hafif öksürük vardı ben önlem amaçlı götürmüştüm doktora bronşit çıktı.başka herhangi bir rahatsızlığı yok.doktoru kendi muayane etti.film falan çektirmedik.zaten henüz başlangıç olduğunu söyledi.sanki bugün daha iyi.umarım senin bebişinde biran önce sağlığına kavuşur.
maela çok teşekkür ederim verdiğim bilgiler için bugün denicem söylediğini.
skphotographer sanada teşekkür ederim.paptya çayı ile anason verdim dün sıvı alımı artsın diye.inşallah biran önce sağlığına kavuşacak kızım
teşekür ederim.evet doktorumuz bir hafta on gün içerisinde geçer demişti.ama bazılarında hızlı ilerleme de olabiliyormuş.ayın 22 sinde kontrolümüz var.inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
selam kızlar.3 aylık bir kızım var.bugün doktora götürdük ve bronşit başlangıcı olduğunu öğrendik.daha çok küçük olduğu için antibiyotik veremeyeceğini söyledi doktorumuz.prospan adında bir şurup verdi.tamamen bitkiselmiş.günde 3 kere birer çay kaşığı kızıma vermem gerekiyormuş.çok küçük olduğu için fazlasıyla tedirginim.sizlerden yardım istiyorum.deneyimli anneler bilgilerini paylaşırsa sevinirim.
aedk bilgilerin için çok teşekkür ederim.evet terleyince ökrüsüğü artıyor
skphotographer evet anne sütü veriyorum fakat günde 3 defa da mama veriyorum.maalesef sütüm yetmiyo.bu konuda da yardıma çok ihtiyacım var aslında.rezene içiyorum bunun yanında bira mayası içmeye başkadım,boza tüketiyorum birkaç gündür umarım sütüm artar.
canım kızımı geçen cuma kontrole götürdük ciğerlerinde problem kalmamış.kusura bakma hemen haber veremedim.babam ameliyat oldu onunla ilgileniyorduk.keçi boynuzu pekmezi mi çikolatalı?ayrıca diğer ilacın adını bulabilirsen söylersin.senden haber bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?